me leje per ne qe jena larg ene spuno sateliti lool kush do na gjej noi link ku jan fotot qe mos nelim injorant loool
me leje per ne qe jena larg ene spuno sateliti lool kush do na gjej noi link ku jan fotot qe mos nelim injorant loool
e pse lodhen kot anej ka konkursi? Miss Globin e kena ktu
MiLaNisTja -vetlla vet=Miss Globi
p.s. Ajo jona s'paska qesh,kushedi si e ka pas hallin e shkreta...
o-le-le firma
Un per vete se paskam pa , nejse po te ishte TiLoNcE aty besoj se as ne Sall se kishin leju me hy ( Sepse e keqe shum )lool mpuq gruje
![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Une isha ne naten perfundimtare te shfaqes ne amfiteater. Gje e bukur. Jo ndonje gje kushedi se cfare. Shumica ishin shemtira te them te drejten. Kete pershtypje kane pas dhe ata qe i kane shoqeruar ato jave qe ndejten ne Shqiperi. Kur u ktheva per ne USA, ne avion kishim Miss Spanjen. Oiii, sa e shkurter....as 1.65 s'ishte. Dhe per fytyre, jo e mire.
Per mendimin tim, vendin e pare e merrte Rrepublica Ceke. Yll fare + e gjithanshme. Dhe kishte shume duartrokitje.
Shqiperia ishte e mire gjithashtu....dmth, e meritonte te ishte ne 5cen e fundit. Rusja s'dukej gje ne skene. Te tjerat s'me kujtohen mire.
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
un e pashe po kot ishte nuk me pelqeu fare. Skena dhe organizimet ishin cka por spikeri( ja harrova dhe emrin) sa bukur mor aman qe e fliste anglishten , na e cpifi. edhe edukate nuk kishte ai qe tha, epo mir neve sna kuptojne gje kta tia fusim ca brrockulla si injorant ro spiker i zgjua dhe shume i papergatitur.
sa per miset mire ishin te bukura. nuk kisha ndonje te preferuar se sia vlente asnje aq shume. Edhe nuk me pelqeu fare qe fitoi ajo rusia si lara lara shume fallco. Nejse ky esht mendimi in.
nqs doni ta shikoni juve qe se keni pare klikoni ------->>>http://www.top-channel.tv/
si nare rusjaa muve smpelqee fareeee
lene ajo o kalamo akoma 1her pfff nejthee thujj
Une e pashe LIVE ke amfiteatri sepse une jam Durresak edhe jetoj po ne Durres e pashe e kishin organizuar shum bukur shum fantastike sidomos edhe vajzat ishin yll bote. Per mua e meritoi Rusia sepse ishte me simpatikja nga te gjith.
nuk e di keni opinionin tuaj por me habit kur thoni qe rusja s'ishte e mire....ajo fytyren e kishte si kukull dhe tiparet i kishte me te rregullta se shqiptarja....duke filluar nga hunda...por edhe jona e mire ishte sa per Adrian Krasten anglishten se fliste aq mire por mos harroni qe ai jeton ne Shqiperi dhe jo ne Angli.
anyway cheers...dhe asnje s'eshte perfekt keshtu qe mos u beni xheloze
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
burro jom e bukur vetem per ty ene per syt e tu,te tjeret skan renciPostuar mė parė nga Gjilanasi_csi
![]()
puff
o-le-le firma
/me shikon me cep te syrit per Gjilani_Girl19![]()
Krijoni Kontakt