Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081

Amerike.Sa kohe merr paisja per vize?

te dashur bashkatdhetare po ju shkruaj per nje problem vize se se di as vete sa kohe do marri.aplikova formen 1-730 per gruan dhe femijet.Pas nja 1 viti gati me erdhi apruval notice from BCIS dhe tani ato shkojne ne ambasade.une pyeta ne ambasade ka 6 jave qe me ka ardhur ajo leter dhe atje akoma skane shkuar.nuk e kuptoj sa kohe mund te marr tani perfundimisht te vine ketu,nese ndonjeri ka informacion ose eksperience te ngjajshme ju lutem me ndihmoni.ju falemnderoj paraprakisht.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ALBA : 07-09-2004 mė 14:54
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    miki nje shoqja ime pati aplikuar ketu per femijen e vet bashkim familjar sikurse dhe ju dhe i eshte vonuar 15 muaj. Pati aplikuar ne mars te 2003 dhe aprovimi i erdhi (dmth aprovimi perfundimtar me nr e punes dhe I-94) ne qershor te 2004. Dmth Miki duhet te jesh i duruar se jane shtuar shume nr dhe kjo ka bere te mundur ngadalesimin e bashkimeve familjare sikurse dikur nje bashkim familjar merrej per 3 muaj , tani eshte bere me vite. Po ashtu dhe persa i perket Travel Document qe duhet te aplikojme tani qe ta marrim vitin tjeter.

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    flm white angel,por ne fakt une kam aplikuar para gati 1 viti.dhe mua me erdhi aprovimi dhe tani them sa te vonon ambasada.flm edhe njehere.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Ske faj vella

Uroj te bashkohesh me njerzit e tu te dashur sa me shpejt, Por vertet dhe une di disa raste kur njerzit edhe pse kane aplikuar ne fund i eshte refuzuar per shkaqe qe as vete ata qe i refuzuan kete bashkim nuk kishin idene cpo benin. Nejse fat vella qofsh prane njerzve te tu.

Tema tė Ngjashme

1. Paisja me Pashaporte te Shtetasve Shqiptare ne Diaspore
    Nga Estella nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-05-2008, 22:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •