edhe une jam tifoz i brazilit shpresoj se do na kenaqi edhe kete rradhe gjithmone.
sbesoj te na zhgenjeje .cili ekip sdo donte te kishte ne ekip edhe rezrvat e brazilit apo edhe disa qe spaten mundesi ti grumbullonin? italia (haha).
edhe une jam tifoz i brazilit shpresoj se do na kenaqi edhe kete rradhe gjithmone.
sbesoj te na zhgenjeje .cili ekip sdo donte te kishte ne ekip edhe rezrvat e brazilit apo edhe disa qe spaten mundesi ti grumbullonin? italia (haha).
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Je ēike kontradiktor, po nejse...Postuar mė parė nga oliinter
BRAZILIN, per momentin, mund ta munde vetem ANGLIA. Mesfusha e Anglise (ma e mira e Boterorit) dhe mbrojtja s'e lene Brazilin me bo shume numra, e bllokojne.
Inshallah nuk fiton Brazili sivjet!![]()
Vertet ai goli i Adrianos me pelqeu tej mase,ti futemi pak edhe te Interi por them se nese e leshon kete lopjtar Interi do te beje mekat,eshte i paarritshem.
U pa dje me ate golin spektakular qe e beri.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Postuar mė parė nga [xeni]
Per mua mesfushen me super te Boterorit e ka Argjentina ... Mascherano , Cambiasso , Luco Gonzales , Sorin dhe Riquelme ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Mendoj se Portugalia e ka me te fort nga te gjite! Luajn 4-5-1 me Deco, Maniche/Petit, Figo/Simao, C.Ronaldo/Simao, Costinha/Tiago...
Per sulm diet qe Brazili...
Per mbrojtje mbase Franca ose Cekia...
Si mendoni?
Ndoshta shume vete nuk mendojne keshtu, por Brazili pervec sulmit qe ka te paaritshem ka dhe nje nga mesfushat me te forta. Emersoni eshte nje nga veteranet me te shkelqyer qe luajne sot, Ze Roberto shume stabil, preciz dhe i dobishem. Kaka, edhe pse ne leter figuron si pjese e sulmit, eshte instrumenti kryesor i mesfushes, dhe ska dyshim qe shumica e asisteve do vijne nga kembet e tij. Une perfundimisht mendoj qe ky ekip mund te rivalizohet ndoshta nga Brazili i '82-shit, por ama kesaj here sdo ket padrejtesi fati (lexo:Paolo Rossi) qe tja heqi nga dora Kupen e Botes.
interist
RONALDO stervitet rregullisht .
Lajme te mira per tifozet braziliane . Ka mundesi qe RONALDO te jete ne fushe ne ndeshjen e pare me Kroacine .
RONALDO kishte probleme ne nje kembe gjate ndeshjes miqesore me Zelanden e Re dhe ishte ne dyshim per ndeshjen e pare te boterorit .
Mjeku ekipit qetesoi te gjithe sot me fjalet : << Nuk ka asnje problem .>>
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
INTER FOREVER TI ME DUKET SE JE TIFOZ I ARGJENTINESMESFUSHORET E STOLIT TE BRAZILIT JANE ME TE MIRE SE ATO QE KE CILESU TI.SHIF 5 ME TE MIRET NE MESFUSHE.1 BRAZIL,2 FRANCE,3 ANGLI 4 PORTUGALI 5 GJERMANI
brazilianet duken, qe e kane ne gjak futbollin, e luajne me pasion, pa sforco, duket, sikur kercejne ne fushe pa i lene pas meritat edhe skuadrave te tjera
fitofte me i miri!
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Silk : 09-06-2006 mė 14:43
Krijoni Kontakt