Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga friendlyboy1
    Un nuk besoj te riedukimi, aq me shum ne burg. Burgjet nuk jan per riedukim por per te vuajtur. Vite me par sistemi penitenciar amerikan i kushtonte vemendje riedukimit, por perqindja e njerzve qe ktheheshin ne burg ishte shum e lart keshtu qe tani jan vetem vende per te vuajtur. Edhe ne angli po ndodh e njejta gje por pak me vones. Un nuk kam asnje simpati per njerzit qe bien ne burg, madje jam i kenaqur qe vuajn per ato qe kan ber. Po e di ti se parat e droges ven per te financuar njerez terrorist si bin laden dhe pablo eskobar. Eskobar ne vitet 80 vrau me mijra ne kolumbi u be bos nga paret e droges qe ndajn tipa si ky trimi. Jam shum dakort me denimin qe i jep kinezi shperndaresve te droges, plumbin pas koke. Edhe mos me thuaj qe e bente per te mbajtur familjen me buk, se nuk i arsyeton ato krimet qe behen nga trafiku i droges.
    Plako te shesesh droge nuk eshte ekzaktesisht krime!
    Une kam dal per lek, ti per qef, ose se ta kerkon trupi.
    Une e shes, bej para ti, shkon dhip-satom. Keto fakte i di dhe ai qe i pi dhe te gjithe, por drogerat si kokaina dhe heroina nuk lejohen vella i dashur te jen legale sepse, behet (kaos) ne mbar boten. Konkurenca me e madhe.

Shitja dhe Blerja eshte procesh biznezi byrazer. Ti shkon ne dyqan blen dicka hajt tunjatjeta futi leket ne xhep ai tjeteri. Nje nga diferencat ketu eshte se ajo qe ti bleve nuk ishte ai malli qe (te medhenjt) kane percaktuar qe te jete ne ilegal per tu blere. Policia dhe shteti vet e lejon kete gje te ndodhi, se leku madh luan boten plako. Ketu nuk flitet me chingla mingla qe bejne politikanet apo keto kengtaret.

Ai miku nje xhiro ben nen-sendile qesen shko i merr 2000 pound ta thata.
    Flas vetem per te cuar, sepse ta blesh nje kile vete dhe ta besh 5 kile eshte fitim me thas..!

dhe policat vete e qarkullojne dhe kane te bejne me keto gjera lal, po thuaj se s`dime gje dhe degjojne vetem ato qe na degjojne veshet. Pa hapi syte njeher ne te njejten kohe...! Ku u ndertua Metropoli Tiranes? Me cfare lekesh? Pare kurv-ash thu? Jo daku Jo se kurv-a sado nuk ben aq sa ben mielli.

I lumt atyre qe e shesin s`jane kapur dhe po bejne lek, bravo i qoft.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 16-09-2004 mė 22:33
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    ca u lumte mer amon ,nen sedilje 2000 pound sic po thu ti ,ca jan 2000 pound te rrezikosh 2 -3 vjet burg , ti ke ne liverpool st ,londer , te japin 1kg coje ne leeds po qe ke 15 mije pound te thata ,po sja ma asnjonit me i cu!!! ka ik ajo kohe kur bohej leku me thase,, kto cingla -mingla me gram me shume pine vete sesa e shesin ,po leni amon shqipetaret se sjena askushi vetem llapa llappa kena se me vepra te shtypin ruset e jamajkant bashke me turqit e kinezt !!! ja kalofshi mire

edhe shnet a pare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 16-09-2004 mė 22:32

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. SK Tirana
    Nga Pasiqe nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 251
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 19:19
  2. Leonard Cohen
    Nga flurans ilia nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-06-2007, 13:42
  3. Leonard Ajkun
    Nga Fiori nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 00:09
  4. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  5. Piktori Leonard Previzi
    Nga Fiori nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-06-2005, 19:26

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •