Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Postime
    4

Si mund te hackoj nje site

O HACKERA
    a mundet ndonjeri te me ndimoj per te hackuar nje site te nje universiteti ne
    itali. te me ndimoj me ndonje program ose me tregoj menyren se si hackohet nga fillimi se as une nuk ia kam ide se si hackore nje site.
    shendet!!!!

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    fillimisht more trim, pse me hacku site te universiteti? se i ke notat e keqija? se je dembel e s'te mesohet e do t'i permiresosh notat? jo o vlla, nuk shkojne punet keshtu. universiteti eshte vend i shenjte ku mesohet e perparohet, e nuk eshte vend per lojera adoleshentesh.

keshtu qe me mire bej si te thote Orso, e do te kesh sukses (te garantoj!)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Postime
    4
    O orso vella une nuk kerkova ndihme qe te tjert te me ofendojne me paditurin time ne fushen e hackimit, por une bashkohem me asgjesikurdielli qe universiteti eshte vend i shenjte ku mesohet e perparohet. Por une doja te hackoja sitin e universitetit italian sepse disa kundershtar te mi hackera italin u talle me mua se hackerat shqiptare nuk jane hackerat prefesionista por kalamaj ja pse une doja te hackoja sitin e universitetit te tyre.
    Ju lutem me ndimoni sepse kjo o orso o vella nuk eshte dicka personale por dicka me teper.

i/e regjistruar Maska e McLaren
    Anėtarėsuar
    21-04-2004
    Vendndodhja
    BeLgjIkE
    Postime
    241
    Andej na rusia hackerat po tu paguash 100 dollar me bange te bejne ēfare te duash bllokim site dhe te gjitha llojet e hackimit te sitave pa perjashtim por per kete duet te futesh andej na sitat ruse qe kerkojne klient si puna jote nje sit qe di un e kishin bllokuar keshtu dhe u detyruan te ndryshonin fundin e sites .com ne . be

Bordi Drejtues Maska e REJDI
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    Switzerland/Zurich
    Postime
    244
    plotipo me lek arrihen shume gjona vlla.hackera ke sa te duash , mu ne chat me ke me emrin `rejdi` dhe do te flas me hapur !

Rejdi
    |---Lojra ne PC

Swiss^Boy

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Postime
    4
    O HACKERA
    Me duket se po kerkokam shume

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    Citim Postuar mė parė nga plotipo
    O HACKERA
    Me duket se po kerkokam shume
    Loool
    Nuk eshte se po kerkon kushedi se cfare por ti nuk je i qarte se c'fare tamam kerkon.
    ti thu me hacku faqen e unisversitetit. lool
    Per ca faqe e ke fjalen, fut ketu emrin e faqes.
    Se dyti, per ca hackim e ke fjalen, defaqe, block, adminrights, etj etj.

se treti per ca te duhet ky hackim? Me ju shit mend dikujt se ca ke bere. lool
    e di ti lal se po te kapi njeri futesh ne burg?

n.q.s. ata "hackera" italiane te kane prek sedren prej shqiptari duke thene se "hackerat" shqiptare jane kalamaj, atehere hahahahahaha, po ca te plasi ty se ca thone ata. Pastaj po qe se do t'i shkosh deri ne fund dhe te "hakmerresh" ndaj atyre userave qe te paskan "ofendu" mund te flasim me shtruar ketu, dhe te gjejme nje menyre me efikase, sesa "hackim" te faqes qe pastaje mund te kushtoje ty jo vetem vendin tend si student ne universitet por edhe ndonje padi penale.

Shife dhe njehere me me themel situaten dhe shkruj pastaj ketu se ca mesimi nxorre, dhe po deshe akoma te "hackosh" faqen atehere ki parasysh se po nuk e bere vete, prape do mburresh me "k****" e te tjhereve anyway.

;-)

Cheers,
    Akulli

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    LoL Akull,
    Na kishte marre malli, kohe e gjate pa te pare ketej...
    LoL
    Gjithe te mirat edhe suksese ne pune

i/e regjistruar Maska e al5f1nx
    Anėtarėsuar
    23-03-2004
    Vendndodhja
    pothuajse se aty ku duhet
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder
    LoL Akull,
    Na kishte marre malli, kohe e gjate pa te pare ketej...
    LoL
    Gjithe te mirat edhe suksese ne pune

Hajt se edhe une u bona shume pa u pa tamam ketej. Ama po te shofesh heret e fundit kur te gjithe jane mbledhur , ka qene per tema te tilla, dmth, akulli, f-i, benseven11 e keshtu me rradhe.
    Nje teme eshte " Si te hackoj nje site ", pastaj " Si te hackoj nje email " pastaj " Kushe e njeh Psycho...( zoti e di si e kishte emrin ai ) ".

Ja ta zeme se te gjithe ata qe nisin ata qe nisin tema te tilla jane shume te apasionuar pas hacking. Deri me sot une kam mesuar dhe nje gje qe eshte mendim i pergjithshem ne kete lloj ambienti:
    "Hackohet duke mesuar dhe jo anasjelltas ".
    Pra le te leshojme idene " jo po jam ne fiilimet e mia e dua te mesoj , jo po ketu jo po aty...".

per Plotipo.
    O plako , program per te hackuar nje site NUK KA !!! Kjo eshte per te gjithe. Dmth, nuk ka software qe ta jep website-n llokum te dora.
    Ashtu sic tha Akulli, ti ndaje mendjen a do ta besh ME TE VERTETE kete pune. Pastaj ndaje mendjen se CFARE do besh. PASTAJ mendo se si.

Ju pershendes te gjitheve
    Geniality is a state of mind

Dont Mess With The Best!!
    Anėtarėsuar
    25-10-2004
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    7
    Per Me Hack site programi ma i mir esh virusi Pro Agent i cili i mer krejt passwords qka i ke ne PC
    Don't Mess With The Best, Die Like The Rest...!

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •