Cili është portjeri më i mirë...!
Ketu duhet patur parasysh edhe mbrojtja te cilen e ka ekipi ku momentalisht mbron portjeri...le te zgjedhim me te miri, ai qe ben punen me te rendesishme ne terenet e blerta...
Cili është portjeri më i mirë...!
Ketu duhet patur parasysh edhe mbrojtja te cilen e ka ekipi ku momentalisht mbron portjeri...le te zgjedhim me te miri, ai qe ben punen me te rendesishme ne terenet e blerta...
My silence doesn't mean I am gone!
sipas meje Iker Casillas eshte me i miri edhe i ri eshte por edhe talenti i tij eshte ve ne pah edhe pse reali ka pasur nje mbrojtje te zbehte:
Ndersa sipas meje radhitja per porjer me te mire do ishte: Casillas, Dida, Toldo, Kahn, Buffon...
My silence doesn't mean I am gone!
Mendoj qe Dida eshte tashti per tashti Portieri me i mire po ashtu smund te vecoj as Casillas edhe as Toldo me Buffon dhe Kahn se keta kater portier jane me te miret sot per sot
Dida,Ceh dhe Casillas.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Dati ke harru me shkrujt, Reçber Rrushtu te Fenerbahçes ...
eshte portier klas pavaresisht se ai Rijkard e shkaterroi duke e lene ne stol por kete vit ne Champions do degjohet shume...
Sa me tifozllek qe flisni o cuna . Une i urrej gobbet me shpirt , por te gjithe e dine qe Bufon eshte portieri me i mire ne bote .
Dida vertet eshte talent , por ndonjehre ben gafa te pariparushme. Edhe per Kahn e njejta gje.
Nejse ..Nga gjthe ato qe thashe me lart voten time e merr ....TOLDO...![]()
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Kasillas oshtttttt 1 !!
Ndryshuar për herë të fundit nga StormAngel : 16-09-2004 më 12:56
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Nuk e di kush flet me tifozllek!Postuar më parë nga inter_forever
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Realisht bufoni eshte portjeri me i mire sot per sot ,po meqe ktu qeka me tifozllik une po votoj per TOLDON hajt bofshi qef
Per mu eshte Cech,Dida,buffon!!!As casillas,as toldo asnji tjeter per mu,as kahn qe eshte gjermon!!
Ale;-"Ti piace il calcio?"
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"
Krijoni Kontakt