Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17

Tema: Midis

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086

Midis

Mė ēel- si gonxhe lulėkuqe,
    tė shohėsh ē'do buloj,
    tė kuqen e gjakut a rozėn e brishtė,
    Mė jep - e nėse palca jote shterr
    mbi buzėt e mia-pėrpėlitet e fundit pikė
    Jepmu at'her,
    aty ku stomaku prehet
    prej kohėsh i qetė!
    derdhu brenda meje i gjithi!
    E ardhur pėr pėrmbytje, deri nė grykė,
    tokat e tua vrullshėm kapėrdij!

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086

rėnia e shiut

Nė stinė shiu u krodha ditėn e parė
    e shiun deri sot e kam pasur mik
    luajmė tė dy kukafsheh'thi
    si tė marrė
    kur rend rrugėve e me ngulm mė thėrret
    i fshihem pas nje dritareje a nėn strehė
    E nėse zemra ime nga heshtj' e tij pulson
    mbi sy ia ndiej puthjen,
    tė lėngėt, qelibar
    -"Jam prapė me ty, s'mė sheh,
    mė ndiej atėherė!"
    Por sot, ah Diell qė mendjen ma pushtove
    pa ditur se dhe ti mė do si i marrė
    t'u dhashė, me ty harbova
    mbi lule ylber ēelur, u putha petalet
    Deri sa mbi buzė vesėn ua ndieva,
    tė lėngėt, qelibar...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Henri : 13-09-2004 mė 12:58

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Ti je era e lehtė
    qė mė strukesh nė gji.
    E nė tė bardhin qumshtin tim nginjesh.
    Pėr ty krahėt i hapa
    sa qiellit i nxorrėn syte,
    e klithi i gjithi skaj mė skaj.
    Tulatur tė mbart nė skutat e mia tė pritjes,
    ti - erė e lehtė qė brenda meje shtriqesh,
    e pėr dhimbjesh mė kap,
    thithkat e tyre me qiellėz thith
    e nginjesh sėrish!

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar mė parė nga Henri
    Nė stinė shiu u krodha ditėn e parė
    e shiun deri sot e kam pasur mik
    luajmė tė dy kukafsheh'thi
    si tė marrė
    kur rend rrugėve e me ngulm mė thėrret...
    "A je ti ajo qė duhet ta vras?!"

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Mua mund tė mė vrasėsh edhe mė vonė shi; jam e fundit qė mund tė kem ndikuar sadopak nė dhimbjen tėnde .

Ashtu siē ndodh jo rrallė kur gėrmon nėpėr sirtare, kėsaj here ndalesa e vėmendjes sime janė fotografitė. Ato tė vocklat bardhė e zi, qė duhet t'i ngjeshėsh deri tek hunda pėr tė shquar ē'bėhet nė to. Jam unė, as tre vjeē, duke llogaritur vitin qė ėshtė shkruar pas fotos. E njėjta buzėqeshje si nė tė gjitha tė tjerat, a thua janė nxjerrė tė gjitha nė njė ditė. Nė njė ditė tė gjatė, ku unė kam ndėrruar gjithēka pėr ēdo shkrepje, rrobat, peshėn, gjatėsinė, stinėt pėrreth. Vetėm buzėqeshja ėshtė varur po njėsoj mbi skaje buzėsh.
    Kėtu ėshtė dhe ime mė. Mė shtrėngon fort nė krahun e saj tė djathtė e koka ime del mbi tė sajėn. Aq sa ē'do t'ia kaloja mė vonė, vetėm dy tre gisht. Nga po tė njėjtat llogaritje, ajo nuk i ka mė shumė se 26 vjet e ca muaj. "E shkreta mama - mė del zėri nga fyti pėr t'u pėrplasur prapė nė veshėt e mi, - unė i kam shkatėrruar jetėn!". Nė krahėt e mi nė kėto ēaste, njė pjellė e imja do tė mė kish tmerruar mė shumė se ndonjė fantazėm e s'do tė kish qėndruar pėr asnjė ēast tė vetėm, jo mė tė kisha pasur kohė e/a dėshirė tė dilja dhe fotografi me tė. Do tė ishte plasur nė tokė, duke bėrė njė zhurmė pllaquritėse, pasi do kish qenė patjetėr ndonjė bullafiq i shpifur e tejet i mishtė. E shkreta mama, duke rendur nė punė e duke u kthyer me vrap sapo bie zilja e orės sė fundit tė mėsimit. Duke mė kuar mua njė herė me trupin e saj, me lėngjet e saj. Duke harruar qė stomaku i vet mbase po pėrpėlitet mė shumė nga uria se i imi, qė s'kisha bėrė gjė tjetėr gjithė ditėn, vetėm ndoshta isha zhgėrryer nė ndotjen time tė rradhės. E mjera mama, moshėn time a mė e re akoma, e kish kaluar duke thurur ėndrra pėr mua, aq shumė sa tė sajat do t'i ishin zemėruar patjetėr e nuk e qasnin mė.
    E vetmja herė kur ajo ėshtė mė e vogėl se unė, e brishtė, e re, ashtu si unė nuk e kam parrė kurrė, ėshtė fotografia. Sa dua ta gush nė atė moshė, e t'i jap njė kėshillė a dy, ta njoftoj se dy tre vjet mė vonė, po vazhdoi kėshtu e nuk filloi tė mendojė pėr vete, do tė ketė dhe njė tjetėr pjellė tė saj, edhe njė tjetėr ca mė vonė. Mjaft o ma, je e re. Lėre gjellėn e shko luaj basketboll me shoqet, unė mund tė lind edhe mė vonė, nė mos nga ty, nga dikush tjetėr. Pėrse hekuros pėrditė o xhan, shko puth tėt ėmė se shumė shpejt do plaket e s'do ta shohėsh mė tė rendė nėpėr oborr pas pulave. Mė ler mua, unė nuk e di ende se ēfarė mė pret jashtė, kėshtu qė nuk kam shumė pėr tė humbur. Madje, po ta dija, ndoshta do tė isha kapur fort pas mitrės tėnde e nuk do kish shtėrzim nė botė qė do mė kish nxjerre prej andej. Dėgjomė, sot jam mė e madhe se ty e mund tė tė jap njė kėshillė a dy...
    Ajo vazhdon tė ketė po te njėjtėn buzėqeshje aq sa unė dyshoj se gjithė kėtė kohė kam folur me vete, e jo me fotografinė. Nė krahun e djathtė shtrėngon ende mua. Fustani i rri mbi gju e nė pragun e tij marrin udhė dy kėmbė tė forta, muskul i zgjatur e i bukur, pa asnjė rrudhė a gropė...

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Nga ma ke mare kete shkrim nga mendja ime! Kam nje fotografi te tille me mamin (mesuese edhe mami im), nuk eshte as 25 vjece aty dhe eshte aq e rraskapitur, sado e buzeqeshur, saqe goca e dajes tim kur ishte 5-6 vjec i thote: Halla, me e re dukesh tani (rreth 45 vjec) sesa te kjo fotografia. Gjynah qe femrat martoheshin qe 22 vjec atehere!

P.s. Varet nga kendveshtrimi ne fakt, kjo puna e moshes per martese...

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    E pra, pothuaj njė vit, ke shumė tė drejtė. Megjithėse shumė ditė m'u dukėn si vite e shumė tė tjera nuk zgjatėn as sa tė pėrjetėsoheshin nė njė ēast, pėrsėri rrėshkiti pothuaj njė vit. Vėrdallisem nėpėr shtėpi duke shmangur kutitė me helmin e minjve - plot 7 prej tyre, e minjtė ende gėzojnė lirinė e plotė tė sė jetuarit. Dje madje njė vocėrrak qė mė habiti me lirshmerinė e tė shprehurit tė mendimit pėr moshėn qė kishte (mbase 10 ditsh?) m'u avit mbi buzėn e sipėrme teksa shijoja kotėsinė e drekės mbi kurvatin tim aq tė rehatshėm. Drejt e nė kokėrr tė syrit mė pa, dhe pasi e kuptoi se unė pėrtoja aq shumė sa as nuk u habita nga prania e tij, ia filloi vetė kuvendit, pa shpresuar nė ndonjė pyetje nga ana ime:
    -Tė kemi bezdisur zotrote kėto kohėt e fundit? Se qė tė tė hapej barku pėr t'u kujdesur pėr ne nuk ma ha mendja. Si nuk pėrtove, shtatė kuti plot mbushe sikur tė ishim me qindra e jo njė e dy. Pastaj ajo ngjyrė jeshile si bark kalamau, me gjithė mend mendove se mund tė na ndillte e tė na hapte oreksin?! Pah, ma shpife, e mua mė ishe dukur njeri interesant!
    Kaq tha dhe iku, duke tundur vithet anė mė anė sikur ta dinte qė po e ndiqja me vėshtrim. S'duhej tė kisha qenė mirė, pasi ajo tundje joshėse vėrtet mė zgjoi njė etje tė tmerrshme seksuale dhe u ngrita vrikthi nė kėmbė. "Do ngjyra ti?! Patjetėr, t'i jap unė ngjyrat. Kėrkon larmishmėri? Ja dhe larmishmėria. Si tė duket kjo e kuqe e ndezur, e pėrshkruan ndopak shpirtin tėnd rrebel e tė paepur ndaj kurtheve tė mia? Po kjo e zezė si b*ythė kazani, a tė bėn gjakun tė lėvrijė e tė ndezė mornica? Merre dhe lejlanė pra, rozėn, vishnjen, tė verdhėn!
    Nė labirinthin kuqe-zezė-verdhė-gri-lejla-uar dje bėra dashuri pėr herė tė parė pas njė viti. E mbėshtolla miun nė pėllėmbė e fillova t'i ledhatoja fundbarkun me thoin e dorės tjetėr derisa pushi i tij i hirtė u shpupuris sikur t'i kish kaluar njė rrymė korrenti nė nerva. Ngjethej e dridhėrohej ai fatlum dhe trupi iu fry e i kaloi trefish pėrmasat e veta normale. Unė shihja vetėm ngjyra tė pėrziera nė dallgė ylberėsh dhe trupin e lashė tė lirė tė shkallmohej nga brofjet e fuqishme tė miut. Ia lidha bishtin fort pas gishtit tregues dhe e afrova pranė buzėve tė mia tashmė tė shqyera tejskaj, gjuha lėpiu kurrizin e tij tė kreshpėruar dhe qiellza kėrkoi pėr mė shumė. Nje dehje ndjeva tė mė pėrhapet me klithma nga majat e gishtave deri tek qimet e vetullave, dhe nė atė valė aq tė nxehtė epshi, gishti u shkryth dhe fryma mė firoi brenda mushkėrive nė njė kapėrdirje tė madhėrishme...
    -E pra, sot, (pothuaj njė vit mė vonė?!) unė luaj me kuti helmesh pėr minjtė, dhe ende s'e kam marrė guximin tė ngre ēarqe, duke iu trembur endjeve tė mia tė hutuara dhe ndonjė ngecjeje nė ndonjė prej tyre vetė. Ndėrkohė, vetėm tavani i ka shpėtuar shkallimit.

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Si rėra e imėt e lumit pa fjalė
    Nė sy mė thėrrmohet trupi yt
    njė puthje,
    njė gushje
    njė ėndėrr e shkarė,
    Nė prag tė ēdo zgjimi
    ngashėren thellė ikja.
    Tė kthehem sėrish njė shtysė lus e pres
    njė qeshje,
    te xhveshur nga unė dhe ti,
    Kjo rrugė,
    praruar si rėra e lumit,
    thėrmuar nė pritje,
    si trupi yt.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Henri : 30-10-2004 mė 15:52

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086

Brenda

Veshtrimin e kam te mjegullt, jo vetėm sepse me ka levizur vatra e syrit. Edhe pas syzeve, ajo qė shoh perreth ėshtė nje nderthurje ngjyrash. Mbizotėron ndryshku dhe portokallia pėrposhtė, kurse mė siper grija sunduese e qiellit prishet vetėm nga njė vinē gurkali. Edhe nga nje maje peme. Kur picėroj sytė e sipėrmja puthet me tė poshtmen, e molepsen aq furishėm sa mė bėn tė mendoj se deri nė atė ēast asnjė nga dy pjesėt qe pėrbejne kufijte e mi nuk kish qene e vetėdijshme pėr tjetrėn.
    Po tė pamėt ende e kam tė mjegullt. Nuk e shquaj dot nėse ai send i hirtė nė zhvendosje ėshtė aeroplan apo thjesht njė sorrė e ndarė nga tufa. A egziston koncepti i "tufėzimit" ndė sorra? Shpesh i shoh bashkė, gjė qė mund te pohoje se sorrave u pelqen shoqeria. Megjithatė, sa herė i ushqej nė Jericho Beach, sorrat i leshohen njera tjetres ne fyt per nje therrime buke.
    Pastrimi i xhamave te syzeve ma permireson shikimin mbase nje te njėzetėn mė shumė. Mjaftueshėm pėr tė shquar ca kapilarė tė imėt shiu qė fillojnė tė pėrshkojnė tė teposhtmen. Ē'ka ishte kafe e ndryshkur mė parė tani po kthehet thjesht nė njė dyzim tė grisė sė qiellit - pellgjet kanė filluar atė qė bėjnė mė mirė nė harkun tim tė jetės - pasqyrimin.

Brenda ėshtė ngrohtė. Pėr tė kuptuar kėtė nuk me hyn ne pune qartesia e tė parit.

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    You got it! It's raining. Except for Saturday - Saturday was a sunny day, but it was cold as hell. Boring weekend, we went to a graduation house party and I found myself more interested in the family cat than the conversations that were roaming in the highly congested air of the room. Why shouldn't I, the cat was dosed on catnip - her melodious breathing shifted me to a better self-solitude place. But then the rum & coke kicked in - and I wanted to leave, go home and screw and get screwed like Sunday was a make-believe concept and would never make itself present. No hang-over, never get those! I get the munchies at 8AM though - sex cravings again.
    Well, if I didn't consider sex just another man-made obstacle in delaying our departure from "...the vessels that temporarily carry our souls until they are ready to be set free..." I would say I had a good weekend...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •