Pres nje mendim nga Ju ..
Pres nje mendim nga Ju ..
U lodhem duke folur per dashurine , u lodhem duke vuajtur per te dhe mbi te gjitha u lodhem duke derdhur lote per te kur i vjen fundi.
Dashuria lind se eshte ligj i natyres , Vdes se njeriu e ben ate te vdesi
White_Angel
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Dashurojme nga instikti, dhe dashuria vdes nga peshtirosja per njeri tjetrin.
vertete dashurojme apo bejme sikur dashurojme. nuk e di por kur mendoj per kete ndienje imagjinoj nje femij qe mundohet te kapi fluturat. e leshon ate qe ka kapur sapo shikon nje tjeter qe e kenaq me shume shqisat e tij ne rastin tone (nevojat
dashurite nuk vdesin kurre , thjesht sepse dy te dashuruar nuk jane me bashke do te thote se vdes dashuria ? jo . dashuria eshte ajo dashuri qe ngelet edhe atere kur humbet erotizmi terheqja seksuale a ku doi une , kjo e fundit qe per postin e fundit . dashurine mund ta vrase edhe bota , edhe vete jeta qe zgjedhim , por edhe kur vritet ajo ende jeton shpirterisht si shpirti i njeriut qe nuk vdes kurre . dashuria ime per f......... nuk vdes kurre . une ende e dua , por jeta qe u detyrova te jetoj me ben te mos e shijoj me dashurine .
Une mendoj se ashtu si e ben dashuria kohen te kaloj aq shpejt
edhe pa u ndjer fare , po ashtu edhe koha dashurine![]()
kur flet kjo para meje nuk kom kurr ca te shtojPostuar më parë nga White_Angel
![]()
Postuar më parë nga MiLaNiStE
hahahhahahha Milaniste . Me fal nuk e bej me kete gabim nuk fol mo para teje do marr leje here tjeter.
Lindja dhe Vdekja e dashurise kane nje periudhe kohere ndoshta diku diku pak me gjate , diku me shpejt . Por brenda kesaj periudhe kohore ka shume Kujtime .
White_Angel
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Dashurojme qe te kemi nje arsye plus te jetojme, vdes sepse nuk dime si ta mbajme gjalle sepse nuk dime rendesine derisa te vdes ajo....![]()
Me mire te dashurosh dhe ta humbasesh sesa mos te dashurosh kurre.
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Krijoni Kontakt