Close
Faqja 41 prej 48 FillimFillim ... 313940414243 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 471
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic
    brazili fitoi bindshem sot me japonine ...ronaldo shenoi dy gola ,ama duhet te permendet se nuk ishte prape fit sepse dukej i ngathet ne fushe ...mgjth jam plotesisht dakort qe ai te luje ne ndeshjen me ganen ....diversant esht i njejti ronaldo prape plako ...mos u gezo parakohe

akoma sma mbush mendjen rodanldinjo ,mgjth ia hedh fajin sulmit prape sot .shume here e kthente koken nga sulmi kur kishte ne dispozicion topin ,por asnje levizje prej ronaldos....

ronaldinjo,juninjo dhe kaka pak si e ngarkuar mesfusha ...kaka dhe ronaldinjo duan me shume hapesire ,qe juninjo ja kufizon atyre....

me pelqyen jashte mase cicinjo dhe gilberto silva sot.....mgjth lucio krijoi shume vrima ne mbrojtje.....

sinqrisht i uroj suksese brazilit ne 16 ,ama me gjith ato vrima qe krijojne ne mbrojtje brazili, kam frike se cicinjo mund te rezistoje 90 minuta ,kuajve te zinj e te rinj te ganes .....

ka per te qen shume ndeshje spektakel dhe predikoj shume gola ne te....
    Dako, e kemi hedhur vdekur problemin e te qenit ne forme fizike 100% te ronaldos. Nuk eshte, ama barrkderr nuk eshte gjithashtu. Une si shof ndonje bark. Si sot dhe me australine vija re qe sa merrte topin i shkonin tre veta. Edhe nje here po i dhe nje centimeter hapsire ronit ose e markove me nje njeri ste fal. Ashtu ndodhi edhe me golat. Ne ate me koke i vune vetem nje mbrojts edhe e futi, ne ate me kembe i dhane pak hapsire e cau rrjeten. juninho shkelqyeshem. Duhet te zej vendin e emerson. Robinho komplet i papermbajtshem. I kalonte mbrojtsat japoneze sikur te ishin shtylla betoni. Edhe ky duhet te jete ne 11-cen e pare. Ronaldinho ishte shume mire dako. Sidomos ne ate lojen nje dy qe beri me ronin. Upupupu ca loje fantastike. Mbrojtja ka pune per te bere. Nuk duhet te dali aq perpara sa dilte sot dhe duhet te kete kujdes me gafat.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Urime per fitoren. Keshtu si lozet e meritoni. Me ckam pare jane disa ekipe qe kane stol te admirueshem. Brazili eshte skuader e kompletuar, topin ama e luan trajneri nga vendimet e te cilit do varet securia e ekipit ne vazhdim. Pareira duhet te konsideroje nje perfshirje te Juninhos ne 11-cen titullare. Nga te gjitha ekipet e tjera rivale direkte shoh vetem Argjentinen. Ganen do e kaloni lehte pa probleme. Historia ka treguar qe disa ekipe te ashtuquajtura te "vogla" kenaqen me pak. Pastaj zelli i afrikaneve per te dale perpara e per te sulmuar, pa pasur mbrojtje te forte i pershtatet lojes se Brazilit.
    Ezekiel 25-17.

Perjashtuar Maska e fejer_nagy
    Anėtarėsuar
    18-08-2005
    Vendndodhja
    kėtu
    Postime
    231
    Ore, u ka rene gje ne sy juve fakti qe 'brazilierove', thuajse cdo kampionat u bien ne grup skuadra te dobta?! Psh, kete vit u ra te luajne me skuadra si Japonia, Australia, Kroacia. Para kater vjetesh ishin ne grup me Kinen, Kostariken, Turqine. Une nuk mbaj mend, kur ishte hera e fundit qe grupi i 'brazilierove' ishte nje grup per te qene!?

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Po edhe Gjermani, Brazil, Itali, Angli nuk do ti fusin me nje grup mo aman.

Pa me thuaj ti ke kishte te veeshtire Italia pervecse SHBA ?
    Pa me thuaj ti ke kishte te veshtire Gjermania pervecse Polonise ?

Thjesht fare o Braziliane, ta provojne njehere ta bejne Kupen e Botes pa Brazilin e te shikojme si do ju duket. Dje kane filluar ethet per skuadrat e tjera.

Formacioni i djeshem ishte numer nje ska pse te ndryshohet.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    18-08-2005
    Vendndodhja
    kėtu
    Postime
    231
    Po edhe Gjermani, Brazil, Itali, Angli nuk do ti fusin me nje grup mo aman.

Pa me thuaj ti ke kishte te veeshtire Italia pervecse SHBA ?
    Po kishte: Republiken Ceke!

Pastaj, merre si shembull grupin C ('grupin e vdekjes'): Argjentina, Holanda, Serbia dhe Bregu i Fildishte (vice-kampionet e Afrikes). Kater skuadra qe para fillimit te kampionatit cilesoheshin si skuadra te forta (fakti qe Serbia u paraqit shume dobet ne kete boteror eshte tjeter gje).
    Edhe para kater vjetesh, ne mos gaboj, grupi i Argjentines ishte me i forti dhe cilesohej si 'grupi i vdekjes': Argjentine, Angli, Suedi dhe Nigeri. Une nuk mbaj mend ndonjehere qe grupi i Brazilit te jete cilesuar si 'grupi i vdekjes' ....

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic
    gabim autografik....

desha me then qe ...cicinjo nuk mund ti rezistoje 90 minuta kuajve te ganes
    Ortografik jo autografik o kritik letrar futbolli i kartave higjenike.
    Ezekiel 25-17.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga fejer_nagy
    Po kishte: Republiken Ceke!

Pastaj, merre si shembull grupin C ('grupin e vdekjes'): Argjentina, Holanda, Serbia dhe Bregu i Fildishte (vice-kampionet e Afrikes). Kater skuadra qe para fillimit te kampionatit cilesoheshin si skuadra te forta (fakti qe Serbia u paraqit shume dobet ne kete boteror eshte tjeter gje).
    Edhe para kater vjetesh, ne mos gaboj, grupi i Argjentines ishte me i forti dhe cilesohej si 'grupi i vdekjes': Argjentine, Angli, Suedi dhe Nigeri. Une nuk mbaj mend ndonjehere qe grupi i Brazilit te jete cilesuar si 'grupi i vdekjes' ....

Kismet, boterotin tjeter do ta bejme ashtu.

Do te porosis pak ate Sep-in
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Brazili luajti shume mire pati nje gilberto qe edhe pse 30 vjecar sulmonte pa pushim gjate gjithe ndeshjes.
    Cicingho me la pershtypje , shume lojtar i mire , i shpejte , teknik , e boni vize krahun e vet .
    Ndersa per ronaldon me verte shenoi 2 gola dhe eshte sulmues per tja pas friken , ama mos harroni qe i gjithe brazili luante per te, me kujtohet rasti robinjos perballe me portjerin ja pasoi ronaldos , e ky i fundit s'levizte dot, e shume e shume raste te tjera :
    Ylli Braziljan e ka qef tja dergosh topin me milimetra se ndryshe kot qe lodhesh se as nuk e merr mundimin te vrapoje .Dhe kjo eshte vertetuar ne shume ndeshje .

Brazilin e vertete do ta shohim me Yjet e kontinentit te zi .
    Por me duhet ta pranoj qe ka rritje ne loje ne krahasim me 2 ndeshjet e tjera .
    Dhe une mendoj qe ka ndikuar shume futja e robinjos , cicinjos , Junjinos , Gilbertos.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Citim Postuar mė parė nga fejer_nagy
    Ore, u ka rene gje ne sy juve fakti qe 'brazilierove', thuajse cdo kampionat u bien ne grup skuadra te dobta?! Psh, kete vit u ra te luajne me skuadra si Japonia, Australia, Kroacia. Para kater vjetesh ishin ne grup me Kinen, Kostariken, Turqine. Une nuk mbaj mend, kur ishte hera e fundit qe grupi i 'brazilierove' ishte nje grup per te qene!?
    ta them une pse.sepse i ben brazili te duken te dobeta.kroacia e dobet?kushdo ta kishte ne grup do thonin grup tmerri.hahaha po jo brazili ama.japonia boterorin e fundit kaloi turin por para brazilit dukej e dobet.kjo eshte arsyeja qe brazlit i bien skuadra te dobta dhe u bene 4 kampionate rrjesht qe brazili del ne finale.eshte qesharake te shash brazilin.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Anėtarėsuar
    18-08-2005
    Vendndodhja
    kėtu
    Postime
    231
    kjo eshte arsyeja qe brazlit i bien skuadra te dobta dhe u bene 4 kampionate rrjesht qe brazili del ne finale.eshte qesharake te shash brazilin.
    Miki, nuk shaj Brazilin. Nuk kam ndonje arsye te shaj skuadren braziliane. Thjesht potencoj faktin qe 'brazilierove', si kete boteror ashtu edhe boteroret para ketij, u ka rene te luajne me skuadra nga me te dobtat. Tashi se a eshte kjo thjesht koincidence apo e bere qellimisht nga Fifa, nuk e di ....

Faqja 41 prej 48 FillimFillim ... 313940414243 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dunga - trajneri i ri i Brazilit !
    Nga bayern nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 14-10-2008, 17:52
  2. Tifozat e Italisė!
    Nga Isomer937 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francės!
    Nga Juventini nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Kush mund t'i ndalė yjet e Brazilit?
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 24-01-2006, 00:46
  5. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •