Urrej njerezit qe merren me pabesira,nga mbrapa kraheve,me qellim,uljen e injorimin apo qofte e dhe shqetesimin e tjetrit.Por Bota eshte me rrota!![]()
Urrej njerezit qe merren me pabesira,nga mbrapa kraheve,me qellim,uljen e injorimin apo qofte e dhe shqetesimin e tjetrit.Por Bota eshte me rrota!![]()
I"M A PLAYA!
e pra mesa shof te gjithe i urrejne ata njerez qe mburren " sa njerez te peshtire qe jane" me verte ee
une desha me thene dhe dicka tjeter meqense brunettja ka pyetur per "karakteristika" dhe "VEPRIMET" - kam shume inat ata cuna qe Krruajn organin e tyre para te tjerve..e keni vene re???????????????????? mos me thoni qe s'mbush une
![]()
o tirone ce pate fat
sa moderne mi ke grate
qe si lene burrat rehat
Nje njeri qe flet me ironi nuk eshte i kompletuar. Ai mund te jete me shume diploma ose tituj por vlen shume pak. Ky njeri ka ambicje negative ndaj te tjereve dhe per te kompensuar keto te meta ne karakter perdor ironine sepse kjo eshte e vetmja arme qe zoteron.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Kaq pak vese me keni permendur mua ju......
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Sweet-i po ecen sa para mbrapa duke menduar : hmm cfare tjeter?!
![]()
Jeta....
Ne preherin e saj te magjishem te pranon
Pastaj.....eh pastaj..
me piramiden e vdekjes te ngushellon!!
E di cfare urrej me shume ,urrej kur nje njeri do te duket si me lart se te tjeret ,perpiqet ti beje te tjeret te ndihem inferiore ndaj tij,etj,,,,,,,,etj.
Inai im i dyte kur sidomos personat qe shikojne me ironi.E urrej shume te tilla veprime.
Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............
C'NE SE MOS ME NJEH TI MUA...
People hate what they dont understand fear what they can't conquer...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The Dardha : 27-07-2002 mė 12:20
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
te urresh dike, per se, per c'fare arsye?
n.q.s nuk ju pelqejne veprimet e dikujt mos e rrespektoni, mos u shoqeroni me te, mos ja varni fare, seshte nevoja ta urreni. Po ta urrenit per veprimet e tij/saj do ti rritej egua akoma me shume biles biles do tjua bente te ditur se jeni xheloze ndaj tij/saj. Mos ja varni fare dhe vetem ashtu do ja ulnit hunden.
te gjithe njerzit kane veti te mira dhe te keqija, dhe nuk do te thote qe secili prej nesh ti pelqeje apo mos pelqeje te gjitha.
Asnje person nuk di gjithcka sepse po te ishte e vertete kjo, nuk do te egzistonte "Infinity".
N.q.s dikush perpiqet qe tju uli, qe ju te ndiheni inferiore bejani kete te ditur, une do ti thoja me vjen keq qe mundoheni te me ulni dhe te me konsideroni si poshte vetes suaj por te te shmangur konflictet qe mund te dalin une nuk po ju jam pergjige apo nuk po angazhoheni dhe merrni pjese ne bisede.
Sa per ata qe jane ironike qeshni me fjalet e tyre, do ti beni te ndihen budallenj dhe me pas do te rezervohen dhe nuk do te ironizojne kur ju jeni perreth, sepse nuk do i pelqente qe ju te talleshit me talljen e tyre.
o estella mi goce, mos na be teori tani, hec thuaj dhe ti, KE URREN?? CILET NJEREZ? aman o estella jane ca njerez koti, se s'po themi qe i urrejme per vdekje por i urrejme nga veprimet qe bejne, dhe vetem ne e dim qe i urrejme, nuk ua themi ne sy jo, se s'kemi laithitur akoma rrusho
sa per njerzit qe flasin me ironi jam dakort me estellen ata jane kot, me i pike uje mbyten, ata flasin me ironi ne tallemi dhe kaq![]()
Krijoni Kontakt