Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33

Tema: Frika

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2005
    Postime
    2
    Per personin qe e ka hap ket tem.
    Eshte anxiety disorder, dhe dallon nga frika e kaperdimit te kokrrave e nga frika nga lartesia, keto jane frike qe lind njeriu me to, mirpo anxiety disorder krijohet pas rasteve te renda apo aksidenteve, etj.
    Edhe Empathy apo Ndjeshmeria eshte ajo qe ti e ke ndi ne shpirt se diqka e keqe po ndodh, dmth empathy eshte kur energjite negative dhe pozitive ndikojn tek ty, dhe ti nuk mundesh me i kontrollu. Skam kohe me i sqaru me gjate.

Dhe me mire eshte te shkruani ju vet se qka kuptoni me frike, apo ndonje disorder dhe te shkruani gjera qe ju kan ndodh juve personalisht dhe si jeni ballafaqu apo si i keni zgjedh si probleme, sepse dmth-njen e tyre ne mundemi me i gjet ne internet e me i lexu edhe vet.

urime Vitin e Ri 2006 te gjithve

Citim Postuar mė parė nga Bledari
    e keni ndjere ndonje her qe keni frike nga dicka, edhe friken filloni ta ndjeni nja ca kohe perpara se ajo qe ti ke frike te ndodhi ndodh?

Ja pra kjo me ndodhi mua para nja dy javesh nuk e di por e ndjeja qe do binte termet nuk e di por mu u fiksua kjo gje dy jave une kam jetuar pak a shume me friken se do bi termet dhe kjo ndodhi para 6 dite ishte Dite e shtune ishte ora 00:15 une isha duke pare filme kur bjen termet edhe fillojne kercasin xhamat e penxhereve te shpise filoj duke u tundur tavolina ku ishte TV filloi te levizte llampa qe eshte varur ne tavan dhe kjo gje ndodhi termeti ra une u frikesova jasht mase sepse une te vetmin gje qe kam frike eshte Avioni, edhe Termeti nga keto te dyja kam nje frike te fuqishme kta dy gjera mua me fusin fryken.

Por tani te dalim ke tema si shpjegohet kjo gje kur ti ke frike nga dicka e ndjen perpara kohe edhe pastaj ndodh si shpjegohet kjo gje? Ka ndonje njeri qe mund te japi nje shpjegim kshu te thjesht.

Me Respekt
    Bledari

P.S. e hapa ket teme jo qe te pyes ndonje psikolog por ju ka ndodhur ndonje her qe ta ndjeni ate gje qe keni jasht mase frike ta ndjeni para kohe qe do ndodhi ndonje dite?
    Kjo qe te ka ndodhur ty Bled, ka te beje me telepatine (sensin qe disa prej nesh e kane me te zhvilluar se disa te tjere). Nganjehere ndodh qe merzitesh apo ke nje boshllek pa arsye... sikur para-merzitesh per dicka, sikur parandjen dicka, dhe disa dite me vone vertet ndodh dicka qe justifikon merzitjen, friken apo ankthin e disa diteve me pare. Edhe me friken(ne rastin tend) eshte e njejta gje... parashikimi apo parandjenja ...eshte veti qe se kane shume veta.
    Edhe mua shpesh me ndodh te mendoj per dike dhe eci rruges, kur personi me del perpara (nderkohe qe propabiliteti per tu takuar me ate person mund te jene te pakta). Ose mendon per dike(i cili mund te jetoje ne shtet tjeter) dhe bie zilja e tel dhe te merr personi per te cilin po mendoje pak me pare. Te gjitha keto kane te bejne me valet e trurit qe mund te na bejne te parandjejme ato c'ka ndodhin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 07-01-2006 mė 16:46
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    plako, duhet te me besosh per kte qe do te them: ka qene dite vere, ishim te gjithe per bukuri ne shpi, ka mundesi duke ngrene fiq, ose bostan... e i them time meje... me duket se do bej termet... (ime me rates highly ne shkallen e dramaturgjise...) s'jam i sigurte per kohen ekzakte, ndoshta 2, ose 3 sekonda me pas beri termet. kjo me fitoi tip statusi te larte e te frikshem ne shpi, sidomos prej time meje... kur s'me ecnin gjerat ja beja 'teer...' mamaja ime 'uuuuuu'. nejse, kjo s'eshte frike... per mendimin tim ka me teper te beje me intuiten, e me ate perqindjen tjeter te trurit te cilen nuk perdorim dot... mire kjo... nejse, vete personalisht kam patur shume incidente te tille, te cilet nuk kam mundur t'i shpjegoj... nje here ne shkolle m'u kujtua nje shok qe s'e kisha takuar per nje vit e gjysem... fytyra e tij me erdhi ndermend papritur, s'kishte kaluar 1 minute e ky robi me doli para syve... ky fliste, une e shihja me goje hapur.
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •