Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 103
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Hahahhahaha me gjith mend e ke ahhhhaaaaaaaaaaaa se vertet qe nuk e mbaj dot te qeshuren jeta nuk te shtohet nga martesa lol jo, se te ishte ashtu s'kishte ngel kembe beqari ne bote
    shtohet lol se nuk e di mir ti,kur martohesh bo shum sex,dhe sexi tshton jeten lol,kur je beqar bo sex me shum femra por pak here lol.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    te zgjat jeten....po keshtu na thone te pakten.mire,po une kam ndermend te jetoj shume vite akoma...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2007
    Vendndodhja
    Tu pi raki te klubi te lagjja :)
    Postime
    64
    Po re po martohem neser qe me mjes.Vec se kam nji problem te vogel se nuk kam nuse.

Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    shtohet lol se nuk e di mir ti,kur martohesh bo shum sex,dhe sexi tshton jeten lol,kur je beqar bo sex me shum femra por pak here lol.
    ja dhe kete se dija se beqo akoma hesapi lol
    po si ka mundesi ateher qe njerezit sa vin e me shum shkojne drejt divorcit ose bashkejeteses sesa martohen, me justifikimin se kur martohesh shuhet disi ai "zjarri" qe kishit kur ishit thjesht ne nje lidhje?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    varet nga martesa, sipas mardhenies qe ke me partnerin, ose te zgjatet jeta, ose te shkurtohet.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Mendoja se nese martesa ka ndonje qellim ateher ai eshte ta nderpresesh vetmin dhe te trashegosh llojin.........

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E*m*a mund te jeshe pak me e qarte se cfar doje te thoje, sepse nuk arrita ta kuptoj kte thenie.

ps: nese eshte e mundur gjithmone

thnx
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    E*m*a mund te jeshe pak me e qarte se cfar doje te thoje, sepse nuk arrita ta kuptoj kte thenie.

ps: nese eshte e mundur gjithmone

thnx
    Ok
    Doja te thoja se nuk mund martesa te jete qellim per zgjatjen e jetes,po me duket palidhje mua kjo qe martesa te zgjat jeten.

Pastaj thash dhe them lol nese martesa si martes ka nje qellim ateher qellimi eshte qe ta nderpresesh vetmin pra bene zgjedhje te jetosh me personin e dashur dhe trashegimi i llojit pra te besh pasardhes,lol

Kuptove?

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    per tu martuat...qyqa :P te kalojne edhe nja ca si shume e shume vite,pasi martesa nuk eshte shaka dhe qe te jete sukseshme duhet ta mendosh mire ,ta njohesh mire partnerit dhe me pas te gjykosh para se te behet hapi i madh.difektet te vihen re para marteses,para se te behen me femije...per tu ndare me vone dhe per te shkaterruar keshtu dicka qe mund te parandalohej.DUHET TE MENDOHEN MIRE TE RINJTE SOT PARA SE TE BEJEN ATE ZGJEDHJE PASI AJO NUK ESHTE RRUGZGJIDHJE VEC HAP PROBLEME TE TJERA !!!
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anëtarësuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    09-09-2004, 03:04

Kjo teme eshte pak si e vjeter,por mendoj se te martohesh nuk do te thote ndonje gje e keqe,sidomos ata qe jane jashte shtetit vendosin mendjen se ngelen beqo :P

PS: Mos shikoni ca bejne te huajt jemi shqiptare mbi te gjitha dhe kemi traditat tona.

Shpirt Njeriu
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •