Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 132
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Po mire ju grate qefin e quani ke blerja e brekeve ,jo ke dashnia ?
    Sikur te isha burre do isha kenaq me gra pa u lodh shume mjaft ti bleje ca breke .
    Lume keto burra qe gjejne gra kaq te menēura si puna juaj .....
    --------------------------------------

me fal ti moj goce,po a ma mire me 4 gra ti mbash ,ti ushqesh ti mbathesh,apo me mire nje grua dhe 4 dashnore, dhe plus tu blesh brek nga me te shtenjtat,

ku ngeli dashnia ketu

i/e regjistruar Maska e shkodranja.1
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    209
    cila dashni????????????????ajo qe te kesh edhe 4 dashnore???????????????

mu me mjafton qe burri im te me plotesoj kerkesat,deshirat,te mos me lej gje mangut,te me bej te ndihem e dashur,te me bej te ndihem e lumtur dhe tia kalojme mire me njeri-tjetrin per mu kjo eshte dashnia sepse cfare ka ai ne zemer mu sme intereson fare sepse nuk ja shoh dot dhe keto jane dhe gjerat qe kerkohen nga burri ne kuran.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    pajtohem me ty shkodrane,po hec e tregoju ketyre ketu,

si duket keta nuk kane ndjenja qe te kuptojne disa gjera

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Eshte e lejuar dhe nuk eshte e lejuar!!!! Eshte e lejuar me fjale, por jo me veper, sepse sic e thash kushti i vendosur prej Allahut ne ate vers nuk mund te plotesohet nga asnje burre!!!

GV_USA
    -----------------------------------

ti gv a je ne dijeni se cfar flet?,

dtth sipas teje Muhamedi na paska gabuar qe i paska pasur te gjithe ata gra, si e arsyeton ti kete,

e ke idene shkaku i zbritjes (sebebu nusuul) se ketij ajeti ne lidhje me martesen me 4 gra??

luftėtare
    Anėtarėsuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    Unė nuk e kam tė qartė se si vetė muslimanėt e mohojnė martesėn me mė tepėr gra me pretekstin se ata nuk mund tė jenė asesi tė barabartė me tė gjitha,
    kjo ėshtė gabim trashanik,
    poligamia ėshtė e lejuar me Kuran dhe ėshtė praktitkė e Pejgamberit s.a.v.s.
    Ne kėtė duhet ta thomi dhe tė mos turpėrohemi nga kjo, nuk mund ne ta ndėrrojmė fenė pėr qefin e njerėzve. nėse kjo i duket diēka e papranueshme botės perendimore, ėshtė puna e tyre, do ta kuptojnė mė vonė, ne nuk do tė luajmė sipas muzikės sė tyre, paramendoni sikur secila gjeneratė tė kish ndryshuar diēka nga feja ku i ėshtė bėrė mė tepėr presion, z'do kish mbetur asgjė nga Islami i gjeneratės sė parė.
    Mė ēudit se kėtė e kam ndėgjuar edhe mė herėt,
    por ėshtė gabim.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga shkodranja.1 Lexo Postimin
    cila dashni????????????????ajo qe te kesh edhe 4 dashnore???????????????

mu me mjafton qe burri im te me plotesoj kerkesat,deshirat,te mos me lej gje mangut,te me bej te ndihem e dashur,te me bej te ndihem e lumtur dhe tia kalojme mire me njeri-tjetrin per mu kjo eshte dashnia sepse cfare ka ai ne zemer mu sme intereson fare sepse nuk ja shoh dot dhe keto jane dhe gjerat qe kerkohen nga burri ne kuran.

E kjo eshte ndryshe,pse nuk e tha kete dikush me heret po mundoheni ti bieni perreth,po nejse e kam dit qe keshtu eshte nuk ka dashuri te mirfillt ju kaloni mir me tjetrin vetem pse i permbaheni kur`anit asgje tjeter,

mir mbetesh e pershendetur
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 07-06-2009 mė 06:14

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Kurre nje burre nuk mund te jete i barabarte me shume gra ,veq nese ju muslimanet e devotshmem jeni jashtetokesor ,sepse per natyren njerezore eshte e pamundshme qe nje burre ti dashuroj njejte 4 gra.E mira e te mires eshte eshte qe nje burre ta kete nje grua por cti besh qe eshte degjeneruar bota ,martesa me shume gra ,martesa me gjini te njejte ,burra te martuar dhe me shume dashnore etj.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    e kam nje pyetj sa i perket marteses ne Islam .

E dim se islami e ndalon martesen e femres muslimane me nje te tjetres fe . Pytja ime eshte kjo nqofse nje Krishtere e martuar dhe tash me e ka krijuar familien ka femij etj ajo vendos te Konvertohet ne islam ... Cfar duhet te bej me burrin e saj ?
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga sajmiratn Lexo Postimin
    --------------------------------------

me fal ti moj goce,po a ma mire me 4 gra ti mbash ,ti ushqesh ti mbathesh,apo me mire nje grua dhe 4 dashnore, dhe plus tu blesh brek nga me te shtenjtat,

ku ngeli dashnia ketu
    Breket e blej vete une se punoj ,nuk tha njeri se duhet me majt dashnor e dashnore .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Jo de,kush ju shtini juve ne kry dashnore,homoseksualizmin,prostitucionin etj etj a?,mos valle u permend jo ja keni futur kot,mir e tha Shkodranja ne nuk shikojme dashurine eshte me randsi me kan te lumtur qe pra kjo tregon se grate muslimane nuk dashurohen nuk e kan te obliguar te dashurhen kjo u vendos e sa per me shum gra qe duhet ti mbajne ato i mbajne per ti blere breke e ti veshmbathur e ku pe di une qekjo asht e gjitha...

Dhasht Zoti qe une mos ti kem 4gra dhe te mos kem dashuri te obliguar ashtu vetem sa per ti veshmbathur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 07-06-2009 mė 06:36

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20
  5. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •