Une nuk i duroj dot fare hipokritet, servilet, dhe ata fodullet qe jane si "dhite e zgjebura qe e mbajne bishtin perpjete." Gjithashtu kam shume inat ata njerez qe shfrytezojne miresine e nje tjetri per interesat e tyre...interesaxhinjte!
Une nuk i duroj dot fare hipokritet, servilet, dhe ata fodullet qe jane si "dhite e zgjebura qe e mbajne bishtin perpjete." Gjithashtu kam shume inat ata njerez qe shfrytezojne miresine e nje tjetri per interesat e tyre...interesaxhinjte!
Urrej ! Un urrej dike qe sjell te keqen per njerzine Psh Urrej termetin Etj etj Saper njerzit jo nuk i urrej se te urresh dike esht gje shum e madhe.Urrej kundershtaret e skuadres time ne stadjum per 2 ore jo me shum pastaj behem dhe shok
Gjith te mirat!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noerti : 26-01-2003 mė 18:59
Ku ėshtė besa aty ėshtė dhe shpresa.
nuk urrej dike por kam inat ata qe te bejn shokun dhe te shikojn me interes dhe ata qe flasin mbrapa kraheve dhe ato qe meren me llafe cfar tha ky e cfar beri ai .Por te gjitheve ja fal se te gjith kemi te metat e tona un psh kam ironin dhe me cfar pash ketu me paskan te gjith inat lol .
me respekt Dark_Fighter
Elbasani qyteti femijerise.Elbasani the best
une nuk duroj dot dhe kam shume inate:
1. injorancen
2. mosperfillljen
3. servilet
4. menjemadhesine
dhe abuzimin
Deal with tha matter!!!
Ndersa une kam inat te gjithe ata qe ne nje moment te caktuar nuk jane vetvetja dhe duken krejt fallco
Shkruan dhe thote ate qe nuk ndjen vetem per tu dukur
Eagle
kur dikush rren se duroj
kurre mos thuaj kurre
Kur fut hundėt nė punėt e tė tjerėve.![]()
Krijoni Kontakt