Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Moj Kalto,

po c'ke ti qe merzitesh

Italine nuk e quajne "Toke e premtuar", por "spagetiland".

Pastaj kush t'ju diskriminoje ju ne Amerike???

Ka te ngjyrave te tjera me perpara se te vije diskriminimi tek Shqiptaret. Pastaj ju po i beni edhe zezaket me mesu shqip kam degjuar...lol

Hajt se Gerti mund te jete kthyer ne Amerike tani, pasi s'po ja degjojme emrin as tek KOP-i, e as tek 'Mjafti".
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Hahahaahahhaah i shkreti Gert sa po e ze lemza! Gerti ndodhet ende ne Shqiperi! Me "Mjaft"-in ska te beje fare Vazhdon te AS@N (Rrjeti i Studenteve Shqiptare neper bote... a dicka e ngjashme
    Ta therrasim nje here ketej, sepse shume i paska zene meraku :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-07-2005
    Postime
    1
    Po ti je tashme ketu Gert grifsha. Pse ben sikur je dikush tjeter qe kerkon te te therrase ty. Apo te pelqen te therrasesh vetveten. Te pakten perdor nickname te tjera te ndryshme nga ato te albforumit, ku tashme te ka dale boja. Por prit t'ua them te gjitheve:

Ej e moret vesh? Ky Gert Bogdani, eshte nje rob qe ka maru nje shkolle per kompjutera jashte shtetit dhe tashi hyn neper forume duke bere postime per vetveten, a thua se ka nja nje milion funsa qe brohorasin per te, ndersa ai vete vazhdon jeten normale dhe s'e di qe ka shume mbeshtetsa. Ne fakt, eshte vetem nje student, si mijera te tjere. Ajo qe ka me shume eshte vetem mendjemadhesia dhe ndyresia per te qarkulluar emrin ne internet, sikur ka shpikur rroten.

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Hason...hahahahaahahaah. Nuk e shikon qe nga nicku qe jam vajze? grifshAAAA (A-ja qendron per gjinine femerore nese nuk e ke kuptuar ) Dhe nese do ta dish, shume veta qe me njohin ketu mund te ta vertetojne qe jam vajze dhe mbi te gjitha, qe skam sesi te jem Gerti. Gjithsesi ti ke mendimin tend origjinal dhe demokratik!
    Mua me ka dale boja? hahahaahahahaah Jo sot kam lyer floket lal, kshuqe mos e vrit mendjen Nese ke ndonje prb me Gertin ik e kape se ne Tirane e ke. Sic e shikon une jam jashte! Duhet te mendosh pakez me teper, se do arrije vete ne keto konkluzione qe une te shkrova ketu!

Te albforumi? Ahaaaaa ti qenke nje nder shume personat aty qe nuk guxon tu shahet mjafti sepse te kthehen gjithe presion psikologjik? Ahhhhhh. Ke gjetur personin e gabuar! Lexo me pak dhe mendo me shume, sepse ndoshta ne ate menyre nuk do fyesh me persona pa te drejte!

Ok?
    Kshu pra!
    UnE!

Ps. Nese do duash nje replike me mua, je i mirepritur! Thjesht mos ja kerrcit kot!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GrifshA_ : 09-07-2005 mė 09:31
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •