Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Stterolla, mė fal se jam jashtė teme, por mė bėjnė sytė mua apo nė avatar ke ashtu,qė hahen....ia kam harruar emrin .
    Where does a thought go when it's forgotten?

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Gėshtenja.........

Njerezit ndrysjojne madje me raste edhe shume...Eshte mese normale...n e shumicen e rasteve ndryshimi eshte thjesht adaptim kundrejt dickaje te re. Ama mendoj qe instiktet jane gjithmone njelloj. jane situatat e ndryyshme ato qe e bejne instiktin te kunderpergjigjet ndryshe...

Ps: Korazate kam gjet nji Radio italione me kong te bukra..Ik shif temen e kongve talione pas 2 minutash lol
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Shikohen/mesohen gjera te reja, dhe ne menyre qe te behen lidhje, cdo dite krijohen sinapse te reja ne tru

pra ndryshojme .

•°¤*(ưTinkerBeLL°Æ)*¤°• Maska e ~xX`.:§¤§:.`Xx~
    Anėtarėsuar
    02-06-2004
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Stterolla, mė fal se jam jashtė teme, por mė bėjnė sytė mua apo nė avatar ke ashtu,qė hahen....ia kam harruar emrin .
    haha tu hap oreksi eee :P
    Dare To Be DIFFERENT!

..xX..24/7 365 Sarandiote..Xx..

i/e regjistruar Maska e iulia
    Anėtarėsuar
    13-06-2002
    Postime
    10
    ndryshimi existon.nese do isha heraklit do thoja se "ndryshimi ndodh si baze e perplasjeve te te kundertave".gjersa cdo gje qe kemi rreth eshte e kunder me dicka tjeter,e keqja-e mira,gezimi-trishtimi,e bardha-e zeza,etj se s po hyj ne ato ujra...pra ka dhe ndryshim qe vjen si rrjedhim i ketyre perplasjeve.gjithsesi,mendoj se ndryhimi existon ne disa menyra,mbase ndoshta eshte dhe me veshtire per tu sesizuar disa here ose ne disa here te tjera eshte aq i dukshem sa te trem.per sa i perket personit tim,kam ndryshime te brendeshme,gjera qe uni im vendos ti ndryshoje per nje apo tjeter arsye e qe s para influencohen nga jashte.por ka dhe ndryshim te jashtem.ai rrethi social qe ndikon,manipulon e influencon personalitetin tone.por gjithsesi...mendoj se ndryshimi ne thelb eshte progres.
    jeta eshte nje lufte qe perseritet cdo dite dhe castet e saj te harreses jane kalime te shkurtra qe paguhen me nje cmim mizor!

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anėtarėsuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Ndryshojne, si nuk ndryshojne. Ne fillim jane bebusha te mire, pastaj fillojne e ju dalin briret, e pastaj briret rriten...
    HAKUNA MATATA

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Ndryshimin ne jete e kam pare perhere si nje faktor pozitiv,plot me energji dhe njohje te reja.Jemi ne qe ndryshojme dhe si konseguence ndryshon jeta jone.Po jam i bindur qe vlen plotesisht edhe e kunderta.Njeriu dhe jeta jane dy faqet e nje medalje qe vuajne dhe shkelqejne nen ndikimin e njera tjetres.
    Ne qofte se jeta ime nuk do te me kishte rezervuar te papritura sigurisht nuk do isha kush jam.Po ne te njeten kohe menyra si i jetoj ndikon ne personin tim.
    Mosha,koha dhe eksperienca jane faktoret fondamentale ne ndryshimin e njeriut.
    Shpesh here ne udhetimet e mija me mundon kjo pyetje.
    Pa nje ngjarje,nje minut nje koinēidence do isha kush jam?
    Meditime me dhimbje koke po te dobishme.

leci
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Sheikh Muhamed Nasuridin Albani
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 11:01
  2. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  3. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  4. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Kur dhe kush e ka shkruajtur Kuranin?
    Nga Albo nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 16:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •