Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 103
    Na hapet koken me keto klishete qe i keni degjuar e germuar andej kendej...dhe qe kushedi kush i ka thene ne nje moment ku di une depresioni, ekzaltimi...etj etj dhe pa u perjashtuar mundesia qe pas 5 min ai/ajo mund ti kete marre dhe mbrapsht.
    Martesa eshte zgjedhje. Eshte nje status ne te cilin te con nje menyre e vecante te ndjeri, ashtu sic jane koncepte, gjendje te tjera si psh familja apo ku di une. I bejme sepse na pelqen ti bejme, apo sepse koha ka vertetuar qe nuk jane dhe aq te keqia. Apo martohemi sepse duam te provojme boterisht perkushtimin karshi nje personi te vecante.
    Nqse martesa eshte aq tragjike, shkaterruese per shijen e dikujt ekzistojne zgjedhje te tjera.
    Nuk eshte aspak e vertete se njerezit martohen sepse lodhen, a ku di une...C'jane keto ide fikse, te prera me sepate, qe vlojne ne patetizmin e formalitetin e tyre?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga green : 14-09-2004 më 16:12

Per mendimin tim me mire ja kalon kur sje i martuar se sa kur je . Kur ti martohesh me dike ke me qindra e qindra detyrime ndaj tij kurse kur jeni vetem te dashur cdo gje eshte me e lehte dhe me e bukur dhe ska as zhgenjime .
    !!!

martesa dikujt ndoshta edhe ja zgjate jeten, por dikujt edhe ja shkurton
    per njerin thoshin si te mos jetoj kaq gjate, eshte martuar qe tre here,
    ndersa per nje tjeter, vdiq i ri i gjori, ja plasi zemren gruaja,
    keshtu kam degjuar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga greenflower111
    Na hapet koken me keto klishete qe i keni degjuar e germuar andej kendej...dhe qe kushedi kush i ka thene ne nje moment ku di une depresioni, ekzaltimi...etj etj dhe pa u perjashtuar mundesia qe pas 5 min ai/ajo mund ti kete marre dhe mbrapsht.
    Martesa eshte zgjedhje. Eshte nje status ne te cilin te con nje menyre e vecante te ndjeri, ashtu sic jane koncepte, gjendje te tjera si psh familja apo ku di une. I bejme sepse na pelqen ti bejme, apo sepse koha ka vertetuar qe nuk jane dhe aq te keqia. Apo martohemi sepse duam te provojme boterisht perkushtimin karshi nje personi te vecante.
    Nqse martesa eshte aq tragjike, shkaterruese per shijen e dikujt ekzistojne zgjedhje te tjera.
    Nuk eshte aspak e vertete se njerezit martohen sepse lodhen, a ku di une...C'jane keto ide fikse, te prera me sepate, qe vlojne ne patetizmin e formalitetin e tyre?!
    sa me shume te lexoj ne postet e tua aq me shume ritet respekti im ndaj teje . ti nuk je as puritane as liberale , komenti yt ne ceshtjen ne fjale qendron dhe jane mendime modeste . une do te shtoja qe martesa pa romantizem eshte teper e veshtire dhe pa angazhim dhe pergjejesi eshte vec tallje , ndoshta jane dhe keto disa arsye qe shtyjne disa te kene nje mendim negativ kunder marteses .

Kohë me ty Maska e Pog17
    Anëtarësuar
    30-08-2004
    Postime
    74
    Ata qe thone martesa eshte e peshtire nuk jane martuar me njeriun e 'duhur' ..!
    To repeat what others have said, requires education; to challenge it, requires brains.

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anëtarësuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    Martesa?? burgim i perjetshem
    bashkjetesa vendim i lezetshem
    me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946

eh martesa

ne nje ane mire e ke se martesa te ben mire
    po ana tjeter eshte qe varet se si te shkon martesa dhe kur martohesh mos haro se lidh kembet e tua
    nejse un jam pro per martesen ne kutptim qe ehste me mire
    Takohemi Ditën e Gjykimit

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    se di as vete po si dihet edhe ndodh ajo seshte e dhogaritur ne mendje qe do e bej nese ate mundet edhe sot ose edhe neser hhihihihi

*MaçokjaVogel*
    Anëtarësuar
    09-02-2003
    Postime
    111
    Citim Postuar më parë nga Odeon_relax
    Po mire more cuni dajes je martu gjo vete iher se nuk e dime. Larg more nga martesa se ate die qe do martohesh ate dite more fund. Cuna provojeni martohuni por po e provuat e hengret pastaj, se ste le kucedra te ndaheni me
    Kucedra????? hajde hajde ca fjale!!
    Un per vete kom teorin time: ska asnji arsye pse te nxitohesh...po e gjete ate personin e duhur do perfundosh me te...e di vet koha, po s'e gjete, varja hallit pastaj lol , dmth mos u marto thjesht sepse po ikin vitet, martohu per dashuri, per shoqeri, per nje jete me te lehte.. etj

xOxO, MaçokjaVogel

I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!

..................... **Smooches**....................

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    po kam nji pytje per ca nga ju cunat ktu : Pse jeni kaq pesimist drejt marteses????
    sapo arrijme barazine d.m.th. martesen grate behen padronet tona

dhe nje arsye tjeter eshte se:

menyra me e mire per te shkuar mire me grate ne pergjithesi, eshte sekreti qe te kesh gjithmone gabim
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 27-01-2005 më 06:01

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •