Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Kujdes tek Dashuria

A mendoni se dashuria eshte e keqja apo e mira e njeriut. Une po mundohem te jap nje mendim, Ju me jepni tuajin.

Dashuria eshte e keqja. Ky turbullim qe ju perfshin, ky seriozitet e kjo heshtje jane nje persiatje e shpirtit te llojit. Adoleshenti qe eshte gati te vdese per ate qe dashuron, veshtrimi krenar i te cilit ka vetem shkrepetima bujare. Virgjeresha qe hedh hapat e perpara e rrethuar si nga nje agim i bukur me hiret e saj, me nje hijeshi qe i ben pleqte te llomotisin mes tyre si gjinkalla dhe te bjere ne gjunje kushdo qe ka zemer njerezore, keto jane dy makina me duart e ketij shpirti autoritar.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Odeon kur te kthjellohesh me mire .. sic duket je akoma ne ate vorbullen e saj .. hajde dhe na trego se si eshte dashuria .. e mire apo e keqe !!

Dashuria eshte jeta .. pa te nuk do kish kuptim jeta ime dhe juaja bashke !!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Shume me mire e ke te mos dashurosh fare,kshu e ke edhe e kane me lehte te gjithe.
    Nuk flas per ty Odeon,flas per veten.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Pink_Girl
    Odeon kur te kthjellohesh me mire .. sic duket je akoma ne ate vorbullen e saj .. hajde dhe na trego se si eshte dashuria .. e mire apo e keqe !!

Dashuria eshte jeta .. pa te nuk do kish kuptim jeta ime dhe juaja bashke !!

Cdo njeri mendoj se ka te drejten te shprehe dicka, Normalisht kthjellesia fitohet me kohe packa se une jam mjaft i kthjellet kur hapa kete teme. Jam plotesisht dakort kur thua "dashuria eshte jeta" do shtoja vetem qe eshte dhe problemi, ankthi yne.

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    Shume tema rreth dashurise na hap dajua.....
    si duket do kete rrene brendadhe ky.....
    (come on who's the lucky girl )

Une po them qe dashurija te ben te fluturosh e tej mase te lumtur
    per momentin por me vone te ben te vuash e te derdhesh lot.....
    por edhe pa dashuri e pa vuajtje ska jete apo jo?
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454

Mendimi i qelluar !

Citim Postuar mė parė nga sweet_babe
    Shume tema rreth dashurise na hap dajua.....
    si duket do kete rrene brendadhe ky.....
    (come on who's the lucky girl )

Une po them qe dashurija te ben te fluturosh e tej mase te lumtur
    per momentin por me vone te ben te vuash e te derdhesh lot.....
    por edhe pa dashuri e pa vuajtje ska jete apo jo?
    E di Sweet baby , kur e shikova ne skedarin e postimeve kete teme , mendova edhe une te jap nje opinion te ngjajshem me tendin . Ti u tregove me shkathet , jam ploteisht e mendimit me ty , mimlexove mendimet mike !

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    plasen ēekullatat

Dajo un du ftese per dasmen po e du ēift
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029

Tė jesh nė lidhje dashurie do tė thotė tė vendosėsh veten nė duart e DASHURISE

Shumė njerėz edhe pse mendojnė se janė nė lidhje dashurie nuk e bėjnė kėtė. Nė vend tė besimit absolut, ata kultivojnė frikė dhe kėtė e quajn maturi apo vigjilencė. I lejojnė dyshimeve qė nė kokėn e tyre ta shtrembėrojė fotografinė reale dhe tė imponoj frikė, pasiguri, xhelozi....

tė lidhesh me dikė nė dashuri

Ėshtė gjė tejet ngazėllyese qė "veten" t'ia falni personit qė e dashuroni, t'ia lėni trupin tuaj me plotė besim nė mbikqyrje partnerit dhe tė freskoni lidhjen me besim dhe kėnaqėsi tė ri.
    Ndjenja kryesore qė fle nė thelbin e tė lidhurit me dikė dhe qė e bėnė atė ndjenjė tėrheqėse nuk ėshtė frika. As qėllimi i njė praktike tė tillė seksuale nuk ėshtė, qė tė lėndohet dikush. Kėtu as qė mund tė flasim pėr dhimbjen. Nuk ėshtė fjala as pėr dhimbjen e pranuar e as atė tė shkaktuar. Tė lidhurit me dike nuk ka asgjė tė pėrbashkėt me frikėsim, kjo gjė nuk ka tė bėjė me detyrim pėr tė bėrė diēka qė nuk dėshiron. Ndjenja bazė qė ka tė bėjė me thelbin e tė lidhurit dhe qė e bėnė atė mė tėrhjekėse ėshtė tė besuarit.

Ata qė kurrė mė pare nuk kanė provuar tė lidhen me dike, mendojnė se ajo shpie drejt lojės sė dominimit dhe tė parapėrcaktimit, vendosjes brenda kufizimeve, dhe se ajo ėshtė metodė qė paraqet lidhjen e pabalancuar, ajo qė kyq dhimbjen dhe nėnēmimin. Ndoshta pikėrisht kritikėt reflektojnė vėshtrimin e vet dhe dėshirat e veta tė lidhura pėr atė praktikė. E vėrteta ėshtė se asgjė nga kjo nuk qėndron nė praktikė.

E vėrtet ėshtė se nėse lidhesh me dike, nė vete ajo lidhje kyc edhe kėto gjėra, dhe kjo vlenė pėr disa njerėz. Por nuk ėshtė e thėnė qė patjetėr tė ndodh ashtu. Shumė njerėz nuk mund tė kuptojnė se gjėja mė e rėndėsishme dhe ajo qė e bėnė me vlerė lidhjen, ėshtė besimi i plotė i ndėrsjellė.

Lidhja ėshtė veprim e cila nė njėfarė mėnyre i huton personat gjatė mardhėnjes seksuale. Ajo gjithnjė ėshtė me marrveshje. Mund tė jetė edhe mbyllje e syve ajo. Por sidoqoftė, dhimbja nuk ėshtė pjesė e tė lidhurit vetvetiu.

Lidhja, pėr shumė arsye ėshtė e kėndshme. Shfaqja e personit pėr tė cilin lidheni, qoftė femėr apo mashkull, mund tė jetė shumė atraktive. Ideja e tė lidhurit dhe pafuqisė transparente ėshtė shumė ngazėllyese pėr shumė njerėz. Nė veqanti ėshtė tėrhjekėse nė botėn qė kėrkon pėrgjegjėsi personale dhe vet mbikėqyrje. Mund tė jetė ngazėllyese qė veten "t'ia falni dikuj", atij apo asaj qė e doni, t'ia vendosni trupin nėn mbikėqyrje partnerit tuaj. Si tė lidhur, jeni tė liruar nga pėrgjegjėsia e tė vepruarit. Lidhja ėshtė rast pėr prekje tė ndėrsjelltė, ndjenjė dhe kėnaqėsi nė gjithė trupin. E gjithė kėnaqėsia dhe ngazėllimi varet nga masa e tė besuarit mes tė dashuruarve. Nėse nuk ka besim tė ndėrsjellė, do tė mungoj edhe kėnaqėsia nė plotėkuptim tė fjalės.

Njė numėr dėrmues i njerėzve kishte me u pajtuar se njėra nga gjėrat mė tė mira nė dashuri ėshtė besimi i ndėrsjellė. Pas gjithė kėsaj, pikėrisht pėr shkak tė besimit, vlen edhe tė mundohet njeriu pėr tė hyrė nė lidhje dashurie. Ėshtė kjo lidhje mjaftė argėtuese pikėrisht pėr shkak tė besimit qė keni nė parterin tuaj. Tė jesh nė lidhje dashurie do tė thotė tė vendosėsh veten nė duart e dashurise

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Dashuria.......Eshte vete jeta...................Por pa harruarqe aq kenaqesi e lumturi te dhuron po aq sa dhe lot e vuajtjte................Por eshte kyci i jetes.................

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    hem duket qe mungoj une ne kete forum lol dhe me duket se me keto mesazhe e tema (thuajse te gjitha njesoj) e ka zene pak zymtia forumin. si thoni ju pse nuk me beni moderatore njehere tjeter e ti bejme pak pastrim forumit
    un bacione shanon

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 14:39
  3. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  5. Kur dashuria bėhet sėmundje ?
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 16:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •