Cdo dite sjellin sende te reja ne programin e tyre.
Me pelqen kjo.![]()
Cdo dite sjellin sende te reja ne programin e tyre.
Me pelqen kjo.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Po invite pse nuk sjellin keta o stormo???
sh.hasanaj,
Nuk jam i sigurte per kete,por me duket qe duhet te kaloje nje kohe e caktuar dhe te japin mundesine qe te thirish persona tjera ne Google Mail.
Dmth patience!
Mu me kane ngelur edhe pak ftesa.
Nuk ka gmail invites tash pėr tash. Edhe unė kam pasur kah 40 ftesa para do kohe.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
e kane lane fare me duket...
Janė bėrė shumė shfrytėzues tė Gmail-it. Tash e provojnė sa mund tė qėndrojė serveri. Shpresojmė se s'ka problem. Unė kam besim te Google.![]()
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Mua me mbaruan me ftesat per google,dhe perderisa te marr te reja,kaq ishte nga une.
kam une nja 6 Invites. Kush don le te me shkrujn ne Armondi@Gmail.com ose PM me ose shkruani ktu.
Mondi
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
Sa per dijeni hotmail ka me teper se nje muaj qe jep 250mb ne email.E per cfare me duhet 1gig?hotmaili me mbushet pothuajse perdite me junk mail dhe prap se prap me tregon se kam konsumuar vetem 1% te email.Domethene mua me duhet ta rifreskoj hotmail nje here ne tre muaj.Rofte hotmailPostuar mė parė nga StormAngel
![]()
I dorezuar me ne fund
Te une ende jane 2Mb, nuk e di te tjeret sa i kanė!Postuar mė parė nga Lorencone
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Krijoni Kontakt