Pepi te kane zene "hallet e medhaja " me duket lol
Sa per temen Urime por dicka do e shtoja une :
Nuk me vjen keq pse njeriu vuan ...por me vjen keq pse eshte i tille " I lindur per te Vuajtur " ..
Pepi te kane zene "hallet e medhaja " me duket lol
Sa per temen Urime por dicka do e shtoja une :
Nuk me vjen keq pse njeriu vuan ...por me vjen keq pse eshte i tille " I lindur per te Vuajtur " ..
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
hajde menie hajde... se mos martohesh me naj tren ti mer Llesho. Car ofendimi...Shiko nqfse e ke fjalen per dashurine sigurisht qe do lendohesh,por duhet te kesh parasyshe dicka ; ashtu si ka trena,autobuza,ka edhe vajza.Kur iken njera vjen tjetera!
Tanisa i perket temes une mendoj qe dashuria sjell me vete 'hapjen e kartave' sjell jeshilen te semafori. Cdogje thuhet kur dashuron dike. Cdo gje eshte pa doreza. Problemi qendron ne faktin se shpesh kjo liri veprimi ngaterrohet me respektin dhe me pergjegjsine. Harrojm se nje fjale e keqe ne vesh te se dashures tingellon shume me rende se e njejta fjal ne nje vesh cfardo. Ndaj vijme deri te ndarja dhe kur nervat bien ... vetem atehere e kuptojme se ku kemi perfunduar.
Keshilla ime (nese e doni)
Numri nji : MBAJE GJITHMONE NE QENDER TE VEMENDJES GJITHNJI PRIMARE pastaj
Te dashures fliti embel, por mos i thuj prralla. Tregoji qe kujdesesh jo qe e kontrollon. Degjoje me zemer mos thuj vetem Po Po. Befasoje kendshem ne menyre elagante. Kurre mos u mundo te sqarosh dicka ne kembe dhe me ze te larte. Asnjehere mos e ofendo e perseris kete asnjehere mos e ofendo. Mos ji egoist ne sex. Mundohu gjithnje te kenaqesh ate para se te kenaqesh vete. Mos genje kurr. Mos tradhto.
Nese te gjitha keto i ben dhe ndahesh mos i bje pishpon se nuk te ka meritu.
RIPPR
shume fjale te qarta dhe te verteta . eshte mire kur e veme mendjen te punoje ne bashkepunim me zemren . ju anetari qe shkruat me siper , mbeshtes plotesisht postin tuaj ,Postuar mė parė nga Acid_Burn
Une do te shpjegohesha me nje fjale-Mossinqeriteti ndaj vetevetes dhe personit ne fjale!!!!!!!!!!!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
E tha e tha, po kujt ja tha...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 09-11-2015 mė 17:05
Krijoni Kontakt