Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 84 prej 84
    i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Nje dite goca pyet mamin:
    - O ma a ta nxjerr pak qenushken xhiro?
    - Jo xhan i mamit se tani ajo ka perjudhen e nderzimit...
    - Ca eshte periudha e nderzimit o ma?-pyet vajza.
    - E di c'ke xhan i mamit, mer qenushken dhe shko pyet babin se ta shpegon ai.
    Goca e vogel e mer qenin shkon te garazhi ku po punonte i ati dhe e pyet babin.
    - O ba une dua te nxjer qenushken xhiro po mamim me tha qe ka kohen e nderzimit dhe nuk mund ta njerrim tani o ba......
    Babai e shikon, dhe ngaqe nuk donte ti shpegonte se cfare ndodh kur qeni ka kohen e nderzimit vendos ta zgjithi ndryshe. Mer ca benzine, dhe ja derdh qenushkes ne ***** qe mos vije me ere dhe te terheqi qente meshkuj. Pastaj i thote vajzes se vogel:
    - na mere qenin se tani s'ka me problem.
    Del vajza me qenushken dhe vjen pas nje gjysem ore vetem pa qenin. E shef babai dhe e pyet:
    - Po qenushken ku e le.
    - Oh, duke ardhur eshte por, asaj i mbaroi benzina ne mes te rruges, dhe erdhi nje qen tjeter qe po e shtyn avash nga pas.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Jetonte nje here ne nje mbreteri nje mbretereshe me gjoks te madh. Shabanit, gjuetarit te arinjve, i ishte bere shume fiksim gjoksi i saj por e dinte qe po ti prekte do i priste koken mbreti. Megjithate nuk po e mbante dot deshiren brenda shpirtit dhe ja tregon Muratit, qe ishte doktori i oborit mbreteror. Murati i thote se ai ka nje menyre per tja realizuar deshiren por do ti kushtoje 1000 napolona flori. Shabani bie dakort.
    Murati, kur mbreteresha po lahej, derdh tek sytjenat e mbretereshes nje pluhur qe shkaktonte kruarje dhe irritim. Pas 2-3 ditesh e therret mbreti Muratin dhe i thote se i duhej shpetim per mbretereshen qe po i hante gjoksi. "Ka vetem nje mundesi per sherimin e kesaj semundjeje" -thote Murati. "Kura e kesaj semundjeje gjendet ne peshtymen e nje numri te vogel personash, dhe ne mbreterine tone peshtyme te tille ka vetem Shabani, gjuetari i arinjve". Mbreti therret me vrap Shabanin. Murati i jep Shabanit antibjotikun per irrtimin, i cili e fut ne goje. Pasi ja mer me goje 2-3 ore gjokset mbretereshes asaj i shkon irritimi. Pas 2 ditesh Murati i kerkon Shabanit leket. Shabani ngaqe e di qe Murati nuk mund ti tregoje mbretit cka ndodhi i thote te "shkoje te qihet". Murati diten tjeter shkon te pallati dhe kur po lahej mbreti, hedh te breket e mbretit po te njejtin pluhur irritues. Mbreti kuptohet thirri Shabanin.

Morali i peralles: Paguani Faturat, qena.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Kjo eshte mare nga nje teme per cmendurite e fetareve, nje shpellaxhi po argumentonte se po ti vendosesh muziken e Led Zepelinit nje luleje per 24 ore ajo do thahej (kjo nuk eshte shakaja, ka vertet rrob ne forum qe vine verdalle me keto mendime):
    DjJ.
    Bane prove e lene nje bime ne nje dhome ku te vendosni kete kengen 24 ore ne 24 dhe shihne rezultatin. Tek e fundit nje eksperimet i pafajshem eshte. po u tha lulja falin xhenazen.

Per te vertetuar hipotezen e mesiperme ndermora ekperimentin e siperpermendur me nje bime normale (cannabis sativa) qe po e ris ne dollapin e rrobave. Me poshte jane rezultatet e eksperimentit:

- Ora 12:00 PM- Ndeza driten e dollapit, dhe vendosa magnetofonin te tipit SHEREBELLE ne krahe te bimes. Meqe nuk kam ndonje kenge te Zeppelinit ne dispozicion vendosa nje kasete te grupit te "Pleqve te Kuksit", alumi titullohej "Lum kto Bjeshk per kta kokpalam". Ngrita zerin ne maksimum.

- Ora 14:00 PM - Nuk po shof ndonje ndryshim rrenjesor tek bima, nderroj kaseten dhe i vendos nje kenge te Nirvanes (te cilen ja marr borxh komshiut, se as ato si kam ne repertor) per te qetsuar trurin kepus 2-3 gjethe te bimes, i fut ne cibuk shpejt e shpejt dhe i ndez.

- Ora 14:23 PM- Hap dollapin dhe c'te shof, bima qenka 3-4 fishuar, gjethet i jane bere si gjethe mėllage dhe sa vjen e zgjerohet. Une i lidh nje litar ne tavan dhe ajo zgjatet shpejt drejt tavanit, une vazhdoj te lidh litare rreth dhomes dhe bima ka pushtuar komplet dhomen.

- Ora 14:37- Befas cuditerisht me shfaqet vete Muhameti (liridashes dhe mireberes) dhe fillon te me shpegoje ajetet dhe suren per "Shurrosjen ne natyre". Me tregon per miresine e Zotit Z.P.R.S.V dhe se si po qe se kthej surratin nga qabja dhe ****** nga djelli 30 kurva qe dine Kama Sutren dhe po praktikojne te thithin nje top pingpongu nepermjet nje zorre uji, do me presin ne parajse me shale hapur. Une e degjoj dhe vazhdoj te tymos.

- Ora 14:45- Muhameti (Qimekuq dhe sqetulllesh) po vazhdon te me shpegoje per kara-kurvat. me siguron se po te perziej 3 litra "Klorox", 30 koka shkrepsesh, 3 kile gozhde dhe ti lidh nje fitil e te shkoje tek Wal-Marti qe kam afer shpise e ti vendos flaken Feruzeja qe kam pas fiksim ne klasen e 5-te do me presi me shalet hapur ne parajse. Biles po ja bera "Whaid-Malah-Bulldum-bulldum vdejke Amerika" do i shtoje personalisht dhe motren e madhe per nje akt lezbik. Historia eshte e gjate po ai jep shpjegime te detajuara per madhesine e gjokseve, llojin e shaleve dhe nese keto e kane te rruar apo jo.

- Ora 15:00- Muzika e Nirvanes po can bokset e majetofinit dhe bima vazhdon te rritet, ka dale nga dritarja dhe po rritet drejt qiellit. Filloj ti hipi dhe sapo kaloj rete me del para Zoti P.SH.K.Z.ZH vete. Meqe jam aty i kerkoj nje nder: "Zot ka mundesi te ma besh njecike me te madhe bishen?" Ai me shef i cuditur dhe me pergjigjet: "R2t, 30cm qe te kam dhene te mjaftojne".

- Ora 18:00PM - Cohem nga gjumi dhe nuk e kuptoj pse kam hipur te parmaku i dritares dhe pse i kam varur carcafet ne tavanin e dhomes. Shof bimen. Nuk po shof ndonje ndryshim rrenjesor- heq syzat e diellit- dhe vendos syzat e qorrit per ta pare me mire. BEFASOHEM- bimes po i dalin dy brire te kuq ne cdo gjethe. Rikthej diskun nga fillimi dhe pres rezultatet.

- Ora 23:00 PM - Bimes i qenka cmendur zari fare. Pervec brireve te kuqerremte tani cdo gjethe ka numrin 666 te shkruar dhe po i del nganje bisht i kuq. Nje rrenje del nga vazua dhe rremben nje pale benevrekė qe kam hedhur ne cep te dollapit dhe i gelltit me shpejtesi. I them vetes ai DJj ka patur te drejte.

- Ora 24:00PM- Ja kam futur gjumit, nuk po me rruhet fort per bimen.

- Ora 8:52 AM- Dollapi me qenka kthyer ne nje furnalte si me qene tek Uzina e punimit te celikut ne Elbasan. Re te zeza mbulojne tavanin e dollapit, llave e nxehte valon ne dysheme, ashtu duke notuar ne dysheme shof Dante Aligerin, Enver Hoxhen, Stalinin dhe Tonin Tėrshanėn. I pershendes dhe kthej syte nga bima."T-emen" them me vete, "duket tamam si Jezusi" (po ne te vertete eshte djalli- i fshehur si Jezus qe mos e kuptoj une- po une e kuptoj). Heq kaseten e Nirvanes dhe vendos nje kasete te Bin Ladenit.

- Ora 10:30- Cdo gje ka ndryshuar ne dollapin tim. Qielli eshte i paster... kudo ne dysheme mbulon bari dhe aty me shale hapur shof Pamela Andersonin qe po i ben nje gojore Angelina Xholise e cila po perdor nje "Rabbit" ne vrimen ku nuk shkelqene djelli. Mbi to eshte varur nje tabele ku lexon "Keto kurvat jane te tuat po hodhe ne ere Walmartin, P.S meqe ra fjala ato jane kurva te virgjera". Heq kaseten e Binit.

- Ora 11:59AM- Cdo gje eshte kthyer ne normale. Eksperimenti u krye me sukses.

Rezultatet mund ti interpretoni si tu doje tajarja.

Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Nje Vlonjat pasi ju merzit shume jeta ne Vlore vendos te shesi plackat e shtepine e ti largohet sa me shume njerezimit. Blen nje kulle ne nje fshat te Peshkopise shume shume larg nga qendrat e banuara. Nje here ne muaj i vinte postjeri dhe nje here ne 3-4 muaj dilte ne Peshkopi per te bere pazar, pervec ketyre rasteve s'kishte kontakt me njeri tjeter.
    Ne daten 30 dhejtor para vitit te ri i bie dera, e hap Vlonjati:
    - Une jam Zenuni, komshiu yt, kam nje kulle 40KM larg qeketu, meqe ti je vetem dhe une jam vetem thashe te te ftoj te shtepia ime se kam nje "party" per vitin e ri.
    - te faleminderit-i thote Vlonjati - do vi s'e zben.
    Duke ikur ky i thote;
    - Degjo se ne mund te pime ca raki, s'e ke problem besoj?
    - Jo mor vlla, me pelqen rakia.
    - Se nganjehere edhe bejme ndonje dore sher.
    - Po une nga Vlora jam, jam mesuar me sher.
    - Shume mire, po mund te behet dhe ca seks, s'e ke problem besoj?
    - jo mor vlla, une vajta kaq muaj vetem, shume i eksituar ajm...
    - Ne rregull atehere shifemi te shpia....

keshtu niset Zenuni, kur Vlonjati e ndalon:
    - More po ca te vesh une te kjo party?
    - Vish mor ti, ca te duash, vetem ne te dy do jemi.

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema tė Ngjashme

1. Nje test i thjeshte
    Nga Skofiar nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 28-04-2010, 17:07
  2. Pellumb Kulla
    Nga ALBA nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 24-10-2009, 17:56
  3. Futbolli nėn ngjyrat e humorit!
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 273
    Postimi i Fundit: 10-05-2008, 16:26
  4. Flet aktori i njohur i humorit, Fadil Hasa: Largimi nga estrada dhe planet
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 09:30
  5. Ligji dhe maliqi i ri tek Forumi i Humorit.
    Nga Sherri nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-03-2005, 14:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •