Close

Rezultati i Sondazhit: Per cilin parti politike do te votoni ne tetor?

Votues
208. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • LDK

69 33.17%
  • PDK

71 34.13%
  • AAK

11 5.29%
  • Parti tjeter

22 10.58%
  • Jam i pavendosur

9 4.33%
  • Do bojkotoj zgjedhjet

26 12.50%
Faqja 28 prej 28 FillimFillim ... 18262728
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 276 prej 276
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    Mos e flliq Shkronjen Z tek emeri HASHIM , sepse as pak spo i pershtatet.. dhe vetem mashtroheni se ju ndoj her keni pase lidhje me UQK.. , Hashim Thaqiviç ka qen ne CH kohen e luftes duke marr Farmerka LEVIS ne Migros te cilin e kapen , dhe e futen n Burg.. qendroi 2 Muaj aty , dhe iku.. per Kosov , ne te vertet per SHQIPERI , per ti ber disa FOTO neper malet e Shqiperis , dhe i paguajti Shoket evet qe ti shperndajn neper TV dhe te shohin Komandantin e tyre , ne Malet e SHQIPERIS.. dhe si u be ai qe te jet Komandat i UQK , qe ta kishim pyet HASHIM THAQI-n ne vitin 1996 Se kush eshte UQK apo cka eshte , kish thene ik me lej rahat.. sepse ka qen me Banden aty , dhe ska mund me i lanen Aksionet qe i pat marr neper Zuerich , dhe basel neper Migrose edhe Coop-et e CH..
    Mjafton kjo Llapush.

Gjith te mirat.
    Ok nuk do ta therras ma Z Hashim Thaqin me Zoteri,pasi ty po te pengoika,por tani e tutje do e quaj Hashim Thaqi Komandant Gjarperi a po te pelqen tash?

Dhe tregona per farmerkat e Komandant Gjarperit Hashim Thjaqit qe i paska viedh a ti pryni ty naj par? dhe si ta diti numrin.
    Dhe pasi Komandant Gjarperi Hashim Thaqi paska qendrue e fotografue vetem ne malet e Shqiperis e nuk paska qen ne Luft ne Kosove sipas teje,ateher te pyes ku ishe ti vllazerit tu apo babai i juaj sepse Kosova nuk eshte vetem e Komandant Gjarperit me shok por e te gjithve edhe ju keni mujt me e dhan kontributin per Lirin e Kosoves nese keni dasht.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 22-04-2005 më 06:34
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Arrow Nuk ka qen me rendesi vetem te luftonim ka pas edhe tjera menyra.

Citim Postuar më parë nga Llapi
    Ok nuk do ta therras ma Z Hashim Thaqin me Zoteri,pasi ty po te pengoika,por tani e tutje do e quaj Hashim Thaqi Komandant Gjarperi a po te pelqen tash?

Dhe tregona per farmerkat e Komandant Gjarperit Hashim Thjaqit qe i paska viedh a ti pryni ty naj par? dhe si ta diti numrin.
    Dhe pasi Komandant Gjarperi Hashim Thaqi paska qendrue e fotografue vetem ne malet e Shqiperis e nuk paska qen ne Luft ne Kosove sipas teje,ateher te pyes ku ishe ti vllazerit tu apo babai i juaj sepse Kosova nuk eshte vetem e Komandant Gjarperit me shok por e te gjithve edhe ju keni mujt me e dhan kontributin per Lirin e Kosoves nese keni dasht.
    Nuk eshte me rendesi numeri i Pantollave , as nuk eshte me rendesi te mi bie ai mua nje pal apo cka mendon ti , por un me sa kam ndegju , kshtu ka qen nejse varja.

Sa per Kontributin qe ne kemi dhene , mund te lexosh pak me posht Jo me PUSHK , por me mend dhe at e din Zoti.

Thjesht sa per pyetjet qe ti i bere , se ku kam qen un me familjen time , mund te pergjigjem qe tash , qe un me familjen time , kemi pasen pergjithesi me i mbajt nen kontroll afer 14/15 Familje te ikur nga Drenica , por ke deshir ti jap me emera dhe Mbiemera , familjet qe ne i kishim ne dor ,dhe ne i mbashim kshtu qe un ne at koh si femij 13/14 vjeqar i mbaj mend fort mire , kur mua me nxirreshin te dal ne fund te rruges te marr Motorollen qe kur te vin Policia ti tregoj qe po vien apo ka nje Patroll..sepse gjerat ushqimore feshjet u dashke qe ti lem ne Podrumin tim. Podrumi im ne shtepi ka qen sikur nje Magazin Malli nje ashtu kishim edhe 1 Luftetar ne shtepi , te plagosur , ka qen nga Fshati Zhegovc dhe ne at koh e din fort mire ti si Llap dhe gjith kush qe po te kapen ashtu do te thot Familja ime Kishte humb.. nje ashtu edhe shumicen e lagjes aty kishin shku..

Kshtu qe , nese ke deshir edhe nje her te them , un do mundohem qe ti jap emerat e Familjeve qe ne i kishim ne Gjilan dhe ne lagjen time ( Dheu i Bardh )..

Nje ashtu mos ta harrojm , sepse Keto jan bere te gjith nga Kryetart e Lidhjes Demokratike te Kosoves , ne at koh Agji im ishte si Kryetar i Nendeges 5 Te LDK ne Gjilan , dhe nuk ka qen me rendesi a ka qen i LDK , por deshta vetem pak te tregoj , qe ne GJILAN Lidhja Demokratike e Kosoves , ka qen ajo qe i ka strehu te gjith dhe u mundu qe ti mbaj si eshte me se miri;)

Mjafton ky lajm po ke deshir Te tregoj Histroin gjat Luftes ne GJILAN;)

Gjith te mirat
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

djalli,më i dashuri i Zot
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    Në Zvicerr
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga DriniM
    Do fiton LDK-ja me Dr-në në krye edhe më shum se deri më tash .

Se Kosova si vend Agrar ,do iu tregon vendin çobanëve e analfabetëve politikë ,se ka nevojë edhe për çobanë e loparë të tipave asgana me stupc / hu në krah ( siç kanë qejf ta quajnë vetën ata të vetëshpallurit ,që deklaronin e deklarojnë hapur poltikën - Vazhdimësinë e Hoxhallarëve ( me një fjalë :- vllaznim bashkimin me shkije/sllavë sikur në 1943-shin ) .
    Fitorja (minimale)e LDK-istëve është e domosdoshme!Sepse do të ketë probleme pastaj...Luftëtarët(PDK,AAK,LPK,etj)do të kërkojnë Linçimin e "paqësorëve"dhe trathtarëve të luftües(LDK,PSHDK;etj):Një fitore të krahut luftarak nuk e lejon ANMIK-u kurrsesi dhe ka të drejtë!Edhe trathtarët dhe sabotuesit e luftës janë dhe duhet të jenë qytetarë të Kosovës,pa marrë parasysh a janë të gjithë shqiptarë,të tjerë,proserbë apo serbë!

djalli,më i dashuri i Zot
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    Në Zvicerr
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    Nuk eshte me rendesi numeri i Pantollave , as nuk eshte me rendesi te mi bie ai mua nje pal apo cka mendon ti , por un me sa kam ndegju , kshtu ka qen nejse varja.

Sa per Kontributin qe ne kemi dhene , mund te lexosh pak me posht Jo me PUSHK , por me mend dhe at e din Zoti.

Thjesht sa per pyetjet qe ti i bere , se ku kam qen un me familjen time , mund te pergjigjem qe tash , qe un me familjen time , kemi pasen pergjithesi me i mbajt nen kontroll afer 14/15 Familje te ikur nga Drenica , por ke deshir ti jap me emera dhe Mbiemera , familjet qe ne i kishim ne dor ,dhe ne i mbashim kshtu qe un ne at koh si femij 13/14 vjeqar i mbaj mend fort mire , kur mua me nxirreshin te dal ne fund te rruges te marr Motorollen qe kur te vin Policia ti tregoj qe po vien apo ka nje Patroll..sepse gjerat ushqimore feshjet u dashke qe ti lem ne Podrumin tim. Podrumi im ne shtepi ka qen sikur nje Magazin Malli nje ashtu kishim edhe 1 Luftetar ne shtepi , te plagosur , ka qen nga Fshati Zhegovc dhe ne at koh e din fort mire ti si Llap dhe gjith kush qe po te kapen ashtu do te thot Familja ime Kishte humb.. nje ashtu edhe shumicen e lagjes aty kishin shku..

Kshtu qe , nese ke deshir edhe nje her te them , un do mundohem qe ti jap emerat e Familjeve qe ne i kishim ne Gjilan dhe ne lagjen time ( Dheu i Bardh )..

Nje ashtu mos ta harrojm , sepse Keto jan bere te gjith nga Kryetart e Lidhjes Demokratike te Kosoves , ne at koh Agji im ishte si Kryetar i Nendeges 5 Te LDK ne Gjilan , dhe nuk ka qen me rendesi a ka qen i LDK , por deshta vetem pak te tregoj , qe ne GJILAN Lidhja Demokratike e Kosoves , ka qen ajo qe i ka strehu te gjith dhe u mundu qe ti mbaj si eshte me se miri

Mjafton ky lajm po ke deshir Te tregoj Histroin gjat Luftes ne GJILAN

Gjith te mirat
    Kam shumë problem të ju kuptoj,juve që grindeni këtu më lartë për "Brahon" dhe vjedhësin e Farmerkave të Zhürihut!
    Unë do të thoja se asnjëri nuk kanë marrë pjesë në luftë.Të dy kanë qenë në Kosovë edhe gjatë luftës,(gjer në ikje të "brahos")këtu nuk ka dyshim,secili në detyrën e vet: "Braho" i rrethuar nga PSS-istët,ndërsa "Hajni i Farmerkave"i rrethuar nga misionarët ndërkombëtarë si Kristofer Hill etj.Unë dyshoj se këto xhirime janë bërë në malet e shqipërisë,sepse atje nuk do të shkonte as Braho as z.Hill.
    Sondazhi i mësipërm po tregon se "hajni i Farmerkave"paska më shumë përkrahës se shpërndarësi i Apaurinave të Serbisë!Por dihet se këtu mungojnë edhe votat e ndërkombëtarëve euroaziatikë për "Brahon"!
    Edhe një gjë këtu nuk ka kuptim: Ushtria çlirimtare e Kosovës që mbante të çliruara ato treva të Kosovës ku "Hajni i Farmerkave" bisedonte me z.Hill dhe të tjerët,si është e mundur që këta pranonin një "hajn"t`i përfaqsonte para botës dhe nuk ishte fare në uçk!
    Ka mundësi që edhe këto takime të jenë bërë në malet e shqipërisë apo në Texas ku xhirohen filmat kauboj!
    Unë ,ademur,jam Mr.(magjistër)i gënjeshtrave!Një Dr.(doktor)mundet të m`a kalojë me to,por edhe ai duhet t`i lyejë dhe t`i shminkojë shumë gënjeshtrat e tij që të më gënjejë mua!Ju lutem secilit që dëshiron të gënjejë,të mos e hudhë gënjeshtrën ashtu fare pa e zbukuruar...sepse bota bashkëkohore as të vërtetën nuk e pranon të pa pastruar dhe zbukuruar mirë!

Suksese

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Talking Ademuri,Mr.i gënjeshtrave!

Citim Postuar më parë nga ademur
    Unë ,ademur,jam Mr.(magjistër)i gënjeshtrave!

Me pelqeu kjo,
    e ke thene lezeqëm o dreq .

Perserite me shpesh, se te paska hije
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015

Wink

Citim Postuar më parë nga ademur
    Kam shumë problem të ju kuptoj,juve që grindeni këtu më lartë për "Brahon" dhe vjedhësin e Farmerkave të Zhürihut!
    Unë do të thoja se asnjëri nuk kanë marrë pjesë në luftë.Të dy kanë qenë në Kosovë edhe gjatë luftës,(gjer në ikje të "brahos")këtu nuk ka dyshim,secili në detyrën e vet: "Braho" i rrethuar nga PSS-istët,ndërsa "Hajni i Farmerkave"i rrethuar nga misionarët ndërkombëtarë si Kristofer Hill etj.Unë dyshoj se këto xhirime janë bërë në malet e shqipërisë,sepse atje nuk do të shkonte as Braho as z.Hill.
    Sondazhi i mësipërm po tregon se "hajni i Farmerkave"paska më shumë përkrahës se shpërndarësi i Apaurinave të Serbisë!Por dihet se këtu mungojnë edhe votat e ndërkombëtarëve euroaziatikë për "Brahon"!
    Edhe një gjë këtu nuk ka kuptim: Ushtria çlirimtare e Kosovës që mbante të çliruara ato treva të Kosovës ku "Hajni i Farmerkave" bisedonte me z.Hill dhe të tjerët,si është e mundur që këta pranonin një "hajn"t`i përfaqsonte para botës dhe nuk ishte fare në uçk!
    Ka mundësi që edhe këto takime të jenë bërë në malet e shqipërisë apo në Texas ku xhirohen filmat kauboj!
    Unë ,ademur,jam Mr.(magjistër)i gënjeshtrave!Një Dr.(doktor)mundet të m`a kalojë me to,por edhe ai duhet t`i lyejë dhe t`i shminkojë shumë gënjeshtrat e tij që të më gënjejë mua!Ju lutem secilit që dëshiron të gënjejë,të mos e hudhë gënjeshtrën ashtu fare pa e zbukuruar...sepse bota bashkëkohore as të vërtetën nuk e pranon të pa pastruar dhe zbukuruar mirë!

Suksese
    Me te vertete qenke Mr. i genjeshtrave.Mirpo genjeshtrave tua eshte mire ti kriposeshe nganjehere dhe ateher kur ti lexoshe edhe vete do te dyshosh a jane genjeshtrat tua ato...
    He he he te tillet na duhen ne.Kete e kerkon diplomacia momentale!!!

Faqja 28 prej 28 FillimFillim ... 18262728

Tema të Ngjashme

1. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  2. Uahabizmi i përhapur edhe në Kosovë
    Nga RTP në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 18:08
  3. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-08-2004, 09:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •