Shko ne Control Panel dhe na thuaj nese ke ndonje Audio aty pervec sound and audio settings!
Shko ne Control Panel dhe na thuaj nese ke ndonje Audio aty pervec sound and audio settings!
kam sound effect manager
Ina besoj qe driverat i ke ruajtur diku ne njė skedar, nėse jo ketu eshte linku ende, prandaj te kisha keshilluar nje ē'instalim total te driverave te zėrit, ristart dhe pastaj njė ri-instalim te driverave sepse mund te ketė konflikt i vogėl diku
Me respekt,
Valdet Shala
Ina, mundesh ti besh foto control panelit?
Dhe Sound and Audio Devices?
Po ashtu edhe Sound Effect Manager!
Perderisa ti e ke kete te fundit, une supozoj qe ti e ke te instaluar edhe driverin e kartes se zerit!
Na dergo ndonje foto!
Ose mundesoja ndonjerit prej forumistave ketu te hyje ne PC tende me ane te teamviewerit!
Ku Mund Te Gjej Nje Driver Per Sound Sepse Kur E Hap Tek Device Manager Me Jep ? (pikepyetje) . Dhe Kur Hap Windows Media Player Nuk Me Ben Muzika Por Edhe Kur Ndez Kompjuterin Nuk Jep Muziken E Ndezjes E Kam Formatuar Kompjuterin Dhe Ky Eshte Shkaku . Ju Faleminderit,
Shko ne Start- Programs-Accessories - System Tools-System Information dhe tregona modelin e Kompjuterit dhe Emrin e Prodhuesit
Me respekt,
Valdet Shala
me trego se cilin windows e ke instaluar
Instalo Driver Genius profesional dhe i gjen vete ai mjafton qe ta kesh te lirdhur me interet ne te kundert emrin e driverit qe te jep ky program hidhe ne interet dhe e gjen me kollaj ashtu.
have a little faith!!!
Sapo i bera nje format PC-s dhe nuk kam gjetur Drive per zerin edhe nuk e di as se cfare matherbordi eshte. A ka mundesi te me tregoje ndonjeri se si munda ta gjeje? Se ne matherdord nuk me shkruan tipin.
pergjigjen e ke nje postim me lart me driver genius profesional, gjendet lehte ne google
have a little faith!!!
Krijoni Kontakt