Sh. e mire ajo 'miracle' po ashtu si Deep Red Hugo boss ashtu si Women Hugo boss...edhe Gucci... keto ndodhen tek tavolina imePostuar mė parė nga love_ya
![]()
Sh. e mire ajo 'miracle' po ashtu si Deep Red Hugo boss ashtu si Women Hugo boss...edhe Gucci... keto ndodhen tek tavolina imePostuar mė parė nga love_ya
![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
.................. vazhdon
Postuar mė parė nga _tironc__king_
Si mi ke keto parfumet koleksion mi ke :P
Sot jemi akoma ktu,me te mdhenj se kurr,me te fort se kurr.
SuperKlub Tirona
Gjithmon Bardheblu!!!
Spara Perdor Parfum Po Edhe Kur Perdor Car Te Me Dale Para.
Hahaha episodestory, e di c'me ke kujtuar? Sa here shkoj ne Shqiperi, momenti qe urrej me shume eshte kur sapo avioni ka mberritur ne aeroportin e Rinasit, motori eshte shuar dhe pasagjeret jane akoma brenda ne avion duke pritur per proceset rutine.Postuar mė parė nga episodestory
Ayayaya, c'ere parfumi Shqiperie!![]()
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
Disa...mund te vecoj per keto kohe YSATIS de GIVENCY (Paris)...dhurate nga Evropa ky; s'e kisha degjuar me pare, por mjaft kolonje e kendshme...
Plako, pa parfum fare i ke qejf ti, te vine era djerse?Postuar mė parė nga friendlyboy1
Apo e kishe fjalen qe ta kene parfumin e lehte?
Ja p.sh. hun ne kete teme dhe kane lezet ererat e mira...vetem Storm-i me Green-in kane nga 27 kolonja e parfume sejcili(a)...![]()
iiiiiiiiiiiii hahahahahahsi pelqekan femrat qe hedhin parfum keteija, shije shije ka ca qe duan te vish era djerse
ciao
![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
rrapatushe vertet qe eshte e kendshme dhe terheqese shum, kte jam duke perdorur tani, me pelqen aroma jashtmase sidomos ne dit te ngrohta, tamam sikur nje trendafil i vecant nga tjeret loolPostuar mė parė nga korcaprincess
perfume te tjera ne koleksion kam Angel, cool water, Anna Sui Dreams and Dolly Girl, Versace Rose, Gucci Rush & Kenzo...nuk para perdor pefrumes aq teper, por ka raste qe zgjedh dhe perdor nje sikur tani Amor Amor pastaj kthehem prap ne body spray
![]()
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Ghost perdor tani,ma pelqejne![]()
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Tani per tani keto jan parfumet qe i kam ne shtepi. Disa jam gati te
mbaruar..![]()
~Escada(Rockin' Rio)
~Escada (Magnetism)
~Tommy Bahama
~Dolce & Gabbana (Light Blue)
~Vera Wang
~Victoria Secret (Sweet Temptation)
~Estee Lauder (Pleasures)
~Life by Esprit
~Bebe
~Ralph Lauren (Blue)
~Ralph Lauren (Lauren Style)
~Calvin Klein (Eternity)
~Calgo (Peach)
~Elizabeth Arden (Procative Woman)
~Tommy Girl
~Celine Dion
~Versace (Baby Rose Jeans Parfume)
~Versace (Blonde)
~Gucci (Gucci Rush 2 Perfume) <--Nuk me pelqen ma kjo!
~Io La Perla Perfume
~Dior (Jadore)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ArTeMiSa : 16-05-2005 mė 01:14
"Where there is love there is life." M. Gandhi
"Kind words can be short and easy to speak, but their echoes are truly endless." Mother Teresa
"If you judge people you have no time to love them." M. Teresa
Krijoni Kontakt