Teme per brazilianet dhe ata qe duan futboll spektakel....
Tek kanali gjerman ZDF po jepet miqesorja Gjermani - Brazil...
Ne sulm eshte treshja e mrekullive ....RONALDO -RONALDIHNO - ADRIANO ..
Teme per brazilianet dhe ata qe duan futboll spektakel....
Tek kanali gjerman ZDF po jepet miqesorja Gjermani - Brazil...
Ne sulm eshte treshja e mrekullive ....RONALDO -RONALDIHNO - ADRIANO ..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 08-09-2004 mė 14:49
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
RONALDINHOOOOOOO....GOL....
Spektakel...Minuta e 8...goditje e lire ne hyrje te zones...Merr vrull R.CARLOS , por gjuan mbi mur Ronaldinho..KAHN shoqeron me sy topin ne rrjete...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 08-09-2004 mė 15:08
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
1-1...Barazon Gjermania ne min 15...Kuranyi barazon...
Ndeshje jo shume e shpejte , si duket Brazili ndjen lodhjen e ndeshjes para 2 ditesh dhe udhetimin e gjate...
Po Ronaldo loz??
Loz kotele loz...
Po sot nuk paska spektakel ...Si duket brazilianet jane lodh ne ndeshjen me Bolivine , qe kishin te dielen. ..Atje kishe qef te shihje Ronaldon ...
Pjesa e pare shume e merzitshme...Megjithese asnje nga ekipet nuk ka qef te humbi...Shpresoj ne nje pjese te dyte me gola dhe spektakel...
Mire fare se pa Ronaldon ska lezet ndeshja![]()
Gjermani-Brazil
My silence doesn't mean I am gone!
Gjermani - Brazil 1-1
Goli i Ronaldinho...
Kahn pershendetet me Ronaldon ne fund te ndeshjes....
ca bene ndeshje miqesore miqte e ngushte e BLATERIT????Keshtu ka lezet ben miqesore te provoj finalen e 2006 shtes si do vete ai bravoo keshti i mirrni botroret
Krijoni Kontakt