Stterolla, mė fal se jam jashtė teme, por mė bėjnė sytė mua apo nė avatar ke ashtu,qė hahen....ia kam harruar emrin .![]()
Stterolla, mė fal se jam jashtė teme, por mė bėjnė sytė mua apo nė avatar ke ashtu,qė hahen....ia kam harruar emrin .![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Gėshtenja.........
Njerezit ndrysjojne madje me raste edhe shume...Eshte mese normale...n e shumicen e rasteve ndryshimi eshte thjesht adaptim kundrejt dickaje te re. Ama mendoj qe instiktet jane gjithmone njelloj. jane situatat e ndryyshme ato qe e bejne instiktin te kunderpergjigjet ndryshe...
Ps: Korazate kam gjet nji Radio italione me kong te bukra..Ik shif temen e kongve talione pas 2 minutash lol
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Shikohen/mesohen gjera te reja, dhe ne menyre qe te behen lidhje, cdo dite krijohen sinapse te reja ne tru
pra ndryshojme .
haha tu hap oreksi eee :PPostuar mė parė nga MI CORAZON
Dare To Be DIFFERENT!
..xX..24/7 365 Sarandiote..Xx..
ndryshimi existon.nese do isha heraklit do thoja se "ndryshimi ndodh si baze e perplasjeve te te kundertave".gjersa cdo gje qe kemi rreth eshte e kunder me dicka tjeter,e keqja-e mira,gezimi-trishtimi,e bardha-e zeza,etj se s po hyj ne ato ujra...pra ka dhe ndryshim qe vjen si rrjedhim i ketyre perplasjeve.gjithsesi,mendoj se ndryhimi existon ne disa menyra,mbase ndoshta eshte dhe me veshtire per tu sesizuar disa here ose ne disa here te tjera eshte aq i dukshem sa te trem.per sa i perket personit tim,kam ndryshime te brendeshme,gjera qe uni im vendos ti ndryshoje per nje apo tjeter arsye e qe s para influencohen nga jashte.por ka dhe ndryshim te jashtem.ai rrethi social qe ndikon,manipulon e influencon personalitetin tone.por gjithsesi...mendoj se ndryshimi ne thelb eshte progres.
jeta eshte nje lufte qe perseritet cdo dite dhe castet e saj te harreses jane kalime te shkurtra qe paguhen me nje cmim mizor!
Ndryshojne, si nuk ndryshojne. Ne fillim jane bebusha te mire, pastaj fillojne e ju dalin briret, e pastaj briret rriten...
HAKUNA MATATA
Ndryshimin ne jete e kam pare perhere si nje faktor pozitiv,plot me energji dhe njohje te reja.Jemi ne qe ndryshojme dhe si konseguence ndryshon jeta jone.Po jam i bindur qe vlen plotesisht edhe e kunderta.Njeriu dhe jeta jane dy faqet e nje medalje qe vuajne dhe shkelqejne nen ndikimin e njera tjetres.
Ne qofte se jeta ime nuk do te me kishte rezervuar te papritura sigurisht nuk do isha kush jam.Po ne te njeten kohe menyra si i jetoj ndikon ne personin tim.
Mosha,koha dhe eksperienca jane faktoret fondamentale ne ndryshimin e njeriut.
Shpesh here ne udhetimet e mija me mundon kjo pyetje.
Pa nje ngjarje,nje minut nje koinēidence do isha kush jam?
Meditime me dhimbje koke po te dobishme.
leci
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Krijoni Kontakt