Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 96 prej 96
    ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    1 shprehje angleze thote 'Cfare jep, merr'

Ato Cecent pse nuk iken ne Spanje per te mar 1 shkolle peng???Ose ne Shqiperi??....ose diku tjeter....
    Quite Storm Ushtaret Rus ne Ceceni nuk kan vrare pleq me qeleshe...nuk kan zgjedhur moshen me te madhe..(duke menduar qe femite jane te pafajshem)..por kan vrare edhe kan torturuar cfare ju ka ardhur mbare...
    Ato gra qe rrethojne veten me aksplosiva edhe jane gati te vdesin,dicka ekstreme i ka shtyre te bejne ate akt...
    How can she fall, if there is no one there to catch her

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar më parë nga friendlyboy1
    Armiku me i madh i njerzimit sot nuk jan armet berthamore por esht radikalizmi islamik, i cili per fat te keq sponsorizohet nga arabia saudite irani siria etj. Si do zgjidhet ky problem? Asgjeni sot ne bot nuk e di kete, por lufta kundra terrorizmit islamik do marre jeten e shum te pafajshmve dhe do vazhdoj gjate kjo esht e sigurt. Tani per tani pervec amerikanve vetem pak vende tje tjera si UK dhe australiae etj e kan kuptuar rendesin e kesaj lufte, te tjeret do e kuptojne me von.
    1.Radikalizmin islamik poqese e studion mire do ia gjesh thelbin e paraqitjes,mos bej keshtu gjykime taksative.
    2.Sponzore? Ca fol? Arabia Saudite dhe te tjerat jane shtete dhe nuk kane te drejte dhe nuk finansojne fraksione jashte shtetit.Fraksionet radikale islamike jane te paraqitura jashte shtetit dhe ashtu funskionojne dhe poqese don ta dish ka edhe shtete te cilat luftojne keto fraksione.
    3.Ti nuk e di se ne bote pervec "terrorizmit islamik" ke edhe 100 lloje terorizmash tjere,nese mund t`i quash te ketilla.Se terrorizmi o vella eshte i njejte,qofte islamik apo sidoqe ta quash ti.
    Per pjesen e fundit te tekstit nuk kam koment,se nuk e di se cka ndodh ne Australi po shof qe ti e din.
    Dhe tek e fundit behet fjale ketu per radikalizmin cecen e jo per ate islamik ne pergjithesi.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198

kurrrrrrre nuk justifikohet

Citim Postuar më parë nga thorgal
    kush te tha ty se nuk justifikohet
    imagjino sikur une te kisha femije dhe psh ti te kishe vrare nje femije timin
    kisha per te zhdukur nga faqja e dheut te tere fisin tend me pleq plaka burra gra e femije
    E ke shume gabim, nuk vritet femija kurre.

Nuk mund te me vrasesh ti mua per arsye se dikush tjeter, qe une as nuk e njoh fare, te ka vrare ty babane.

Femija edhe ne lufte nuk preket o vella. Nuk behet ai faj. As femija as gruaja.
    ----------------------------------------------------------

i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198

para se te flasim te mendohemi njehere...

Armiku me i madh i njerzimit sot nuk jan armet berthamore por esht radikalizmi islamik, i cili per fat te keq sponsorizohet nga arabia saudite irani siria etj. Si do zgjidhet ky problem? Asgjeni sot ne bot nuk e di kete, por lufta kundra terrorizmit islamik do marre jeten e shum te pafajshmve dhe do vazhdoj gjate kjo esht e sigurt. Tani per tani pervec amerikanve vetem pak vende tje tjera si UK dhe australiae etj e kan kuptuar rendesin e kesaj lufte, te tjeret do e kuptojne me von.
    e perseris se c'bene cecenet ishte gabim shume i madh por ama ai eshte rrezultat i nje injdinjate te thelle, nje urrejtje te thelle e jo rrezultat i fese islame.

Mos harro: se ne kosove disa lapangjoze qe ja mbathnin nga frika e serbeve maleve kur u kthyen ne vendet e tyre ku kane gjetur familje serbe i kane dhunuar me gra e me femije. Kjo eshte shembull i injorances, dyftyresise, etj. Kjo nuk eshte rrezultat i fese se ketyre personave. Te njejtet "trima" kur shkuan tek kampet e familjeve shqiptareve ne Maqedoni shkuan dhe zgjodhen cadrat me te mira dhe kur dilnin nga kampi per te shkuar dhe vjedhur verdalle i thonin familjeve qe rrinin aty :"Te MOS GUXOJE NJERI TE FUTET TEK CADRA IME SE JU KAM VRA TE GJITHEVE. NUK GUXON NJERI TE MA ZERE CADREN EDHE SIKUR TE VIJ PAS NJE MUAJI.(me shqiptaret trim ama me serbet jo, mundesisht kur te jepet rasti dhuno grate e femijte)" Po keta trima i nxorren me zor edhe familjet e romeve qe ishin ne kamp (magjupve) sepse kosovaret trima e krenare nuk rrine dot me magjupat.

Mos harro: Ne bosnje. Kur muslimanet shkuan te luftonin atje kishte disa trima boshnjake qe deri ne ate kohe kishin ngrene e kishin pire me serbet dhe kur filloi lufta ja mbathen. (e kam fjalen per ata trima qe nuk luftonin dot sepse e kishin vathin shume te gjate si dhe floket sapo i kishin lyer me llak) Ata qe luftuan morren disa qytete dhe domosdo qe aty kishte edhe familje serbe, te cilet u frikesuan shume se mos i vrasin, por ata qe luftonin i thane :"mos kini frike fare se nuk ju prekim". Pastaj kur erdhen ata trimat nga mali e pane se nuk kishte me forca ushtarake serbe dhe kur i gjeten familjet serbe aty i kane vrare duke u be mishin copa copa duke thene:"ah shkau keta na kane vrare neve, keta duhen vrare fare"

prape burimi i ketij terrorri nuk ishte fetar, por gjeje vete se c'ishte.

mos harro. se rasti i cecenise eshte si puna e maces me miun. nuk jane ata qe e filluan konfliktin qe ne fillim. kete gje nuk duhet ta harrojme.

ps. dy shembujt mund te duken te gjate por lexo te pakten njerin. e pashe se kishe bere nje pergjithsim te madh duke thene se terrorrizmi islamik eshte rrezik.
    lufta qe po behet ne shume vende ka edhe karakterin e mbrojtjes se atdheut, karakterin ekonomik.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-02-2004
    Vendndodhja
    afer jush
    Postime
    81

me te vertere duhete te luftohete terorizmi qfardoqofte qofte islamik apo krishtere qofte edhe terorizmi shtetrore po ne shohime per fate te keq veteme nje anen te terorizmite te disa kopukave si bin ladeni e disa tjere nuk i shohime terorizmin qe e bene putini popullite cecen ose bushi popujve te nderyshem......
    une e di qe binladeni si teroriste numer 4 ne bote per mua aspake nuk e perfaqsone islamin siq nuk e ka perfaqsuare millosheviqi krishterimine ose shume e shume te tjere qe kane dhunu gra e femije ne kosove edhepse kane folure te njejte gjuhe gjuhen shqipe pore prape kane vra e kane dhunu femra shqiptare vetem pse jane muslimane po ne prap nuk duhete te themi se ata qe kane terorizu tere nje popule se e perfaqsojne krishterimine.............
    djema mos u ngutni se do te vie fundi i cdo privitvizmi dhe agresiviteti......

Rrenjet terroristat i kan ne injorance dhe ne varferi qe i ka futur populli vete edhe tani e gjeni fajin tek vendet e tjera
    pffff
    !!!

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 02-02-2015, 10:30
  2. Në Shqipëri punojn 50 mijë fëmijë
    Nga Hyllien në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-06-2010, 09:02
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2006, 16:49
  4. 6700 fëmijë punojnë e lypin në Shqipëri
    Nga Irfan në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 08:42
  5. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •