Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 137
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Per perfundim te kesaj teme nga une,do kisha rekomanduar nje liber.
    Quhet "Memoaret e nje gejshe" qe autorin nuk ia di,do me duhet ta kerkoj.
    Liber i mire,per ata qe duan te lexojne.

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Citim Postuar mė parė nga Manulaki
    Green!
    Te mos jesh dakord me legalizimin e prostitucionit, nuk eshte te jesh dakord me perbuzjen e femrave, perkunderazi, ajo qe theksova eshte se legalizimi do te sillte me teper perbuzje dhe me teper abuzim. Do te keshilloja te lexoje historite e "prostitutave" qe per mua jane thjesht fatkeqe, jo fatlume apo kane zgjedhur te jene te tilla, dhe do te kuptosh se c'kalojne ato dhe sa shume do donin te dilnin nga ky "profesion".
    I marr me mend historite e tyre. Prandaj dhe s'ia lejoj vetes ti gjykoj.
    Une te shpjegova ate punen sesi ecen para shoqeria (duke mos pare si gogol zgjedhjet apo jetet e te tjereve!). Ketu mbaron sqarimi midis meje dhe teje per citimin qe bere.

Si shtese:
    Nuk kam deklaruar ndonje gje deri tani nese une vete jam pro apo kunder legalizimit te prostitucionit, per faktin me te thjeshte qe per kete eshte mire te pyeten vete prostitutat. Ato e kane shiun ne catine e tyre dhe e dine ku i dhemb tamam-tamam, nuk e di as une e as ai tjetri apo tjetri kete . E vetmja gje qe ne mund te bejme (ashtu sic dhe u be) eshte thjesht: te gjykojme!
    Shumica ketu duan s'duan ta pranojne flasin vetem nga pikpamja morale, vete ne kete teme shkruajta sepse lexova disa poste ku shkruesve u vinte turp nga zgjedhja e nje tjetri. Eshte absurde te te vije turp nga jeta e dikujt tjeter...kjo me ngacmoi mua!

Cheers
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 06-12-2004 mė 18:19 Arsyeja: per nje "o" te harruar...

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Manulaki asgje nuk te siguron nga SST, pervec abstinences, por gjithsesi kjo nuk ka qene ndonje stanjim tek flukset hormonale si tek femrat ashtu dhe tek meshkujt.

Manulaki nga informohesh ti qe te semuret me keto semundje braktisen nga shteti? Mbase ne Afrike... Por duke legalizuar prostitucionin shteti ka mare parasysh nje zgjidhje per ato prostituta te cilat mbartin viruse. Gjithashtu ka kaq shume shoqata neper bote te cilat jane themeluar ad hoc per situata te ketilla...

Thua qe 90% e kan te imponuar prostituimin atehere a nuk dalim ne konkluzionin qe legalizimi dhe nderhyrja e shtetit do bente te mundur uljen e kesaj shifre?
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Aleate cfare eshte SST?
    Be yourself and you will always be in fashion.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Citim Postuar mė parė nga Reina
    Aleate cfare eshte SST?
    semundje seksualisht te transmetueshme
    std i themi ne amerikanet

gjalle ti gjalle?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Oho....

Gjalle mi gjalle, predikoj abstinenc une
    Be yourself and you will always be in fashion.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Aleate cke qe genjen? Madje duke genjyer ben mekat

Pro Legalizimit(sa per te qendruar ne teme)

Nuk e kuptoj pse te qenit kunder legalizimit, te ben "gjykates" te ketyre femrave. Pikerisht ngaqe NUK i gjykoj, prandaj jam kunder legalizimit!!! Pse e "gjykoni" moslegalizimin si nje "gjykim" mbi "profesionin" e ketyre femrave???
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    Manulaki asgje nuk te siguron nga SST, pervec abstinences, por gjithsesi kjo nuk ka qene ndonje stanjim tek flukset hormonale si tek femrat ashtu dhe tek meshkujt.

Manulaki nga informohesh ti qe te semuret me keto semundje braktisen nga shteti? Mbase ne Afrike... Por duke legalizuar prostitucionin shteti ka mare parasysh nje zgjidhje per ato prostituta te cilat mbartin viruse. Gjithashtu ka kaq shume shoqata neper bote te cilat jane themeluar ad hoc per situata te ketilla...

Thua qe 90% e kan te imponuar prostituimin atehere a nuk dalim ne konkluzionin qe legalizimi dhe nderhyrja e shtetit do bente te mundur uljen e kesaj shifre?
    Perseri ngaterrohesh ose thjesht i shmangesh asaj qe them une. Si mund te mbrosh prostituten nese nuk kontrollon dot klientin?

Persa i perket pyetjes se fundit qe shtron, jo ne kushtet e tanishme shqiptare. Shteti shqiptar, te pakten, nuk ka fuqi te mbroje qytetarin e thjeshte, e jo me nje prostitute.
    Pershendetje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Manulaki : 06-12-2004 mė 18:47
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Manulaki per Shqiperine kam shprehur mendimin tim tek pergjigja ime e pare, ca faqe me parė po nuk pertove me ndero dhe hidhi nje sy.

Manulaki me kete pyetjen tende ti ose tallesh me mua sa per te shtyre keto 5 min te fundit nga orari zyrtar ose une me kot kam shkrojtur deri tani.
    E dashur klientin e mbron ligji duke i kerkuar prostitutes shendetin e plote per prostituim.
    Ndersa prostituta eshte e mbrojtur me ligji nga kodoshet ose pimps.

Perfitim i dyanshem.

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Legalizimi i certifikatave personale per aplikim per vize
    Nga Miremengjes nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-02-2006, 12:08
  2. Legalizimi idrogerave te lehta.
    Nga njeriu2006 nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 30-01-2006, 06:39
  3. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-05-2003, 08:20
  4. Veshtiresohet legalizimi i emigranteve ne Greqi
    Nga Eni nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 22-12-2002, 15:46
  5. Legalizimi i drogave te lehta
    Nga ermal80 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 09-12-2002, 06:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •