iii sa keq un nuk mujat ta shoh.
ne oren 21 e qova tek shqiperia, e ateher sa filloj dicka, dhe pastaj tash nuk do kete asigja deri ne 9:30.
kur ne oren 9:30 e coj tek shqiperia atehere sa mbaroj.
e pashe aty ku e rrafen ate gazetarin.
iii sa keq un nuk mujat ta shoh.
ne oren 21 e qova tek shqiperia, e ateher sa filloj dicka, dhe pastaj tash nuk do kete asigja deri ne 9:30.
kur ne oren 9:30 e coj tek shqiperia atehere sa mbaroj.
e pashe aty ku e rrafen ate gazetarin.
Une nuk ndodhem ne shqiperi, por e kam pare ate telenovele "NJEREZ DHE FATE" me videokaseta dhe me ka pelqyer shume. Nuk kam arritur ti shikoja te gjitha pjeset por shpresoj se do i shoh kur ti gjej edhe kasete tjera. Me te vertet disa gjera ngjanin sikur ishin ekzagjeruar por fundja fundit ishte nje seri shume reale.
Pershendetje nga Detroit
Karamel Eyez
Sot e pashe 10 ose dicka e tille pjese te telenoveles "Njerez dhe Fate" - E realizuar shume bukur, kolone zanore po aq te bukur. Por gjithashtu gjeja me tronditese qe kam pare ndonjehere.
Prinderit e mi kane 10te vjet pa shkuar ne Shqiperi, pas asaj cfare pane sot nuk besoj te kene mendje te kthehen dhe per 10 vjet te tjere.
Ndersa une nuk kam fjale. Nuk eshte shume per problemin droge/prostitucion te trajtuar tek kjo telenovele se sa per te gjithe jeten, te gjithe llojet e komunikimit, edhe ato romantiket me tremben![]()
dua ndihme
e ka dhene te henen e se pashe
e perserit edhe nje here tjeter gjate javes.
kur do e perserisi dhe ne cilen ore???
Mbreme u dha pjesa e 19 e telenoveles "Njerez dhe fate",pasi mbaroi debati ne parlament,aty pas ores 22.00.
Bukur eshte realizuar,aktoret luajne mire ne pergjithesi.
Ka linja te reja dhe aktore te rinj
Nuk po zgjatem me shume se ndofta e keni pare dhe ju kete seri .
Presim te henen tjeter serine e 20 e cila eshte e fundit per kete cikel te 10 serive te dyta.
sinqerisht
hope31
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Hope31, une nuk e kam pare, por kam pare 18 serite e para, keshtu qe jam nje cik si kurioze, a mund te na thuash me pak fjale se c'u be?
Eshte seriali me i bukur qe TVSH ka bere keto kohet e fundit, me pelqen teper.Di68 po ta tregoj pak me pike te shkurtra: Era dhe Lola u grinden pasi Era e kish ndjekur Lolen dhe i tha se ti ke shkuar ne kliniken ku behen analizat e sides por ke ikur nga aty e zbehur, ajo ju pergjigj se kish shkuar per te takuar nje shoqe.
Durimi e takon Florin ne burg. Ndersa vrasesi i Florit (se nuk me kujtohet emri) kerkon te del jasht shtetit. Shoku i Sokolit kishte njohur zerin e njerit nga ata te cilet e rahen Sokolin dhe ja tha DAJESdhe gjithashtu ai do vazhdon te zbuloj te verteten per te cilen mer dhe nje kercenim ne telefon .
Te pershendes (ama ne pik te shkurtra e spjegova)
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
ndoshta disa aktore nuk jane ne lartesine e te medhenjve qe luajne aty por ajo eshte fiks fare per mua realiteti dhe ska asgje te ekzagjeruar.une kam pare serite e para dhe di qe po jepen serite e tjera.roli i nenes aty eshte nje nga rolet me te errira
dibrane nqs nuk e ke bezdi na e thuaj ne cdo seri me shume pak fjale se cpo ndodh te lutem .
flm per serine e 19 nga klodi
Faleminderit As^dibrane per pershkrimin e ngjarjeve...kur te shohesh te tjerat na ve ne dijeni nese ke mundesi![]()
Krijoni Kontakt