une besoj ne fat dhe mendoj se fati per secilin eshte i shkruar por edhe duhet te kerkohet fati...
PO.
JO.
NUK E DI.
une besoj ne fat dhe mendoj se fati per secilin eshte i shkruar por edhe duhet te kerkohet fati...
My silence doesn't mean I am gone!
MOS ESHTE RASTI ESHTE MBRETI I BOTES...APO...Postuar mė parė nga FierAlda143
My silence doesn't mean I am gone!
Fati eshte = me ligjet e natyres pa funt , dhe sa me shume ligje di dhe i zbaton aq me shume shtohen perqindjet per te kesh nje fat me te mire . Por me qe ligjet e natyres jane te pa funtme dhe smunt ti mesosh dhe ti zbatosh te gjitha , ne do jemi gjithmone 10% afersisht ne doren e fatit (e pa ditura )
bye
C'do gje eshte nje gje , dhe asgjeja eshte nje gje !
DYNJAJA pa FUND....
po patjeter...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 03-09-2004 mė 00:28 Arsyeja: Shkruani ne shqip
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
besoj se pertej njeriut nuk ka asnje te vertete tjeter ne univers
njeriu eshte e verteta me e madhe, dhe se njeriu eshte mekembesi zotit ne toke , dhe si i tille eshte ne gjendje ta ndertoje vete fatin e vet ne perputhje me ate qe kerkon ne jete
besoj shume ne fatin tim qe gjithmone me ka ndihmuar, mama me thote shpesh qe une kam lindur me kemishe.
faktori fat ne jeten time me ben qe ta shoh ket jete shume me pozitivisht.
ne vitin 97 kam qene ne tirane dhe shume raste kam shpetuar per fatin tim te mire, edhe kur bej traffic slalom me makine fati me ndihmon gjithmone, nuk mbaj mend qe ne fundjave te me ket kapur policia megjithse dal nga disco dhe drive gjithmone lluceetj etj.
Money Makes Man act Funny
Nuk do ta pershkruaja si fat Rastesine. Prandaj une fjalen FAT do ta konvertoja ne Rastesi. Dhe une besoj mbi mbreterine e rastesise.
Po.
Kavajset thone: "O ZOT me jep 2 gram mend sa per te lidhur ushkurin e mbathjeve dhe pjesen tjeter ma jep fat".
Greket e lashte thone: "Zoti do te te shpetoje nga stuhite e detit por edhe ti duhet te notosh nga pak, perndryshe Zoti do te te mbysi po nuk levize".
Besoj se qe te dyja jane kuptimplote dhe filozofike. Fat ka ai, qe di te kuptoje se fati i ka ardhur ne dere dhe di ta shfrytezoje si ta perdori.
fati i njeriut osht i shkrum ka zoti
ne kena ne dore ta ndryshojme pak a shume,si per mire dhe per keq
ene un besoj
ha mre paske fillu me hap tema interestorantePostuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
un besoj ne fat
por them qe fati duhet dhe ndihmuar nga njeriu paska
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Krijoni Kontakt