Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 107
    SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    kete te hane nuk e dha, sepse kishte ethet e se premtes.

E madhe kjo se dha te henen se ishin ethet e te premtes Po ne fakt kete te hene e dha, e me sa pash une, ose me mire degjova se isha ne pune dhe se kisha shume mendjen, Flori u permend dhe foli me prokurorin e ceshtjes, ndersa kane tentuar ta vrsin dhe ne spital. Vazhdojne dhe marrezite e Loles qe s'e le Eren as te ulet ne krevatin e saj (shume e egzagjeruar ne fakt). Kaq me kujtohet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    Ypsilanti Twp, MIēigan, SH.B.A.
    Postime
    226
    Meqė ėshtė edhe rubrika pėr Njerėz dhe fate-Dėrgo me e-mail adresėn tuaj dhe jo 18 por tė gjitha 20 seritė ju vijnė nė shtėpi po jetuat nė Amerikė. Mos hezito!
    tel: 1 734 677 2522 jeni tė mirėseardhur! Albasimbo@aol.com ose tek profili im!
    Pėr tė gjitha trojet Shqiptare nėn njė tėrėsi Shtetėrore Shqiptare, t'i shkrijmė ēdo energji!

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Edhe une i kam ndjekur 10 serite e para dhe me kane pelqyer.
    Se pari per relitetin qe e pershkruan,
    se dyti per lojen e aktoreve,
    se treti per perpjekjet e kinematografise sone per realizimin e telenoveles se pare shqipetare.
    Duke pare pjeset e telenoveles shpesh mendoj o sikur te isha ne vendin e ketij personazhi apo tjetrit si do te veproja.
    Realitet shqipetar teper i ashper.
    Kane filluar pra 10 serite e dyta .Une kam pare 4 te parat.I jep TVSH ne transmetim satelitor.Zakonisht te henave pas lajmeve,por kete jave e dha serine e 13 te merkuren ora 5.pm.Edhe une e kapa rastesisht.
    Ankthet e kesaj familje vazhdojne,he per he eshte problemi i Florit cfare do te pohoje,pastaj eshte Didi ,ajo goca qe rrinte Flori me te ,qe eshte e burgosur dhe nuk e di se si do te veje halli i saj.Situaten e ka veshtiresuar fakti qe nuk ka vdekur Flori.
    Presim te shohim serine e 15.
    Zoti i ndihmofte shume familje qe kane veshtiresi nga me te ndryshmet.

sinqerisht
    hope31
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    televizori shqiptare kurr nuk ka orar. i japin programet sipas deshirave te tyre.
    pellazgu po ne more qe jetojme nga ana tjeter?
    a e keni degjuar, sa gjynaf e tregoj tv se asnjeri nga personazhet, nga aktoret nuk jane paguar ende.

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Mbreme u shfaq seria e 15 e telenoveles"Njerez dhe fate",pas lajmeve te ores 20.
    E ndoqet ju?
    Vazhdojne ankthet ne familjen e Durimit,por Lola po cmendet nga frika se mos eshte e infektuar nga sida.

Cudi qe TVSH nuk jep programin kur mund te shohim serine pasardhese.

sinqerisht
    hope31
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    e ka dhane reklamen e telenoveles, por nuk i permbahen, apo rradhe i permbahen me than te drejten.
    per cdo te hene ne oren 12 (me te shqiperise).

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Me ne fund e pashe edhe une...vetem serine e pare mbreme ne 12 te nates...me pelqeu por me shume u merzita, kur mendoj se qofte edhe sikur 60% te jete e vertete (sepse mund te kete edhe ekzagjerime) ai realitet eshte shume i hidhur...kur shikoj ciftin Ndrenika-Mani dhe mendoj prinderit e mi dhe gjithe gjeneraten e tyre....ai nje njeri qe dikur shkruante filma dhe tani eshte nje hic qe pret nga gruaja t'i jape ndonje lek per ne kafe ... eshte e tmerrshme...mos te hidhem pastaj fare tek fati i te rinjve....Une kam 10 vjet pa e pare Shqiperine keshtu qe habia tek une eshte shume e fuqishme....Faleminderit Estelles dhe Pellazgut qe me bene edhe mua te shoh nje faqe sado te vogel te realitetit shqiptar.

Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    me fal ehste cdo te hene ne oren 21:00 me te shqiperise.

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869

Cfare pershtypjesh u ka lene kjo telenovel shqiptare!!

Te dashur lexues jam i bindur se shumica e njerezve i ka pare serite e telenoveles shqiptare `Fatet dhe njerezit`nga 1 deri tek 19!
    Por mua me ka lene shume pershtypje per disa gjera.
    Pshrindja ne familje
    Mos degjimi i prindeve ne te cilen te kane bere koken
    Fati Loles me ish te dashurin e saj
    Realizimi Eres
    Ikja Florit nga shtepia etc
    Isha shume i Kenaqur ne se nga ju mund te na shkruante dicka
    Me respekt Djal{serioz}
    Bye

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pepo: Televizionet janė kthyer nė radio me figurė
    Nga Albmaster nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-10-2012, 18:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •