Nuk eshte me rendesi numeri i Pantollave , as nuk eshte me rendesi te mi bie ai mua nje pal apo cka mendon ti , por un me sa kam ndegju , kshtu ka qen nejse varja.
Sa per Kontributin qe ne kemi dhene , mund te lexosh pak me posht Jo me PUSHK , por me mend dhe at e din Zoti.
Thjesht sa per pyetjet qe ti i bere , se ku kam qen un me familjen time , mund te pergjigjem qe tash , qe un me familjen time , kemi pasen pergjithesi me i mbajt nen kontroll afer 14/15 Familje te ikur nga Drenica , por ke deshir ti jap me emera dhe Mbiemera , familjet qe ne i kishim ne dor ,dhe ne i mbashim kshtu qe un ne at koh si femij 13/14 vjeqar i mbaj mend fort mire , kur mua me nxirreshin te dal ne fund te rruges te marr Motorollen qe kur te vin Policia ti tregoj qe po vien apo ka nje Patroll..sepse gjerat ushqimore feshjet u dashke qe ti lem ne Podrumin tim. Podrumi im ne shtepi ka qen sikur nje Magazin Malli nje ashtu kishim edhe 1 Luftetar ne shtepi , te plagosur , ka qen nga Fshati Zhegovc dhe ne at koh e din fort mire ti si Llap dhe gjith kush qe po te kapen ashtu do te thot Familja ime Kishte humb.. nje ashtu edhe shumicen e lagjes aty kishin shku..
Kshtu qe , nese ke deshir edhe nje her te them , un do mundohem qe ti jap emerat e Familjeve qe ne i kishim ne Gjilan dhe ne lagjen time ( Dheu i Bardh )..
Nje ashtu mos ta harrojm , sepse Keto jan bere te gjith nga Kryetart e Lidhjes Demokratike te Kosoves , ne at koh Agji im ishte si Kryetar i Nendeges 5 Te LDK ne Gjilan , dhe nuk ka qen me rendesi a ka qen i LDK , por deshta vetem pak te tregoj , qe ne GJILAN Lidhja Demokratike e Kosoves , ka qen ajo qe i ka strehu te gjith dhe u mundu qe ti mbaj si eshte me se miri
Mjafton ky lajm po ke deshir Te tregoj Histroin gjat Luftes ne GJILAN
Gjith te mirat
Krijoni Kontakt