Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Sa per Fatosin, une nuk kam ndonje konsiderate te vecante por nje gje me pelqeu ne nje interviste ku mes te tjerash tha:"Une nje raporti te konsumuar i jap drejtim." Nuk eshte momenti te gjykojme ish bashkeshorten dhe as ate por faktin qe e deklaroi publikisht lidhjen e re. Jo si shume te tjere qe duan te mbajne dy kunguj nen nje sqetull.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

Dy kunguj nė njė sqetull....

Mbajmė dy kunguj nėn njė sqetull (?)....Po ne kemi dy sqetulla!!

Tė jesh i PARMORALSHĖM varet kėndi nga e sheh! Ai qė merret me tė tjerėt, ėshtė thashethemaxhi.
    Pėrse nuk lexoni 10 cilėsitėe komunistit? Atje tregohet se cili duhet tė jetė morali???:
    MORALI edukohet sė pari nga FAMILJA!
    Pastaj nga IDEOLOGJIA qė tė mėkojnė!
    Dhe sė sė treti nga DĖSHIRAT E PA PLOTĖSUARA!

jAM DAKORD ME BRARIN!
    Por tė krahasosh TĖ MORALSHIN me tė PAMORALSHIN ėshtė njėsoj si tė krahason Ditėn me Natėn!

Kodi Moral i njeriut ėshtė ai qė udhėheq poseduesin nė rrugėn e gjatė dhe tė vėshtirė tė jetės!
    Tani nė Shqipėri VESI konsiderohet VIRTYT! Bile divorcin e Kryetarit tė PS-sė, shokut Fatos, veteranėt e konsoderojnė TURP! Ndėrsa ata qė luhaten nga 30 deri nė 4o vjeē e quajnė EMANCIPIM!
    Jeta private e kujtdo qoftė ėshtė private, por meqė nė Shqipėri nuk KA PUNĖ, nuk ka shtet, nuk ka dinjitet, merren me divorcet e Nanos, me vjedhjet e Anastasit, me atė qė bota i thotė "privacy"! Kjo vjen sepse psiqika jonė ėshtė tejlodhur dhe cfilitur nga AMORALITETI I POLITIKANĖVE TANĖ!
    Po ju shkruaj njė thėnije tė njė filozofi tė shquar:
    "Politika ėshtė e vetmja putanė, qė shkėrdhehet gratis!"....

ja pra MINA se kush janė PA MORAL NĖ SHQIPĖRI!

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    OK. Atehere atributin e pamoralitetit e mban POLITIKA. Jam 100% dakord.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e Tironce_Moderne
    Anėtarėsuar
    25-07-2002
    Vendndodhja
    Nga "Ha mer dhe ika"
    Postime
    109

o Brari prit sa te mbije bari

fatosi i pamoralshem eshte, ai eshte drogaxhi, pijanec, morri gruan e re sa ka gocen e tij ne mosh. Dhe ju ma mburrni??????????? qenkeni dhe ju kot me duket. Brari leje teorite ti , se e shofim c'moster eshte ai. Mjerre ne Shqiptaret qe e mbajme akoma ne parlament, ai mire e kishte vendin ne burg. Where he belongs to be.
    Qente e kane vendin ne kolube

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •