Ardi,Postuar më parë nga Ardi-1
Leje menjeane mellefin dhe zhgenjimin dhe prano vullnetin e lire te popullit!
Kot ke bere keto statistikat e tua personale parazgjedhore, nuk te doli e sakte asnje!
LDK
PDK
AAK
Parti tjeter
Jam i pavendosur
Do bojkotoj zgjedhjet
Ardi,Postuar më parë nga Ardi-1
Leje menjeane mellefin dhe zhgenjimin dhe prano vullnetin e lire te popullit!
Kot ke bere keto statistikat e tua personale parazgjedhore, nuk te doli e sakte asnje!
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
NE KET DIT MADHESHTORE SOT.*
NE KOSOVEN E LIR *UROJ FITOREN*e Te Gjith Popullit Shqiptar. Ku Do ne BOT:
"Pershendes! Dhe *UROJ* "Presidentin e Paluhatshem" Dr.Rugoven:
Bindshem per Kosoven:
I Uroj Po ket Rrug te "CILEN" e Zgjodhi me Vullnetin e TIJ Guximtar.!
IDEJA e "Qendrushmerija" e Tij Dr.RUGOVES. na Qoj Drejt nje Drite* e se VERTETES.
E Cila u Zgjodh Dhe SOT.Me "VOTEN" e Lir Qytetare!.
Ishin 14. Vite me Radh, te cilat i kalove ne nje ("Periudh") tejet te veshtir.!(te para Luftes e te pas Luftes)!Ishin ato kur ti i more mi vete kur" korbi i zi"e kishte mbuluar e ter Kosoven.!
e jeta e Jote! e kercenuar, nga ("barabaret serb")!
kurse Gjat Luftes, ti Qendrove ne Resideneten e jua te Prishtines.! Fare pa nderruar mendjen...e kur armiku te imponoj kurthin per ti bind disa (Qyqar)-Shqiptar te Quajtur si veten hapen Parolla para Popullit te Hutuar!" te Cilet i kishin Humbur te gjitha shpresat nga te shperngulurit prej Trojeve te veta te perkohshme me shekuj...!e ter kjo te habit nga Njerez Shkaktar e Trathtar, te shperndar neper Goja te popullit.te cilet kishin "Braktisur" e humbur Gjithqka Qoft dhe Familjet Femijet te Afermit e tyre e kur njerzit e tu( "Injoranta")!gjeten kohen per ti bind ata/ato per shpifjet e tyre te pa moralshme...!
eSOT.*
Kjo Vot Bindshem!. Do na Sjell dhe me Shumm "Fat" ne te Ardhmen per KOSOVEN. e Mbar Popullit Shqipetar te Vendit Ton:
Gezojeni o Sot o Kurrrrrrrrrrrrrr...Urime, Urime,per te Gjith:
TungHajla, "GEZUAR atyre qe ndjejn Veten Shqiptar. atyre qe ndiejn Dashuri. e Dhimbje per Atedheun: dhe atyre qe i pendohen te kaluares e [Perqafojn Vellau Vellan. e Djali me BAB. e Nipi me DAJ. e Motra me Moter. e Kusheri e Farefis. e te gjith ata qe i vishen punes e jetes per Ardhmerin e Femijve te tyre e te Kosoves Sot.SOT O Kurrrrrr!!!!!!!!!mjaft me Ironi mjaft me shpifje mjaft me Tradheti e vrasje pas shpinde)! do u Themi Stop!. Do e Thirrim Paqen* Moter Sot:
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Pak si heret keta LDK-ucat u gezuan dhe tani une po jau uroi humbjen qe tani do ti ken dy 2 deputete ma pak se ne parlamentin e kaluar o kam qen i sigurt se do te humbin siq humben
qe rezultatet preliminare ldk-ja 45% qe eshte bukur shume pasi dihet qe kjo parti eshte proserbe ndersa partit tjera shqiptare fituan rreth 55%
-----------------------------------------
OSBE dhe KQZ publikojnë rezultatet e para preliminare
Prishtinë, 25 tetor (Kosovapress) Time: 15 : 50
Zyrtarë të OSBE-së dhe të KQZ-së, në një konferencë për media të hënën në Prishtinë, kanë bërë të ditur rezultatet e para preliminare të zgjedhjeve parlamentare të 23 tetorit, sipas të cilave LDK ka marrë 45.30 % , PDK 28.65 %, AAK 8.28 %, ORA 6.26 %, PSHDK 1.81 %, KDTP 1.38 %, PD 1.00 %, ndërsa të gjitha partitë tjera kanë marrë gjithsej 7.32 % të votave.
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Përshëndetje Llapit!
[img]http://www.msnusers.com/_Secure/0RQCFHYQVGABzwDRit3IrGbNUlRdtcUAXMKuAWNk1vPTvOHSTu OU!CzCRxWL09ze!zhtL0p1lNqmz3BP*A!KLTbO2VKWMoVX9lo4 oQuBRdLo/Psikopati.jpg?dc=4675458171175812194[/img]
Rugova duartroket për vrasjet në Kosovë , në bisedë me - Millutinoviç
"Kosovë, haram të qoftë gjaku i dëshmorve"!
Një mundësi për tu tallë me shqiptar du ke formuar komb të ri "koqevar"!
Psikopati që zgërdhihet para ndërkombtarve si gomar!
[img]http://www.msnusers.com/_Secure/0RQC5F4IViP9zwDRit3IrGWLLpEVbNx4dPoCCvN*STqw!IqEtm Znd*ul51O0NEkC0We7surFdcrcUe3JbMb9FlT5N3VcN5J5yN*p QXQUnzbU/Psikopati.bmp?dc=4675459695905141375[/img]
Rugova-Millosheviç
Trathëtari në shtrëngimduarsh me Padronin e tij!
Ndryshuar për herë të fundit nga Ardi-1 : 25-10-2004 më 14:32
Ardi
Lista e miqëve: Llapi, Kosovelli
Lista e injorantëve: Brari, Arb, Hilliirian-zoo...
Ardi dhe Llapi , jeni shume te prapambetur shume shume , me vjen keq per juve...............KOSOVA PAVARSI , mua sme intereson politika njerz , ju jeni prapambetur , mbi te gjitha KOSOVA eshte e LIRE , edhe mos hani shum ***............
Postuar më parë nga GoldenForceKD
Se janë të prapambetur është me se e kjartë,por ça ti bësh se janë edhe të varfër në mendime të tyre personale...kështu që siç po e vëreni këta dy,luajnë rolin e kuririt (tallallit me tupan) të "opshtinës"të cilët kanë për detyrë të shpërndajnë shkrimet "sabah e aksham",shkrime të cilat pandërprerë kërkojnë linçimin e Rugovës dhe LDK-së dhe këta të dy (e edhe ndonjë tjetër),gjithjnjë pozicionohen në stilin se:armiku (Serbia) i armikut tim (LDK) është miku im.
Për këta nuk është me rëndësi se nga vijnë dhe kush janë armiqtë e Kosovës,se kush shkruan dhe nga i marrin shkrimet,me rëndësi është që këta gjithmon të kenë një strofull prej nga mund të paisen me materiale-shkrime dhe të shpërndajnë ato shkrime në sa më shumë faqe shqiptare,që gjithmon të mbajnë atmosferën e zymtë ku edhe fituesin e bëjnë të humbur e të humburin fitues.
Pra me bë lesh e hi që thuhet.
Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)
Lista e injorimit: Llapi
Harudi
Urime pra qe i humbet zgjedhjet qe nuk i fituat shumicen siq u pat premtue prijsi u juaj por mbetet me 45% ndersa partit tjera shqiptare mbi 50% pra nese kesaj humbje i thoni fitore ju uroi ateher
pra shiqone vet se sa keni humbPostuar më parë nga Harudi
nr. i votuesve per ldk- ne ne zgjedhjet e kaluara
---------------------------------------------
Entity Name Votes %Votes Seats
LDK 359,851 45.65% 47
------------------------------------------------
ndersa tani me 23 tetor 2004
Entity Name Votes %Votes Seats
LDK 292,778 45.30% ?
---------------------------------------------------
359,851 votues per ldk-ne ne zgjedhjet e kaluara
292,778 votues per ldk-ne tani me 2004
Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 26-10-2004 më 06:04
Ah,more Llapi!
Pse nuk e shehë lisin që të ka zënë dritën,po ankohesh se nga dega e hollë e lisit nuk po sheh?
Apo të japë një shembull me sport-futboll:
Fitove një me zero (1:0) apo dy me zero (2.0),llogaritet fitore karshi kundërshtarit.
E ,Ti,tash gëzohu se nuk ke humbur dy me zero (2:0),por një me zero (1.0)!!!!
Unë të thashë:
Ti edhe fituesin e bënë humbës,vetëm e vetëm që të kënaqësh vetveten.
Vazhdo knaqësinë...haaaaaaa.
Ndryshuar për herë të fundit nga Harudi : 26-10-2004 më 07:37
Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)
Lista e injorimit: Llapi
kesi njerez te" till"si ardi e llapi keshtu jan te mesuar e kan me se nga provoja
nuk njohin, "Liri e as Shtet" se nga pendimet tani se din e as kah te ja mbajn
por-- akoma mundohen te perfitojn shok si veten!"
ama kot se kot se nuk merret shteti me Forc por me Drejtesi e urtesi e menquri sikur qe ishte kjo e Dr.Rugoves.me vjen keq qe kini mbet duke vajtuar neper rrugica jo kaq kam pas e madje i kemi dhe do duke i pritur nga studentet a ju ardhen me mujt i kishi "pjell"por- ama te keqeno nuk pjell e keqja se zoti se lejon dot Kosoves mekate.
po i Lejon Paqen dhe Mirkuptimin Njerzor:
tung nga hajla e Rugoves:
mos u merzitni se punet e mira vin ngadale.!
kemi mujt me kjen dhe me keq te Qkepun neper Bot sikur qe jan KURDET SOT...!
nuk jeni duke pa me lart Qfar ka ne ket Bot e ju SOT jeni ne vemendje e ne Sy te Botes a nuk esht kjo per ti Falinderuar keto KOMBE te gjithfar nacionalitete qe kan Shtruar kaq interes te madh Rreth Kosoves dhe Popullit te saj.!
me gjitha mundesit e perpjekje po dikush nga vende te ndryshme te Botes e kish desht ket ndihm a po mbrojtje ,si kjo qe na u shtruar ne.!
edhe akoma po gjeni Fjal si nuk ju vjen turp pak prej Vetes... mua po me vjen turp nga qka po lexoj nga ju...! qe 'spo keni te pushuar si grat e kqija po hec e vishnju Ardhmeris o plaqa se dikuj i bahet rrafsh edhe e keqja e i thot shnet:
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Krijoni Kontakt