Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13

Tema: Konkurim

Lady Kad Maska e gurl
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Konkurenca eshte shume e mire per femijet sepse sic tha dhe i_pakapshem i pergatit femijet per boten reale, megjithate gjithcka varet nga prinderit dhe se si e marrin prinderit humbjen dhe jo femija. Pse? Femija gjithnje e ngre koken tek prindi per ndihme dhe dashuri (me kryesoret). Nese prindi e qorton rende femijen per humbjen atehere femija do te ndihet shume pergjegjes qe nuk i beri prinderit e lumtur dhe do perpiqet me shume nga cfare duhet here tjeter, pa ndihmen e tyre, ne menyre qe te mari fjalen " te lumte, jemi shume krenar per ty". Por nese prindi eshte me i gatshem ti japi kurajo femijes kur humbet, ai ka per ta filluar perseri garen per here te dyte, me i qete dhe me i pergatitur sepse e di qe ka perkrahjen e tyre.

Personalisht mendoj se eshte nje tmerr i tere per konkurimet qe bejne femije me femije dhe qe hapen publikisht.Po e nderlidhi me konkurimet e '' Etheve te se Premtes'' , jam krejtesisht kunder sepse nuk jam dakord dhe me dhemb qe dikush te jete viktime e ideologjise: '' Me i forti sundon ''.
    Nėse e shikoni Borėbardhėn nga mbrapa, bėhet fjalė pėr njė femėr qė e kupton ku e ka vendin.

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Citim Postuar mė parė nga Xhemis
    Konkurenca e shton ambicien.
    I te njejtit mendim jam dhe une....

megjithese ambicia e tepert te shtyn ne hipokrizi!!!........

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Vendimi i fshehtė, qeveria jep me qera 15 mijė m2 tė Spitalit Ushtarak
    Nga Humdinger nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 04:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •