Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48
    SiLeNt_PlAyEr Maska e Lefter
    Anëtarësuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    kendej pari...
    Postime
    87
    Ju uroj te gjitheve MUAJIN E SHENJT TE RAMAZANIT, deshiroj qe kjo te jete dita e cila do te na sjell,paqe, lumturi dhe dhe te gjitha te mirat jo vetem ne cdo shtepi,po ne tere boten.
    because i love u!!!!
    and maybe i need u!!
    but of course i miss u
    and i don't even know you!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    238
    Po a e ka dikush ndonje imsakije. E kam fjalen per koherat e agjerimit ne shtetet e bashkuara, perkatesisht ne New York? Nuk kam pase kohe me shkuar ne xhami me e marre nje.

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Hajde pra Agjerim te mbare edhe nga une mgjths vete jam Katolike . Besoj se e pranoni urimin tim. Vetem kur te jete nata e Kadrit me lajmeroni se ate dite agjeroj edhe une ( per respekt te fese se mamit) Por vetem naten e Kadrit asnje dite tjeter se jam krishtere dhe s'me lejohet .

Edhe njehere Agjerim te Mbare .

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ju uroj te gjitheve Muajin e shejt te Ramazanit.
    Zoti ju Ndihmoft , te gjith ata qe e Ninojn ( Agjerojn )
    Nje ashtu edhe mua.. Zoti ma boft leht. edhe pse nuk Agjeroj..

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Gezuar muajin e Ramazanit,

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Vullnetarisht muslimanet shkojne drejt nje periudhe ku do te provojne qendresen e tyre perball "kendimit te Zorreve"..

Kesaj i thone Muaji i madhnueshem i Ramazanit..
    Mire deri ketu..

ju qofte i lehte ky muaj urojne mileti..
    E pse i lehte ju qofte?
    Pse per lehtesi po mundohen keta apo per sakrific..

Nje mbret i thot oborrtareve..ckane qe demonstrojne ata mileti atje..
    Po kerkojne buke madheri i tha oborrtari..
    Po jepini biskota tha mbreti..

Kjo prallez ka kuptimin se Mbreti duke qene i ngopur nuk i kuptonte fukarejte e uritur..

Per kete Bota muslimane ushtron nje her ne vit Ramazanin..
    Pra mileti nuk hane gjat dites ( ne mbremje shkepen tu hanger tan te mirat) qe kur urija tu kendoje ne bark.. tu shkaktoje nje "klick" ne tru.. qe te kuptojne se ..sa keq qenka te jesh i uritur.. e kur vec disa ore rri pa ngrene e qenka e veshtire..por sa keq eshte te jesh gjith vitin i uritur.. e nga kjo atyre tu shkoje ne mendje nje mendim hyjnor.. mendoni pra dhe per ata qe kurre nuk ngopin femijet dhe vehten me buke..

Ky eshte mesazhi ose arsyeja pse eshte shpikur Ramazani.. pra nje far Zbori ose Aksioni sic bente Enveri apo Musolini apo Mao rinise e miletit .. pra te kuptohen veshtirsite..

Pra a duhet te jete i lehte ky ramazani apo i veshtire..
    Po qe i lehte do te thote se behet vec per rutine..sa me i ba qejfin Allahut e kaq..
    Por thame se nga e lehta nuk nxjerr barku at klickun per trurin qe urija ti ver ne pune mendjen.. qe te mendojne se Duhet ba zemra e gjane e tu jepet fukrenjve me hanger..jo vec gjat ramazanit..por tere Vitin..

muslimanet Shqipo Kosovare per te cfryre tifozllekun idioteskt mbas nje topi futbolli lene ne xhepat e Mafies se stadium-atobusave miljona euro.. qe shkojne nje pjese..per te kernaqur hobet e b-oleve te Nano Duko Finove per Kazinot e Botes..

1% e ketyre miljonave qe shkojne me pagu udhtimin e ulerimat ne stadiume te shkonin tek Femijet e familjeve te varfera do sigurohej buka e mijra e mijra Nenave per femijet e tyre gjat nje Viti ne Kosove e Shqiperi..etj..

pra muslot tane me ne krye hoxhallaret bejne Ramazan sa per hipokrizi..

Njeriu i sotem ska nevoje te rrij pa ngrene nje her ne vit per te kuptuar nevojen e atij te pangrenit..
    mjafton Truri ne koken e njeriut te shkoje natyrshem mendimi tek hallet e te tjereve..

Allahu nuk e do hipokrizine..pejk..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Brari nuk te takon ty te vendoshesh per sinqeritetin e njerezve. Te kishe dy pare men e kuptoje se nuk duhet te shkruje ne kete menyre perderisa tema eshte hapur ne "Pershendetje dhe Urime".
    Nje shkrim i tille nga ana jote tregon nivel e ulte te edukates, keshtu qe para se te fshihet nga ndonje administrator fshije vete, te te mbetet ty burreria...

* Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454

Allahu .xh.sh ua pranoftë agjërimin !

Faleminderit te gjitheve qe na uruat agjerim te lehte !
    une ju uroj juve qe allahu te ju meshiroj edhe tua shkruaj agjerimin ne librin e veprave te juaja te mira !

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Gjithë besimtarëve shqiptarë të fesë islame ju qoftë i lehtë agjërimi (ninimi) dhe urime ramazanin. Edhe pse unë nuk jam besimtar, dhe nuk agjëroj (ninoj).
    Urojmë që ramazani i ardhshëm i juaj ta gjej të ribashkuar Dardaninë tonë me Shqipërinë tonë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 15-10-2004 më 07:17
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    kush me ndihmon pak me oraret kur mbyllet ne mengjes edhe kur hapet sepse sivjet nuk munda te gjeja nje kalendar sepse une argjeroj 30 dit e ramazanit.
    do i isha shum mirenjohes atij qe me ndihmon.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 24-01-2010, 21:51
  2. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  3. Pritje
    Nga Gogla e Kuqe në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:41
  4. Urtesia e Agjerimit te Ramazanit!
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 17-11-2004, 13:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •