Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: Sikur...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Postime
    223

Question Sikur...

[B][COLOR=red]
    Sikur
    Sikur nata te mos me rrembente ne mendime mashturese…
    sikur jeta te ishte nje diell qe shkelqen atehere naten do ishime te qete. Sa shume mendime. Premtime mashtruese. Sy qe te rrembejne ne thellesine e tyre te gjelber , te bejne te jetosh parajsen ne nje moment dhe pastaj te mbysin ne gjelbersine e tyre te pafundme…. Te vrasin ndjenjat. Ne kete bote qenka mekat te dashurosh…. Dhe pastaj dhimbja shtohet; syte marrin vrapin derjat rruges se loteve…. Dhe ne mendojme “ sikur te mos kishte ndodhur keshtu…”
    Dhe cdo dite themi “sikur te mos kishte ndodhur keshtu apo ashtu…”
    “ sikur te qe kjo gje apo ajo ndryshe…” dhe ne cdo moment qe ndihemi keq themi “sikur…” Harrojme se koha ecen… minutat kthehen ne ore dhe ditet ne muaj dhe vitet ikin kalojne dhe bashke me to ikim edhe ne. Dhe vjen nje dite qe perseri kthehemi tek ajo “sikur…” Dhe nje dite te gjithe thone “ …. Sikur te ishim edhe nje here te rinj…”

pershendetje te gjitheve nga sweetie kudo qe te ndodheni.
    Fjalet jane si bletet kane edhe mjaltin edhe thumbin

Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.

e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    Sikur..... kush dreqin e shpiku kete fjale !
    Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
    K.G

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Postime
    223
    e kam pyetur edhe une veten nje dite kush e tha i pari se te duket shume e thjeshte po kur e mendon ne kontekstin e saj thua aa ca kan be ca fjale te veshtire per tu kutpuar. bye xhulia te pershendes shume

Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

SIKUR!....

Do jepja urdhėr tė formės sė prerė!
    Tė hiqet nga fjalori fjala "sikur"!!!
    Por ē'e do se njeriu dhe nė brekė ėshtė dh-jerė
    Ngaqė nuk zgjidhte dot, njė nyje nė ushkurė!...

Agimi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Postime
    223
    i nderuar Z. Agim Doēi
    se pari do doja t'iu falenderoja qe i keni kushtuar kohe edhe kesaj teme faleminderit. Gjithashtu me pelqejne jashte mase shkrimet tuaja. Nuk do qe ide e keqe po te hiqej fjala SIKUR nga fjalori shume sugjerim i mire. me respekt sweetie. ju uroj tere te mirat

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •