Mos jeni nga Bota Sot juve, por as nga Bota Sot nuk mund të jeni sepse edhe ata e kanë ndërprerë më përçarjen e kombit dhe etiketimet paushalle të kundërshtarëve politikë me injorancën më të madhe të mundshme sikur puna e juve.
I ati i Surroit ka qenë për sa vite drejtor i RadioTelevizionit të Prishtinës në kohën kur një punëtor i thjeshtë kishte rrogën 1000 dollarë në muaj tek neve. Pastaj, ambasador e diplomat. Ky vet ka gazeta, revista, shtëpi botuese, televizione, radio për më shumë se 10 vite tani.
Sorosi edhe Partinë Demokratike e Kerrin është duke e financuar dhe jo vetëm Surroin. Bravo i qoftë që ka arritur dhe po arrin të thith fonde për kompaninë e tij.
Kështu politikan i duhen shqiptarëve që janë të pasur e që nuk futen në politikë për pasuri dhe që kanë aftësi për të thithur fonde e investime të huaja.
Qërojeni pak atë lëvozhgën e analfabetizmit dhe injorancës fëmijërore nga lëkura e juaj sepse jo vetëm që nuk arrini të përçani shqiptarët por edhe jeni bërë shumë të mërzitshëm.
Krijoni Kontakt