Une e kam blere na shqiperia per ta pare ketu .Do te thoja eshte shume e bukur dhe shuem aktuale i ka kapur shume ane te realitetit shqiptar dhe i ka trajtuar me shume interes.
i give them 10 out of 10![]()
Une e kam blere na shqiperia per ta pare ketu .Do te thoja eshte shume e bukur dhe shuem aktuale i ka kapur shume ane te realitetit shqiptar dhe i ka trajtuar me shume interes.
i give them 10 out of 10![]()
Ne radhe te pare te falenderoiqe shkrove ne kete teme:
edhe e dyta mendoi se kjo telenovele ka qene dicka interesante per nje qe e ka ndjekur edhe din ta kuptoi /une i kam pare nga pjesa e pare deri tek 19 edhe me ka pelqyer teper mase.
Shohim se cfare thone te tjeret
Me respekt Djal{serioz}
Bye
Une mendoj se kjo telenovele i afrohet shume realitetit shqiptar...pak si me ngjyra tejet te zbehta dhe jo optimiste por fundja ky eshte realiteti ne shqiptar...
...
Wow dhe une i kam pare te 19_pjeset.
Kjo telenovel per mua eshte shume e bukur.
mos e diskutoni eshte e pa arritshme dhe nuk ma merr mendja se do dali ndonje telenovel me e bukur se kjo.
Po presim te shikojme dhe pjeset e tjera nga ^^Gjalica^^
Gjallica cila pjese te ka pelqyer me shume/per mua ka gjera magjike edhe nese dikush nuk i ka eshte i interesuar mund te kontaktoi me mua se ia dergoi me poste.
Me respekt Djal{serioz}
Bye
Mbase mund te jene edhe ekzagjerime ne te por une mendoi se eshte shume terheqese
Mbreme dmth dt.19 shkurt,te merkuren ora 5 pm ,u dha pjesa e 16 e telenoveles qe ishte e planifikuar per te henen ne darke.
U shty e nuk u dha te henen per shkak te atyre seancave te "bekuara"te parlamentit.
Ka nje te papritur per Florianin qe eshte i shtruar ne spital,ai helmohet aty ne spital dhe nuk dihet se nga kush.
Nga ana tjeter Lola teper e shqetesuar nga frika se mos eshte me side, ajo zhvillon nje bisede teper interesante me nje prostitute qe e ka takuar rastesisht.
Eres i behet nje propozim per pune,te beje spikeren e nje programi ne radio.Ajo nuk mundi te shkoje me studime jashte shtetit,sic e kishin planifikuar sebashku me shokun e saj te klases
,dhe kjo per mungese te parave.
presim te henen ora 21.00,seria e 17
sinqerisht
hope31
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Cbehet tek seria e 19te...sikur eshte dhene kjo seri me duket....
Jo seria e 18 eshte te henen qe vjen.
Ne serine e kaluar bukur e lozi Lola rolin e te dehures.
sinqerisht
hope31
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
Mbreme u dha seria e 18 e telenoveles"Njerez dhe fate".
Filloi te kete konsekuencat e para gazetari i ri,i cili eshte angazhuar ne gjoja nxjerrjen ne shesh te vertetes lidhur me tentativen per vrasje te Florit.
Dhe e liruara nga burgu,ish mikesha e Florit,e zhytur ne rrjetin e trafiqeve, ka filluar te hedhe hapat e pare per angazhimin e saj ne politike.Paradoks,fatekeqesi,por realitet.
sinqerisht
hope31
Krijoni Kontakt