pershendetje sapo kam instalu windows 7 ultimate dhe poashtu kam instalu realtek ac97 audio driver versionin me te fundit por ne kompjuterin tim shkruan: no audio output device is installed
ju lutem me ndihmoni ta zgjidhi kete problem
pershendetje sapo kam instalu windows 7 ultimate dhe poashtu kam instalu realtek ac97 audio driver versionin me te fundit por ne kompjuterin tim shkruan: no audio output device is installed
ju lutem me ndihmoni ta zgjidhi kete problem
Shiko modelin e madherbordit dhe e shkarkon drajverin audio nga faqja e kompanise qe ka prodhuar madherbordin.
Nqs madherbordi nuk ka chips HD Realtek,ai drajver audio nuk te duhet.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kam te instaluar driverat e zerit por pasi qe po rrin dhezur PC-ja deri ne 3minuta me driverat e zerit nuk po bejn , ndersa ktu tte shiriti posht jan altropalantet por kur provoj me hap thot |"Es sind keine aktiven Mixer verfugbar. Klicken Sie in der Systemsteuerung auf "Drucker und andere Hardware" und dann auf "hardware", um einen Mixer zu installieren. diezes Program wird jetzt beendet "|
kshtu me thott ndoshta jan korruptuar driverat apo qfar mund te ket?
Shkarko kete dhe besoj se do jesh ne rregull http://www23.zippyshare.com/v/9057932/file.html
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
Na jep modelin e kompjuterit, te te japim driverat origjinale!
Pershendetje Art1
Vizito linkun ne vazhdim per te mesuar menyren me te lehte per t'i azhurnuar driver-at me Driver Genius.
http://alba.n-stars.org/mesime-tutor...00526-t812.htm
Sukses
faleminderit per ndihmen
Ska asnje eksperte per ndihem?
tung te nderuar eksepert..a mund te me ndihmoni un e kam instaluar driverin e zerit po prap nuk kam ze aty ma qet qe e kam ne instalu ne rregull driverin por kur hap me ndegju muzik ma qet error ..sdi si tja bej ..driverat i kam realtek 97
tung te nderuar eksepert..e kam instaluar driverin e zerit..aty ma qet se eshte ne rregull e instalume por prap nuk mund te ndegjoj ze kur e provoj..sdi si me ja be ,,kur te njejtin driver e kam mar nga neti edhe e kam instalu skam pas problem..tash nese ndegjoj muzik ne winamp ma qet nje mesazh error.ju lutem me ndimoni
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daekro : 01-11-2010 mė 12:53
Krijoni Kontakt