O ti Albo , pse burre nuk u dregove pak demokrat e me e vene aty edhe numrin 59 - paraardhesin e partive te sotme dhe nismetarin e luftes ?!!!
59
LDK
PDK
AAK
Parti tjeter
Jam i pavendosur
Do bojkotoj zgjedhjet
O ti Albo , pse burre nuk u dregove pak demokrat e me e vene aty edhe numrin 59 - paraardhesin e partive te sotme dhe nismetarin e luftes ?!!!
59
"Populli i cili nderon të rënët për liri,nuk duhet të frikësohet nga e ardhmja!"
S.U."Graver's"
Damn forever
Une nuk di te them shume per kete teme por do te doja tu thoja gjithe kosovareve> Ruajeni Kosoven nga komunizmi dhe komunistet moderrne e te kamufluar te tipit Thaci me shoke.
Urime kosovareve dhe me nje Kosove te pavarur dhe te lire.
Te tipit THACI me shoke...keto ishin ato qe luftuan plako kur dikush si Rugova ose naj tjeter rinin vilave te shtrenjta neper europe duke ndjekur luften ne televizor sikur film serik, dikush luftonte...dhe nje dite ky gjak i tyre duhet te shperblehet...Postuar më parë nga beni67
Kete gje, se kush duhet te fitoje ne zgjedhje ne nje vend te sapo dalur nga luftae tregoi Maqedonia para 2 viteve qe perkrahi partine e dalur nga lufta, mendoje se edhe ne KS duhet te ndodhe e njejta gje...
Te perkrahim ato qe na sollen lirine ne vatrat tona...
My silence doesn't mean I am gone!
Do fiton LDK-ja me Dr-në në krye edhe më shum se deri më tash .
Se Kosova si vend Agrar ,do iu tregon vendin çobanëve e analfabetëve politikë ,se ka nevojë edhe për çobanë e loparë të tipave asgana me stupc / hu në krah ( siç kanë qejf ta quajnë vetën ata të vetëshpallurit ,që deklaronin e deklarojnë hapur poltikën - Vazhdimësinë e Hoxhallarëve ( me një fjalë :- vllaznim bashkimin me shkije/sllavë sikur në 1943-shin ) .
Ndryshuar për herë të fundit nga DriniM : 05-09-2004 më 22:03
ooooooooooo njerz po qysh bre po jav zen goja me thanen se votoj per shallen se as emrin spo mundem me ja permend po tutna se mos po qohen ata deshmor qe luftuan bashk me HASHIM THAQIN e po e tutin shallen naten marre per juve marre.
Perse te votoim per nje njeri qe ka deshmuare se nuke eshte ne gjendje te sakrifikoi asgje per KOSOVEN ,siq e beri gjat luftes se UQK-es ,kure kemi njerz si Ramush Haradinaj i cili perpos vetvetes dha edhe dy vllezer deshmor KOSOVES.Qfar garantije per dashuri ndaj KOSOVES iu duhet me shum se sa vet RAMUSHI.Pra votoni per ata te cilet me se shumti e dojn Kosoven ,votoni A A K
Ju kujtohet kure na shkoi "kryetari"kishe me dhun ne Beograd.Ather kishte nenshkruare te gjitha dokumentet te cilat shkiet ia kishin ofruar.Ne pyetjen perse e bere ket ishte pergjigjure se familja ime mbahet peng nga shiet.O kryetar i deshtuar po kur te jesh kryetar je kryetar i te gjitheve dhe ke pergjegjesi per te gjith e jo vetem per familjen tende.Sa mijera shqiptar mbaheshin peng nga shkiet neve na u paska deshture qe ta shesim tan Kosove ,simbas "kryetarit"
Unë mendoj se më i miri do të fitoj e kjo është LDK me ADK si ghith obo qysh kan fitu.
Te Lumt Gjilansi*po mbahesh mir nga anet te ndryshme per Politiken...!
e ne veqanti per *Zgjedhjet e ardhshme te Kosoves *Me mir po e them te *RUGOVES*
NE KRYE ME L.D.K-en me vjen keq por vet Fakti qe e mundeson dhe ket her kuptohet e kujt asht vota:
VOTA ASHT E LIDHJES DEMOKRATIKE* QE NGA KY MOMENT E PERSHENDES FITOREN PER. L.D.K-en JAM PLOTESISHT I/E SIGURT*MOS KUNDERSHTONI PER L.D.K.TE GJITH VOTONI*
JU ATA QE NUK VOTONI MA NE FUND MOS U PENDONI...!
POROSIN JAU LA KLINTONI* PER KOSOVEN BASHKPUNONI MA TE MADHIN JU NDEGJONI*
FJALA E TIJ SI FJALA E ZOTIT*
VEPRA E TIJ SI E KASTRIOTIT*
NUK LUFTOJ ME ARM ("TRADHTARE") POR LUFTOJ ME ARM SHKOLLARE*
PER LIRIN E PER PAQEN*SHQIPERIN E MADHE E KRIJOJ KUR KOSOVES KULMIN TE JA VNOJ.* ME VEND TIMIN NUK BAJ LOJ*FJALET HAVA I MERR ERA UN KAM QELSIN QE I HAP DERAT*MOR RUGOV TUNGJAT JETA SA ATO MALE E SA ATO SHKREPA*
TUNG NGA HAJLA*E RUGOVES:
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
As Per LDK E As Per PDK Por Per A A K
Krijoni Kontakt