Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 96
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,063
    Citim Postuar më parë nga StormAngel
    Me sa morra vesh,jepeshkan 20 milione dollare armates ruse per dicka,po jam pak sa i dobet me italishten.Arun,me ndihmon dot?

plako po te them se rusia duhet ti japi cecenise pavarsine dhe kjo pune mbyllet pa probleme , ne rast te kundert rusia duhet ta kuptoje mire se cecenia do beje aleanca te reja vetem qe te fitoje pavarsine ,kupton mik i dashur apo jo, popujt e vegjel kane te drejten e pa tjetersueshme qe ja ka dhene zoti , dhe kjo e drejte qe njihet edhe nga kombet e bashkuara quhet vetvendosje

ne rast se putini do ta fitoje respektin e humbur duhet vetem ti japi pavarsine ketij populli duke u nisur nga e drejta nderkombetare e e konventave dhe ligjeve nderkombetare qe njihen prej kohesh

cecenet tani per tani nuk kane bere aleanca me bin ladenin
    por mund ta bejne ne te ardhmen.................................

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Pershendetje,
    Rusia i humbi shumicen e teritoreve te ish-BRSS dhe nuk besoj qe edhe aq lehte do ngrejne dore nga Cecenia.
    Sidoqofte ketu hyn ne pah edhe ajo ana ekonomike e kesaj duke e ditur qe Cecenia eshte e pasur me xehe si dhe me nafte e gjetiu (mos me zeni per fjale)
    Sa per informate tjeter,lufterat mund te jene te shume karaktereve,mirepo ne Ceceni eshte lufte e te gjithe karaktereve-qofte ai nacional,qofte ai fetar,qofte ai ekonomik e te tilla.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    Njerzit e ndershem te cecenis qe jan shumica e popullit, duan qe vrasjet te ndalojn lufta te mbaroj dhe ata te rrojn si njeres te varur nga rusia apo te pamvarur ska rendsi, per ata rendsi ka qe te jetojn ne paqe. Por ka disa cecen etj. terrorista islamik radikal qe duan ta bejm cecenin te pamvarur qe ta ken si baz sic kishin afganistanin. PO te behet cecenia e pamvarur nuk do e marri pushtetin njerzit adapt po do e marrin ata qe kan armet dmth terrorista si ata qe vran femijet. Nuk do ndodhi as cecenia asnje vend tjeter nuk do behet i pamvarur per sa koh te vazhdoi lufta kundra terrorizmit. Megjithate edhe rusia nuk i ka punet mir atije nuk ka demokraci, nuk ka asnje televizion privat kombetar megjithse kan kaluar 14 vjet nga renia e komunizmit.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Prononcim i kryekomandantit cecen: Basajevi ka marre pergjegjesine per rrethimin e shkolles ne Beslan

Moske, 17 shtator – Kryekomandanti cecen, Shamil Basajev, ka marre pergjegjesine per rrethimin e shkolles ne Beslan, ku qene vrare mbi 320 pengje, kryesisht, nxenes, arsimtare dhe prinder, behet e ditur ne nje vebsajt te kryengritesve cecen.
    Basajev, i cili eshte personi me i kerkuar nga autoritetet ruse, ka thene se kete akt e ka kryer grupi Rijadus-Salikhin, te cilin e udheheq ai vete. Ai gjithashtu ka thene se ky grup, perpos sulmit te shkolles, ka kryer edhe sulmet me bombe ne aeroplanet ruse te udhetareve.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198

Bajko ty hallall , por ama...

Citim Postuar më parë nga bajko
    Ju zoteri, me sa shoh une asnjehere nuk paskit qene te maltretuar nga dore e atyre derrave... andaj dhe behesh aq engjellor. Mu ketu qendron problemi yt. Se ti nuk je djegur kurr (se paku un te kuptoj ashtu). Ruset, serbet, maqedonet, nje *** jan. Po merre ti dhe pyete naj rus, apo serb apo maqedon se valle a ju vjen atyre keq per femijte shqiptar apo musliman qe masakrohen neper bote. Pyeti ti ata se valle a fjaloseshin mes vete kshu si un dhe ti kur ne sllupcan u humben 9 anetar nga familja Zymberi? Pyeti ata se a ju ka ardhur keq, kur nga policia maqedonase, vetem nga fshati mateç jane maltretuar egersisht mbi 200 veta, e mos te flas per masakrat ne Kosove qe ishin te papershkruara.
    Mos mu ben ti mua aq engjellor, se gjersa shqiptaret ne kosove e maqedoni e luginen e presheves jane maltretuar, jan vrare e kan mbet pa kulm mbi koke, ti sigurisht ke qene ndokundi duke pire Makiato e duke shiquar ne TV se cfar po ndodh me ne... andaj mos, mos u shit aq engjellor.

Bajko ti shume bukukr ke permendur rastin e kosoves e sllupcanit, qe ne te shqiperise as nuk ja kemi haberin, nuk e dime se c'fare kemi bere.

Por ama nuk duhen bere pergjithsime me komplet rus maqedon e serb. Sa per ate arsye qe ti i ke share ruset une mendoj se edhe ne shqiptaret jemi me keq se ata.
    nuk dua te me keqkuptosh, as une nuk po pergjithesoj te gjithe shqiptaret, por ama me vjen shume keq kur kujtoj:

1. mendjemadhesite e kosovareve neper kampe duke bere rremuje duke kercenuar shqiptaret e tjere qe ishin ne kamp, duke zene cadrat me te mira, duke thene:"Kur te kthehem une ketu mos te gjej njeri ketu se i vras te gjithe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Trim ai... lepurushi qe ja mbathi nga serbet. (nuk e kam fjalen per te gjithe familjaret qe u larguan se bashku me femijet e ttyre, por e kam fjalen per rrugacet, per ata qe ishin tamam ne moshe per te luftuar me serbin, por ata TRIMA me kollaj e kishin te luftonin me shqiptare)

2. frika e rrugaceve kosovare qe ja mbathen nga serbet por kur u kthyen dhe gjeten familje serbe i kane dhunuar me gra e me femije.

SADO QE TE KETE BERE SERBI ME SHQIPTARET DHUNIMI I FEMIJEVE DHE I GRAVE NUK JUSTIFIKOHET. NUK MUND TE DHUNOSH DIKE PER ARSYE SE DIKUSH TJETER KA DHUNUAR QOFTE DIKE TE FAMILJES TENDE.

3. ....

i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Citim Postuar më parë nga StormAngel
    Pershendetje,
    Rusia i humbi shumicen e teritoreve te ish-BRSS dhe nuk besoj qe edhe aq lehte do ngrejne dore nga Cecenia.
    Sidoqofte ketu hyn ne pah edhe ajo ana ekonomike e kesaj duke e ditur qe Cecenia eshte e pasur me xehe si dhe me nafte e gjetiu (mos me zeni per fjale)
    Sa per informate tjeter,lufterat mund te jene te shume karaktereve,mirepo ne Ceceni eshte lufte e te gjithe karaktereve-qofte ai nacional,qofte ai fetar,qofte ai ekonomik e te tilla.
    e drejte eshte, ka shume karaktere si lufte

ajo qe kane bere cecenet eshte gabim shume i madh i pafalshem, nuk justifikohet kurre ne bote te vrasesh femije ruse pse nje person tjeter ka vrare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-02-2004
    Vendndodhja
    afer jush
    Postime
    81
    Citim Postuar më parë nga friendlyboy1
    Njerzit e ndershem te cecenis qe jan shumica e popullit, duan qe vrasjet te ndalojn lufta te mbaroj dhe ata te rrojn si njeres te varur nga rusia apo te pamvarur ska rendsi, per ata rendsi ka qe te jetojn ne paqe. Por ka disa cecen etj. terrorista islamik radikal qe duan ta bejm cecenin te pamvarur qe ta ken si baz sic kishin afganistanin. PO te behet cecenia e pamvarur nuk do e marri pushtetin njerzit adapt po do e marrin ata qe kan armet dmth terrorista si ata qe vran femijet. Nuk do ndodhi as cecenia asnje vend tjeter nuk do behet i pamvarur per sa koh te vazhdoi lufta kundra terrorizmit. Megjithate edhe rusia nuk i ka punet mir atije nuk ka demokraci, nuk ka asnje televizion privat kombetar megjithse kan kaluar 14 vjet nga renia e komunizmit.

po me te vertete ka terorista krishtere ruse qe dojne me uzurpu cecenin si dhe shume teritore tjera siq kane dashture ta uzurpojne edhe kosoven por nuk munden edhe tash nuk do te mujne me mbajte cecenin ....
    djema mos u ngutni se do te vie fundi i cdo privitvizmi dhe agresiviteti......

Perjashtuar Maska e thorgal
    Anëtarësuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    me zemer ne Shqiperi
    Postime
    296
    Citim Postuar më parë nga forum126
    e drejte eshte, ka shume karaktere si lufte

ajo qe kane bere cecenet eshte gabim shume i madh i pafalshem, nuk justifikohet kurre ne bote te vrasesh femije ruse pse nje person tjeter ka vrare.

kush te tha ty se nuk justifikohet
    imagjino sikur une te kisha femije dhe psh ti te kishe vrare nje femije timin
    kisha per te zhdukur nga faqja e dheut te tere fisin tend me pleq plaka burra gra e femije

Out of Range ! Maska e Quiet_Storm
    Anëtarësuar
    15-09-2004
    Vendndodhja
    Ne ferrin qe krijova vet
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga thorgal
    kush te tha ty se nuk justifikohet
    imagjino sikur une te kisha femije dhe psh ti te kishe vrare nje femije timin
    kisha per te zhdukur nga faqja e dheut te tere fisin tend me pleq plaka burra gra e femije
    Fisi dhe familja jote s'kane faj qe ti je budalla kasap dhe vret nje femije ( fjala vjen mos e merr personalishte) dhe pse duhet te vuajene ato pasojat e cmendurise tende??
    Femija eshte femije, te jete shqiptar,rus,serb,cifute apo cfaredo , ai eshte engjell i pa ngarkuar nga mekatet e jetes!
    Te ishin aq e trima shkonin e merrnin nje repart ushtarak rus peng dhe jo nje shkolle te mbushur me femije.
    Katila satrape qe paçin hakmarrjen e Zotit me tere forcen e Tij si ne kete jete ashtu dhe ne tjetren!!!
    The truth shall set you free

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    Armiku me i madh i njerzimit sot nuk jan armet berthamore por esht radikalizmi islamik, i cili per fat te keq sponsorizohet nga arabia saudite irani siria etj. Si do zgjidhet ky problem? Asgjeni sot ne bot nuk e di kete, por lufta kundra terrorizmit islamik do marre jeten e shum te pafajshmve dhe do vazhdoj gjate kjo esht e sigurt. Tani per tani pervec amerikanve vetem pak vende tje tjera si UK dhe australiae etj e kan kuptuar rendesin e kesaj lufte, te tjeret do e kuptojne me von.

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 02-02-2015, 10:30
  2. Në Shqipëri punojn 50 mijë fëmijë
    Nga Hyllien në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-06-2010, 09:02
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2006, 16:49
  4. 6700 fëmijë punojnë e lypin në Shqipëri
    Nga Irfan në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 08:42
  5. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •