Cili eshe libri me i lexuar mba Bibles ...nese e dini![]()
Nje orientim te vogel eshte ditar Dh e cfare jeni duke lexuar per momentin ne keto dite vere !!?
Cili eshe libri me i lexuar mba Bibles ...nese e dini![]()
Nje orientim te vogel eshte ditar Dh e cfare jeni duke lexuar per momentin ne keto dite vere !!?
Mos e ke fjalen per Diary of Ann Frank?
...kaltersia ne pritje
doja te shtoja, qe shtepia e Ann Frank ne Amsterdam eshte kthyer ne nje tip muzeumi te cilen dhe vete e kam vizituar kur kam qene ne Amsterdam.
scary and chilling.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 02-09-2004 mė 22:36
Toleranca, eleksiri i lirisė.
libri me i lexuar mbas bibles eshte robinson kruzo
Patjeter qe per te e kam fjalen Kaltersi e gjete hemmmm very smartPostuar mė parė nga KaLTerSi
![]()
E kam perjetuar shume historine e Frankut.
Nje nga frazat e saja me te njohura eshte pikerisht citimi me poshte qe pavaresisht nga rrethanat qe ndodhej, ajo ishte ne gjendje te ruante optimizmin e saj.
Its difficult in times like these: ideals, dreams and cherished hopes rise within us, only to be crushed by grim reality. Its a wonder I havent abandoned all my ideals, they seem so absurd and impractical. Yet I cling to them because I still believe, in spite of everything, that people are truly good at heart.
P.S. Mire qe e gjeta po ndonje lule per fituesit nuk ka?![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
se dija qe `ditari i ana frankut`ishte libri me i lexuar pas bibles edhe pse esht mjaft i perfolur..un e kam lexuar para dy vjetesh veres bashke me motrenuleshim te dyja dhe e lexonim me rradhe me ze..me ka bere pershtypje thjeshtesia ne mendime dhe aftesia e nje vajze aq te vogel per te shprehur e pershkruar aq shume..
tani po lexoj`lehtesia e paperballueshme e qenies`nga Milan Kundera.kam deashur ta lexoj me kohe kte liber por vetem tani me ra ne dore..dhe mund te them qe eshte `i rralle`![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Gabim me vjen keq eshte ditari i anna frankutPostuar mė parė nga arun
![]()
ku i merrni keto te dhena?Postuar mė parė nga AuGuSt_
bota eshte aq e madhe dhe ka aq shume libra...
lol... keput nje lule nga Central Park.Postuar mė parė nga KaLTerSi
E kam lexuar kur isha 12 ne klasen e 8-te... plus ma shpifi edhe babi qe me thoshte ta lexoja se eshte i bukur.
Pashe edhe filmin. Ate citimin e mesiperm e kishim ne provim. Sa here e lexoj, me sjell prap ate kohe.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Nuk e kam lexuar kete askund,po ndoshta eshte edhe kjo e dhene e sakte.
Di dikush se ku mund te gjejme ndonje web faqe per kete ditar?
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt