Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 52
    i/e regjistruar Maska e Peace & Love
    Anėtarėsuar
    04-09-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    38
    Mo hallal te rrish dhe te msosh ndonje gje po ca 'ti besh kur rri gjithe diten forumeve e chateve...
    Nobody Can Be Exactly Like Me
    Sometimes Even I Have Trouble Doing It !!

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Televizor shikon? Larg nga televizori.

Pi melatonin, eshte siper banakut pa recete ka per te rritur hormonet melatone qe humbasin duke i shpenzuar per te lexuar ne ekran. Melatonin perdoret dhe per gjume.

Ka nje ane te mire leximi ne kompjuter sepse e ben trurin te riprodhoje me force hormone si melatonin,me mire se dopamina etj. Ti mos lexo forumin, forumi me teper se estrade dhe argetim, lajme etj. nuk eshte. Lexo libra, artikuj. por ushqehu mire sepse truri do ushqim.

Do te punoje truri "si vetetime".
    kur lexoj ty une jam gati tu ve flaken librave shkencore

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar mė parė nga helene
    kur lexoj ty une jam gati tu ve flaken librave shkencore
    helene une jam un-orthodoks ne mendim. ti po deshe veri flaken librave po deshe mos ja ve. Nje gje te kesh parasysh, ky eshte forum.

futi red-bull ene mos ju ndaj PC lale se kshu boj une
    red bulll eshte numer nje per keto

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Derivati i funksionit te dashurise time per ty ne lidhje me kohen eshte gjithnje me i madh se zero
    derivativi i 20*x^3 eshte 60*x^2
    60*x^2 << 20*x^3

ndersa derivativi i 20*(e^4x) eshte 80*(e^4x)
    80*(e^4x) >> 20*(e^4x)

helene kush eshte ai fatlum qe ka dashurine tende ekspotenciale? derivativi i funksioneve ekspotenciale ne lidhje me kohen gjithmone eshte me i madh se vete funksioni per te njejten vlere te x ose time.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Alket123 : 20-10-2005 mė 23:28

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    E cuditshme ! Hyra ketu per te hapur nje teme te njejte dhe ja.. e gjeta te hapur.

Menyra me e mire eshte te shkosh nja 2-3 dite ne mal apo diku ku nuk ka internet dhe kompiuter.
    Nese e kalon mire atje ,kur kthehesh ne shtepi e kupton sa kot eshte pc-ja.Por prap kthehesh ne pc.
    Nje tjeter menyre eshte te ..martohesh.Atehere nuk te le gruaja te rrish ne pc.
    Nuk jam dakort me parafolesit qe e dashura te ndihmon.Une kam pasur te dashur por nuk pati asnje efekt

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Hahahhahahahaha Qerim

O sa kam qesh aty....

1-Kur largohesh nga Pc-ja menjehere si psh te shkosh ne mal,atehere te behet fiksim me keq akoma sepse te rri mendja vec aty.

2-Kur parafolesja flet per te dashur flet per nje te dashur reale,jo virtuale ne internet.

3-Te martohesh me te vertet qe shkeputesh nga Pc-ja por a ia vlen??Une them JO me mire interneti...

Te gjithe e kemi kaluar nje perudhe te tille ne antaret e rregullt te forumit flas,pra eshte si dashuria ne fillim e mer me vrull ku pas nje fare kohe mesohesh me monotonine e perditshme.

Keshilla: Ndryshon ambient.Eshte si shoqeria reale,derisa te pelqen shoqerohesh,kur nuk te pelqen me nderron ambient.

Per ty August ne vecanti do thoja qe nqs une do kisha nje pune te tille,pra te rrija tere kohen ne internet e forume e te paguhesha do ishte gjeja me e bukur ne bote kur mendon qe te tjeret 8 ore punojne llac e beton,ti rri ulur gjith diten para PC-se.Prandaj mos e shkel te miren me kembeMbaron 8-orareshi dhe fillon jeta normale,pra del neper pabe lokale apo ku di une cfare.

Dhe nje e dashur sigurisht do te ndihmonte jashtezakonisht shume sepse te terheq pas vetes....

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Citim Postuar mė parė nga ElMajico

1-Kur largohesh nga Pc-ja menjehere si psh te shkosh ne mal,atehere te behet fiksim me keq akoma sepse te rri mendja vec aty.

2-Kur parafolesja flet per te dashur flet per nje te dashur reale,jo virtuale ne internet.

3-Te martohesh me te vertet qe shkeputesh nga Pc-ja por a ia vlen??Une them JO me mire interneti...
    El-o ,po te shkosh ne nje mal qe ke frike ku ven kemben dhe duhet te kesh kujdes per cdo hap dhe nese ke shoqeri te mire,ta them une qe s`te shkon ndermend kompiuteri.Apo diku tjeter pevec malit, por qe te ngjall kuriozitet.

Edhe une per dashuri reale e kisha llafin.Po me te dashuren do rrish nja 3-4 ore ne dite ndoshta me shume, por prape tek kompiuteri do kthehesh, se ti nuk do jetosh me te.Plus qe ajo nuk ka pergjegjsi mbi ty dhe keshtu qe nuk e ka forcen te te urdheroje.Gruaja po, mund te te urdheroje dhe te te kontrolloje.

Erara humanum est Maska e kęrlighed
    Anėtarėsuar
    28-05-2005
    Vendndodhja
    Skandinavi
    Postime
    146
    Hapat e pare jane:
    Te identifikosh problemin qe ke dhe
    Te jeshe pozitiv per ndihme, sepse nuk mund te ndihmosh dike qe nuk don ndihme. Te tjerat vijne me kohe.
    Pershendetje.
    Mea mihi concientia pluris est quam Omnium sermo.
    Cicero

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anėtarėsuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359

Unhappy

Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_
    ka shume kohe qe vuaj nga pagjumesia e nuk mund te ri pa punuar ne kompjuter dhe kam aritur deri aty sa me ka zen gjumi ne tastiere.Nuk e di po me eshte bere si nje lloj droge kompjuteri dhe ne vecanti forumi, nuk mund te ri pa lexuar ndonje teme ne forum apo te jap nje mendim..
    Help meeeeeeeeee
    Te isha un ne venin tat lale i kisha fut i te shtyme si padashje PC dhe e kisha hull na tavolina e kisha bo cop.
    Sado interesant mund te jet forumi jeta seshte vetem forum po kap e dil gje shoqni reale se kjo ne internet spara ka shum vlere.
    Ik dil argetohu mo me rri tu lujt CS ene FIFA se lat nom mer ju ka bo me verte si drrog ene shkoni myllni veten neper shpia deri sa boheni me fiksime.

Shume mendime, shume Ideja, mirpo asnjera nuk Funksionon as per ty as per asnje njeri ketu.

Citim Postuar mė parė nga edspace
    Shkrime nuk ke bėrė shumė (2.57 ditėn) por mbase lexon shumė.

Mėnyra mė e mirė tė largohesh nga forumi ėshtė qė tia ngjitėsh sėmundjen ndonjė njeriu tjetėr. Mėso gjyshin tė futet nė internet (chat, forum, lajme, etj) dhe e ke tė zgjidhur problemin.

Tė shomė do pėrgjigjesh apo jo para se tė thahet pėshtyma.
    Shume pak kam shkruar me kete emer ki eshte shkrimi i 3 qe e shkruaj me kete NICKname.
    Nuk Besoj se AuGuSt_ do te kishe dashur ta infektoj edhe ndonje person tejter me kete VIRUS qe e ka vet AuGuSt_

Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    AuGuSt, eshte e vertete se shkrimet e tuja jane voluminoze dhe personalisht me pelqejne. Keshtu qe edhe po te kisha ndonje ide per te ndihmu s'do ta thoja...
    vazhdo shkruaj do ishte keshilla dhe deshira ime
    Se te gjith qe jane ketu e kan te njejtin Problem nuk din se si te largohen nga kompjuteri.

Citim Postuar mė parė nga PINK
    si te ndahesh nga komp ??

gjej nje te dashur ... dhe ta garantoj une qe sdo futesh me ketu ( fillimisht ) lol ..
    E shof se shume njerez e kan Lexu kete teme duke menduar se do ta gjejn ndonje arsye se si....

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  3. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  4. Pse ngec kompjuteri? Disa shkaqe...
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-08-2003, 12:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •