te zgjat jeten....po keshtu na thone te pakten.mire,po une kam ndermend te jetoj shume vite akoma...
Po re po martohem neser qe me mjes.Vec se kam nji problem te vogel se nuk kam nuse.![]()
varet nga martesa, sipas mardhenies qe ke me partnerin, ose te zgjatet jeta, ose te shkurtohet.
Mendoja se nese martesa ka ndonje qellim ateher ai eshte ta nderpresesh vetmin dhe te trashegosh llojin.........
E*m*a mund te jeshe pak me e qarte se cfar doje te thoje, sepse nuk arrita ta kuptoj kte thenie.
ps: nese eshte e mundur gjithmone
thnx
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ok
Doja te thoja se nuk mund martesa te jete qellim per zgjatjen e jetes,po me duket palidhje mua kjo qe martesa te zgjat jeten.
Pastaj thash dhe them lol nese martesa si martes ka nje qellim ateher qellimi eshte qe ta nderpresesh vetmin pra bene zgjedhje te jetosh me personin e dashur dhe trashegimi i llojit pra te besh pasardhes,lol
Kuptove?
per tu martuat...qyqa :P te kalojne edhe nja ca si shume e shume vite,pasi martesa nuk eshte shaka dhe qe te jete sukseshme duhet ta mendosh mire ,ta njohesh mire partnerit dhe me pas te gjykosh para se te behet hapi i madh.difektet te vihen re para marteses,para se te behen me femije...per tu ndare me vone dhe per te shkaterruar keshtu dicka qe mund te parandalohej.DUHET TE MENDOHEN MIRE TE RINJTE SOT PARA SE TE BEJEN ATE ZGJEDHJE PASI AJO NUK ESHTE RRUGZGJIDHJE VEC HAP PROBLEME TE TJERA !!!
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
09-09-2004, 03:04
Kjo teme eshte pak si e vjeter,por mendoj se te martohesh nuk do te thote ndonje gje e keqe,sidomos ata qe jane jashte shtetit vendosin mendjen se ngelen beqo :P
PS: Mos shikoni ca bejne te huajt jemi shqiptare mbi te gjitha dhe kemi traditat tona.
Shpirt Njeriu
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Krijoni Kontakt