ENDERROJEEEEEEENI.
Pa ska ekonomi ska dhe pavaresi.
femija ndaj prindit
gruaja ndaj burrit
shteti yne I DOBET.....ndaj.....
ENDERROJEEEEEEENI.
Pa ska ekonomi ska dhe pavaresi.
femija ndaj prindit
gruaja ndaj burrit
shteti yne I DOBET.....ndaj.....
Une kam banuar jashte shtepise qe 18 vjec (me room mates), gjithnje perkohesisht, per periudha te tipit 2-3 mujore apo 1 simester. Te ben tip te pavarur, me diplomatik (se jam icik gjuhe-shpate dhe kur s'me pelqen dicka e them cope, dicka qe te mijte s'e kane marre kurre per keq apo ta interpretojne me idene se jam tip grindavec). Fillon e miremban shtepine, rregullon lavamane apo dushe edhe pse s'e ke idene nga t'ia fillosh, sheh buxhetin me merak, meson menyra te reja si te heqesh njolla neper rroba -- pak a shume detyrimisht fillon e behesh njeri praktik. Eshte koha me e mire te fillosh te mesosh, se me vone eshte teper vone.
Pastaj kush tha se ne Shqiperi nuk aprovohet kjo lloj jetese? Atje thone i lumte asaj qe eshte e zonja e vetes. Sa femra njoh qe bashkejetojne me femra te tjera une atje, asnjera nuk po gjykohet negativisht. Nxjerrin lekun per buken e gojes te pavarura, kane mbaruar nje ose dy shkolla, jane te zonjat e vetes, ku eshte e keqja? Shqiptaret jashte Shqiperise e kane humbur fare konceptin e zhvillimit... rrijne me Shqiperine qe dinin prinderit e tyre dhe akoma per te tille e mbajne edhe sot e kesaj dite. Ata qe kane vite qe jane larguar nga Shqiperia jane ku e ku me fanatike se sa ata qe banojne atje sot.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt