Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 103
    i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anëtarësuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Po mire more qe sdi ctju them une juve meshkujve kuptohet..Si erdhet ne ket dyunjo juve nga qielli apo.......Se di hic se mor vesh ket pùne sidomos ti Odeon daje se kom respekt po cte kan po mer bir none qe ia paske mor kaq inot seksin femer???????????
    Po pse mer nyca jeni ju te zgjidhni kucedra shtriga e gore e llapaqene e ku di une???
    Zoti ju ka dhon tru lol dy sy e dur e kom, vejini ne perdorim sic duhet e jo ne vend te gabuar....Ske pse nxitoheni dalkadal vjen behari lol...Njeriu smartohet as per kaprico as per ligj natyre zakone e ku di une cfare dhe me kryesorja qe te te nxihet jeta????????????Jo lol se nji jeta kena zgjidhni njeriun mos shifni vetem ...Mo mire spo e them hic fare....
    O daje odeoni ti q bashkejeton lol se do hic fare ate femer ah tme kishe ra mu per pjese cere do tboja...Shaka lol por mos e kaq pesimist nuk jane te gjitha isopj ska pyll pa derra lol......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga blueyes
    Po mire more qe sdi ctju them une juve meshkujve kuptohet..Si erdhet ne ket dyunjo juve nga qielli apo.......Se di hic se mor vesh ket pùne sidomos ti Odeon daje se kom respekt po cte kan po mer bir none qe ia paske mor kaq inot seksin femer???????????
    Po pse mer nyca jeni ju te zgjidhni kucedra shtriga e gore e llapaqene e ku di une???
    Zoti ju ka dhon tru lol dy sy e dur e kom, vejini ne perdorim sic duhet e jo ne vend te gabuar....Ske pse nxitoheni dalkadal vjen behari lol...Njeriu smartohet as per kaprico as per ligj natyre zakone e ku di une cfare dhe me kryesorja qe te te nxihet jeta????????????Jo lol se nji jeta kena zgjidhni njeriun mos shifni vetem ...Mo mire spo e them hic fare....
    O daje odeoni ti q bashkejeton lol se do hic fare ate femer ah tme kishe ra mu per pjese cere do tboja...Shaka lol por mos e kaq pesimist nuk jane te gjitha isopj ska pyll pa derra lol......

E DI SI eshte puna?

ne nje lidhje a martese njeri nga cifti do jete i e mire dhe tjtri a e i keqe .

une psh jam person djale dhe i mire po ce do qe dashuroj dhe do martoj nje vajze te keqe .

prej miresise sime do mund te jetoj mire ajo dhe te gjej hir ne syte e zotit dhe njerezve .

i/e regjistruar Maska e abnk
    Anëtarësuar
    27-07-2004
    Vendndodhja
    Vendi i fundit i lire n'bote, USA
    Postime
    242
    Nder vlersimet psiqike martesa asht pike positive (smoking -3, exercise +5, married +5...). Megjithate, shkenca ndryshon. Sot asht kshtu, neser mundet me kene ndrysh.
    Per mendimin tem, varet te personi qi martoni. Mund t'martoni nji engjell, ose "kuceder" (si e tha dikush ma nalt). Sidoqofte, un nuk e shof si ceshtje financiare. T'kisha kene beqar, kisha me pase $$$ n'banke; por nuk vjen gja free as lehte. Grueja e fmijet jane gjanat ma t'mira qi m'kane ndodhe. Martesa asht e shejte e m'vjen keq qi nuk merret ma seriozisht.
    Defend the second amendment

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anëtarësuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    teme interesante,po me pelqeka.
    un vet vallai kur te vij dita per tu martu spo menoj te martohem per zgjatjen e jetes po per faktin qe e dua ate edhe do di qe do kem afer nji njeri qe dua dhe me do.nese jetoj 1 dite apo 100 vjet prane saj pak rendesi ka,rendesia ka dashuria ndaj njeri tjetrit
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anëtarësuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Sec ka qene nje shprehje " Kush u martua e s'u gezua" apo "Kush u martua e s'u terbua". S'po me kujtohet mire...Apo mos ka qene ajo tjetra "Dy martohen, 100 terbohen"

Me kujtohen dasmat e kushurinjve te mi qe jane rreth 15-20 vjet me shume se une. Fillonte festa qe tre muaj para, lol
    HAKUNA MATATA

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ka vertet nje shprehje..qe thote..

kush u martua e s'u gezua.. por ka dhe nje tjeter.. kush u martua e u gezua.. pun "s "-je eshte...lol.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ti thu martohuni... po me ke te martohemi se mire?

Plus qe kjo kohe qe ka ardh, duhet te keshe shume kushte te mira te martohesh edhe te jetosh mire, se ndryshe merr ne qafe shume persona, kshu qe veshtire eshte shume veshtire, vetem nese gjen ndonje femer te hajrit atehere edhe martohesh, sepse do e keshe ne krah ne dite te mira edhe te keqija..

se me femrat qe jan sot, vallai veshtire me gjet ndonjeren qe te rrije edhe ne kte menyre.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Smile

po te jete te me zgjasi jeten,po martohem dhe une.....po nuk kam propozim akoma....

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Meqe te zgjat jeten po ja fus dhe une nji te martume,por jo vetem per kete....i kam thon njones qe me do shume po sme ka kthy pergjije akoma,si jan kto femrat lol!!! shum te nderlikume
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Hahahhahaha me gjith mend e ke ahhhhaaaaaaaaaaaa se vertet qe nuk e mbaj dot te qeshuren jeta nuk te shtohet nga martesa lol jo, se te ishte ashtu s'kishte ngel kembe beqari ne bote

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •