Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 132
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    o DEA, mos ja qaj shume hallin burrave muslimane ti, se mbajne ata, se nuk konsumojne alkol, nuk bejen imaralitet dhe nuk jane te konsumuar si njerez,.......ata jane burra te verete se e deklarojne hapur qe marrin me shume se nje grua zyrtare dhe nuk frikesohen, jo si JOBESIMTARET qe kane dashnore dhe fshihen si lepuj dhe bejen si njerez te ndershem..

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga The Boy Lexo Postimin
    o Dea, akoma nuk e ke hequr ate foton ti moj ? Po hiqe ate lloji fotoje se le nam fare, ketu je ne forum muslimanesh, dhe nuk ka lezet......jo per gje por i ke nxjerre te gjitha ne SELAMET
    Eshte hera e trete qe e permend avatarin tim. Besoj se ta shpjegova arsyen me pare. Nuk jam une ajo ne foto loooooool, dhe ne qofte se te prish syte me fut ne ignore list dhe s'kam per te te dale para syve.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e tulipanonero
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Postime
    226
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Merakosemi jo sepse koka ben koka peson po jeni ju qe nuk i kuptoni ato pyetje e i mendoni se nje sulm ndaj jush
    Zoteri fakti qe ju nuk kuptoni se pse muslimanet thojne degjuam e respektuam per ato pyetje qe ju na i parashtroni me aq delikatese nuk i ben ato te jene ne gabim.

Te bej nje pyetje un ty....per c'fare jetoni ju.......?
    Hani....pini.....flini...."dashuroni"....punoni....argetoheni....plakeni e pastaj vdisni se vdekja eshte dicka qe te gjith jemi te destinuar ta provojme,te gjith jemi te destinuar te perfundojme ushqim per mikrogjallesat ne toke.
    Dhe ti zoteri mendon se erdhe ne bot pa qellim,keshtu ke lindur kot...je lene pa udhezim.......
    Kur behet nje televizor ose kompjuter ne kuti ke dhe istruksionet apo jo?
    Se nqs nuk i gjen istruksionet e perdorimit te asaj qe ke blere nuk din ta perdoresh.
    Ashtu dhe njeriu eshte krijuar dhe Kur'ani eshte udherrefyes per njerzimin

C'fare kujtoni ju se me tu gruposur ne toke jeta mbaron me aq,kujton se ato qe kane bere padrejtesi ne kete bote nuk do te denohen
    Marrim kriminelet qe nuk i ka kapur policia ose kane pasur nje mik qe mbas ca ditesh burg per nje vrasje i ka nxjerrur nga burgu
    Si mendon ti se ai njeri nuk do pergjigjet per vepren qe ka bere e do e kaloje lumin pa u lagur?

Ato qe jane ne mashtrim dhe e jetojne kete jete me sy mbyllur jeni ju qe me pyetjet e juaja dashkeni te na iluminoni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tulipanonero : 07-06-2009 mė 14:55

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga The Boy Lexo Postimin
    o DEA, mos ja qaj shume hallin burrave muslimane ti, se mbajne ata, se nuk konsumojne alkol, nuk bejen imaralitet dhe nuk jane te konsumuar si njerez,.......ata jane burra te verete se e deklarojne hapur qe marrin me shume se nje grua zyrtare dhe nuk frikesohen, jo si JOBESIMTARET qe kane dashnore dhe fshihen si lepuj dhe bejen si njerez te ndershem..
    Une s'ja qaj hallin burrave, por grave. Per mua njesoj tradheti eshte si te kete nje grua tjeter te ligjshme, si te paligjshme. Me vjen keq, por nuk e ndaj dot burrin me te tjerat. Te bije ne ujdi me to; sot e kam une, neser e ke ti. Bahhhhhhhhhh!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 07-06-2009 mė 15:01

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Postime
    226
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Une s'ja qaj hallin burrave, por grave. Per mua njesoj tradheti eshte si te kete nje grua tjeter te ligjshme, si te paligjshme. Me vjen keq, por nuk e ndaj dot burrin me te tjerat. Te bije ne ujdi me to; sot e kam une, neser e ke ti. Bahhhhhhhhhh!

Besoj se problemi jot qendron me shume ne faktin qe ti beson apo jo ne Zotin Nje dhe te vetem,sesa ne faktin qe do pranoje ose jo nje grua tjeter per burrin!!!!

Pa me thuaj pak nqs do ishe ne mes te detit e vetme dhe varka eshte duke u mbytur,c'fare do thoje ne ate momente???
    O burri im qe te dua aq shume me shpeto!!!
    O pasuria ime qe kam kaluar jeten time duke u perpjekur te fitoj me shpeto!!!!

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga tulipanonero Lexo Postimin
    Pa me thuaj pak nqs do ishe ne mes te detit e vetme dhe varka eshte duke u mbytur,c'fare do thoje ne ate momente???
    O burri im qe te dua aq shume me shpeto!!!
    O pasuria ime qe kam kaluar jeten time duke u perpjekur te fitoj me shpeto!!!!
    Une besoj ne Zot, por jo ne fe.
    Nuk jam per poligamine. Per mua eshte gje e ulet.

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Postime
    226
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Une besoj ne Zot, por jo ne fe.
    Nuk jam per poligamine. Per mua eshte gje e ulet.
    Mir mi shoqe mir......
    Ne ca Zoti beson ti , me ca parimesh e jeton jeten,me ato qe i ke vendos ti vet sipas qejfit tend????
    Se nqs cdo njeri thot un besoj ne Zot po jo ne ate qe islami na meson i bjen qe te jene shume zota se cdo njeri krijon ato parimet qe ja ka enda te ndjeki e thot un besoj ne Zot por bej si me do qejfi mu,me pak fjal eshte zot i vetes i epsheve te veta

Keshtu ti shoqe e dashur me ate shprehjen "un besoj ne Zot" mashtron veten se ne fakt ai ne te cilin beson ti vetem Zot nuk eshte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tulipanonero : 07-06-2009 mė 15:50

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    selam alejkum wr wb
    Lereni disa tipa se hyn vetem te bejne polemika ketu nese keni te shtoni diq per temen shkruani e jo ketu me tha i thash , ai qe don te meson diq lexim te kendshem
    selam
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Po ua tregoj nje ngjarje te vertet qe ka ndodhe ne Gjilan te Kosoves.Ne nje tubim me grate ,gruaja e hoxhes ose hoxhonica si e quajme ne ketu ne anamorave po iu thojke grave te tjera qe nuk duhet te reagojne kur burri mendon te merr grua tjeter ,por ta pranojne me qetesi e dashuri sepse eshte e lejuar e hallall nga ZOTI.Aty qellon edhe nje vajze e pamartuar(shume e mencur) mbi te 30-tat dhe kur mbaron tubimi ajo vajza nuk po iu ndahet hoxhonices ,hoxhonica duke menduar qe eshte duke e percjellur,nuk reagon por kur kalon cakun e percjelljes ajo i thote vajzes se mjafton percjellja ,por vajza i thote se nuk jam duke te percjellur por jam duke ardhur ti ofroj burrit tend vehten time si grua te dyte.Kur e degjon hoxhonica tmerrohet sepse ajo ishte me e vjeter dhe ishte e sigurt qe burri i saj do ta pranonte dhe i lutet me te madhe vajzes te kthehet.Pas shume lutjesh vajza kthehet dhe i jep nje leksion te mire asaj hoxhonice duke ei thene ,nese edhe nje here te degjoj duke ju then grave keso gjerash ,te betohem se njemend do vij te burri yt sepse sot vetem te provokova .
    Ketu desha te bej lidhjen ndermejt shkodranes e safes dhe asaj hoxhonice ,te cilat nuk jane tjeter pos HIPOKRITE.

Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Postime
    226
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Po ua tregoj nje ngjarje te vertet qe ka ndodhe ne Gjilan te Kosoves.Ne nje tubim me grate ,gruaja e hoxhes ose hoxhonica si e quajme ne ketu ne anamorave po iu thojke grave te tjera qe nuk duhet te reagojne kur burri mendon te merr grua tjeter ,por ta pranojne me qetesi e dashuri sepse eshte e lejuar e hallall nga ZOTI.Aty qellon edhe nje vajze e pamartuar(shume e mencur) mbi te 30-tat dhe kur mbaron tubimi ajo vajza nuk po iu ndahet hoxhonices ,hoxhonica duke menduar qe eshte duke e percjellur,nuk reagon por kur kalon cakun e percjelljes ajo i thote vajzes se mjafton percjellja ,por vajza i thote se nuk jam duke te percjellur por jam duke ardhur ti ofroj burrit tend vehten time si grua te dyte.Kur e degjon hoxhonica tmerrohet sepse ajo ishte me e vjeter dhe ishte e sigurt qe burri i saj do ta pranonte dhe i lutet me te madhe vajzes te kthehet.Pas shume lutjesh vajza kthehet dhe i jep nje leksion te mire asaj hoxhonice duke ei thene ,nese edhe nje here te degjoj duke ju then grave keso gjerash ,te betohem se njemend do vij te burri yt sepse sot vetem te provokova .
    Ketu desha te bej lidhjen ndermejt shkodranes e safes dhe asaj hoxhonice ,te cilat nuk jane tjeter pos HIPOKRITE.

Miriam historia ishte e bukur po nuk e kuptova se ku doje me dal me ate qe sapo na tregove????
    Mos ndoshta doje te na beja te ditur qe shkodranja e safa jane hipokrite?????
    Se un lidhje tjeter nuk i bej,pasi fakti qe ajo hoxhonica na paska dal ndyshe nga ato qe ajo thonte nuk eshte per ne ndonje argument qe mos ti bindemi asaj qe Allahu thot ne Kur'an

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20
  5. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •