Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    believe in desires. Maska e Desire
    Anëtarësuar
    26-05-2004
    Vendndodhja
    Heart.
    Postime
    19
    Te ju tregoj nje ngjarje qesharake qe ndodhi me vellain tim. Ai ishte ne pune dhe i vjen nje myslyman duke e pyetur nese vellai im ishte myslyman apo jo? Vellai im i kthehet..
    " Jam".
    "Argjeron"? i thote ky djali.
    "Jo, por shkaku eshte sps jam shume i zen me pune dhe me duhet te kem energji". Ai e shikon njehere dhe me ne fund i thot,
    "What you gonna say to the judgement day? Are you gonna say, that down on earth is very busy and there is no time to fast!!. Think about it"!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Desire : 22-10-2004 më 18:18

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-10-2004
    Postime
    3

Gezuar muajin e shenjte te ramazanit.

Me ane te ketij mesazhi uroj te gjithe vellezerit e mi myslymane kudo qe ndodhen : Gezuar muajin e shenjte te ramazanit .
    Allahu i madherueshem ua pranofte agjerimin , lutjet dhe ibadetet .
    Allahu i plotfuqishem i ndihmofte te gjithe mylymanet .
    Allahu i gjithemeshirshem na shtofte besimin .
    Allahu meshirues e meshireberes na ndihmofte te gjitheve neve me nje paqe te perbotshme .

Me respekt te gjithe umetit islam
    Arben Aliaj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-06-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5
    Selam alejkum!Shpresoj qe Allahu tia kete pranuar agjerimin gjithe muslimaneve te forumit.
    Gjithashtu ju uroj gezuar Bajramin se edhe pak dite na ndajne nga kjo feste madheshtore.
    Me respekt.
    Mirjani&Sabrina.
    sfidanti

seni Maska e weqkollari
    Anëtarësuar
    26-05-2004
    Vendndodhja
    SAUDI MEDINE
    Postime
    37
    Edhe Une Ju Uroj Muajin E Bekum Te Ramazanit Muj Ne Te Cilin Ka Zbritur Ku-rani Famlart ,doti Ceki Vetem Tre Gjera Te Medha Me Vler Shum Te Madhe Se Ramazani Ndahet Ne Tre Pjes ,dhjet Ditet E Para Te Muajit Te Ramazanit Jan Rahmeh Meshir Dhjet Ditet E Mesme Jan Magfiret Fal Allahu Gjynahet Ose Pastrim I Gjynaheve Dhe Dhjet Ditet E Fundit Jan Lrgim Prej Zjrrit Te Xhehennemit .per Ata Qe Kan A Gjerue Agjerim Nuk Dote Thot Te Rish Unet Prej Para Zdritjes Deri Ne Perendim Por Agjerim Dote Thot Agjerim Ndalim Prej Mekateve Qe Ka Ndalue Allahu Xh.sh. Nuk Dote Thot Vetem Per Ramazan Largim Prej Mekateve Por Largim Edhe Ne Mujet Te Tjera Sepse 12 Mujt Jan Te Allahut E Kurse Muji Ramazn Eshte Nje Muji Shtimi I Ibadetit Largim Prej Gjynaheve Vlazerim Vizit Teravi Flat Te Buta E Te Kendshe Lexim I Kur-anit Sadaka , Sadakatul Fiter Edhe Eshte Nje Nate Shum E Madhe Qe Ka Vler Shum Te Madhe E Shte Nata E Kadrit Qe Eshte Ma E Mire Se Nje Mije Muje E Nje Mi Muje Bejne 83 Vite Ah Sa Vlere E Madhe Eshte Kush E Ze Kete Nate Me Ibadet .por Diqka Qe Eshte E Rendesishme Muhammedi A.s Ka Qen Ne Hytbe Duke Ligjerue I Erdhi Melaqja E I Tha Amin Amin Amin Dhe Muhammedi A.s Tha Amin Amin Amin Pasi E Kreue Ligjeraten E Tij Shoket E Pyeten I Than Ja Resulallah Pse Tha Tri Here Amin Amin Amin E Ti Duke Qen Ligjeru .muhammedi S Tha Me Erdhi Xhibrili E Metha Jazek I Qofte Atij Njeri I Cili E Gjeron Mujin E Ramazani E Nuk Ju Fale Gjynahet Muhammedi Tha Po Ashtu Gjibrili I Tha Jazek I Qofte Ati J Njeri I Cili I Ka Prinderit Gjall Nuk I Respekton E Nuk Dote Hyj Ne Gjennet ....................... Jazek I Qofte A Tij Njeri Te Cilit I Permendet Emri I Muhammedit E Nuk Qon Pershendetje Per Keto .vllzni Ka Shu Me Fol Per Reth Mujit Te Ramazanit Po,keto Jan Boolll Inshallah Ne Praktik Selamu Alejkum ......
    Jeto ne kete dynja sikur nje u dhetar dhe kalors.

seni Maska e weqkollari
    Anëtarësuar
    26-05-2004
    Vendndodhja
    SAUDI MEDINE
    Postime
    37
    po ashtu weqkollari ju uron te gjith besimtareve mijin e Ramazanit DHE PASTRIM PREJ GJYNAHEVE.

seni Maska e weqkollari
    Anëtarësuar
    26-05-2004
    Vendndodhja
    SAUDI MEDINE
    Postime
    37
    Gezua Mujin E Rmazanit

seni Maska e weqkollari
    Anëtarësuar
    26-05-2004
    Vendndodhja
    SAUDI MEDINE
    Postime
    37
    Gezuar Mujin E Ramazanit TE GJITH MUSLIMANVE ME TEPER SKA M QKA ME SHTU .

dr.mili
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    2
    pershendetje per te gjith nje pyetje? kush e ka programin qe bene imsakije ne qoft se ka mundet me me tregu dhe me ma dhan ki eshte emaili im cole_deaschanel@hotmail.com kush e ka ne qoft se don ne tma qoje ne kete email ok pres pergjigje tung ju pershendes kalofshi sa ma bukur

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 24-01-2010, 21:51
  2. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  3. Pritje
    Nga Gogla e Kuqe në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:41
  4. Urtesia e Agjerimit te Ramazanit!
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 17-11-2004, 13:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •