Dje pash qe hotmail ka rrit madhiesin saj ne 1 GB.. per cdo mail ne cdo shtet te botes..
Dje pash qe hotmail ka rrit madhiesin saj ne 1 GB.. per cdo mail ne cdo shtet te botes..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Une hotmail e kam me 2 GB po sme besuat ju vej foton ktu dhe biles kam nja dy muaj qe e kam hotmail 2 GB
Kam mbi 6 muaj qe e kam me 2 GB![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Un personalisht 2 GB se kam pas..
250 MB ka qen..
Tani sot e pash dhe lexova qe eshte bere 1 GB..
E tani ju thoni 2..
Ahh harrova.. Jeni shqiptar ju![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Une rastesisht e pashe qe e kisha 1 GB, por s'me beri ndonje pershtypje, prej kohesh perdor Gmail + Yahoo Mail keshtu qe sot ajo madhesi eshte fiktive se askush nuk e shfrytezon. Sot shumica qe perdorin internetin kane USB Flash Memory dhe nuk kane kohe dhe nerva te shfrytezojne ato ""FREE GIGAT" e hotmailit apo yahoos me atach dhe me downloada...
Rrofte memory flashi dhe hard disku 200 GB, se s'merret njeriu me yahoo e hotmail... ()
My silence doesn't mean I am gone!
2gb e kam the un, me versionin LIVEsidoqoft preferoj GMAIL, shume me i mire
ka sistem filterimi me te mire
2 GB e kam ka 1 vjet.
E kam rrite me Kredit Karte..
Kurse Yahoo e preferoj me shume eshte me i mire.
PS: Davius: Mire e ke, rrofte USB![]()
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Sa po i hudha nje sy edhe une 2 GB e kisha![]()
#VamosArgentina
un hala 100 MB a behet upgrade vet kjo apo eshte si te sillesh. :P
100 Mb apo 1000 Mb ?Postuar mė parė nga MICHI
Eshte per te qesh po ta kesh 100 Mbpasi jeton ne USA, ku hotmail te jep me shume kapacitet.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt