Me ben pershtypje qe shume njerez, duke perfituar nga miresjellja, te urdherojne vend e pavend. A eshte e drejte kjo? Po te urdherojme te tjeret? Nje nga cilesite pozitive te tim eti eshte se kurre nuk me ka urdheruar, qofte edhe per nje gote uje.
Me ben pershtypje qe shume njerez, duke perfituar nga miresjellja, te urdherojne vend e pavend. A eshte e drejte kjo? Po te urdherojme te tjeret? Nje nga cilesite pozitive te tim eti eshte se kurre nuk me ka urdheruar, qofte edhe per nje gote uje.
Me pelqen qe te urdherohem, nga njerezit qe me urdherohen!! ..
Mina keto gjera jane reciproke, mua personalisht nuk me pelqen fjala "urdher"..pasi duket sikur e ben dicka me detyrim. Une nese ndihmoj ndonje njeri, e bej pasi kam respekt per ate si "Person".
Jeta....
Ne preherin e saj te magjishem te pranon
Pastaj.....eh pastaj..
me piramiden e vdekjes te ngushellon!!
Bashkohem me mendimin e brunettess,nje here dy here njeriu toleron dhe e kryen porosine,nese eshte zakon per personin tjeter te te urdheroje,i thuayp ketu e shif Stambollin!Megjithete komunikimi eshte teper i nevojshem
I"M A PLAYA!
Dhe une bshkohem me mendimin tuaj. Njerzit jane hipokrik- ata qe urdhrojne u duket vetja superior, gjasme kane shermbetor Get Over It?![]()
Nuk me pelqen te urdheroj dhe as te urdherohem.
Per mendimin tim kur nje njeri te pyet te besh dicka, ti e ben me me teper gezim sesa kur te urdherojne.
Mua nuk me pelqen qe te me urdherojne por as edhe te urdheroj.
Postuar më parë nga Eliona
I KE THEN TE GJITHA SKA NEVOJE PER ASNJE FJALE ME TEPER
BUKUR...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
As njeren , as tjetren, Shpirtrat e lire nuk roberohen e as roberojne.
Dito.
varet. jeta eshte e gjate dhe ka edhe njerez e momente qe na urdherojne por edhe qe urdherojme. gjithmone do kemi dike siper nesh dhe dike poshte nesh. mua nuk me pelqen toni urdherues, kurse urdhera te kamufluar (tip kerkese, shantazhi etj) marrin e japim shpesh. nuk pelqejne njerzit qe lejojne te urdherohen tere kohen.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Asjeren nga te dyja nuk e deshiroj
Krijoni Kontakt