Fujitsu, ka versionet e vjetra te PC, qe nuk suportojne Vista e Win 7
Fujitsu, ka versionet e vjetra te PC, qe nuk suportojne Vista e Win 7
Sistemin e kam Windows XP sp2 vetem te dhenat qe paraqita pak me lart munda te marr. Shume flm per pergjigjet te gjitheve.
Pershendetje te gjitheve.
Kam blere para disa kohesh nje Car mp3, nga ato qe vendosen tek ndezesja e cigares ne makine dhe funksionojne si radio, me memorie 1 GB. Pasi e kam ngarkuar disa here me file te ndryshme, aktualisht ajo me rezulton e mbushur plot (thuajse 980 MB in use), nderkohe qe nuk ka asnje kenge ne te, por ne te njejten kohe pranon asnje file tjeter. Po te aktivizoj "Hidden files or folders" del vetem nje folder me kapacitet 0B. Gjithashtu ajo nuk mund te formatohet.
A mund te me ndihmoni?
Ju falemnderit.
PSe nuk mund te Formatizohet a eshte me morie te veten apo me USB nese o me memorie te veten e fut kabllon ne Mp3 Car edhe e lidh me PC edhe si te hyn aty ne PC ta lexon me nje ikon ne MY Compyter edhe klikon me tastin e djath mbi ikonen e Car MP3-shit edhe ja ban Format
Me te Mira
Offlie! BerAtiSoft n'Ēdo Forum per Disa KoH...
ku mund ti gjej driverat e zerit me jan fshir
Pershkruaj me me hollesi kompjuterin, PC apo Laptop, Emertimin e plote te tij ashtu siq eshte, dhe vetem arehere mund te kerkosh ndihme.
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
kam Pc compaq evo d510 CMT windows Xp SP3 1.80 GHz dhe 512 MB Ram ja kjo esht
Me respekt,
Valdet Shala
flm shum valdet po e rregullova vet ja bera nja system restore dhe mu rregulluaflm shum qe u munduat
vendosa windows 7 ne laptopin tim HP PAVILION DV8000. DRIVERI I ZERIT NUK PUNON E SHKARKOVA NGA INTERNETI NGA WWW.HP.COM PERSERI E NJEJTA GJE... VETEM AUDIO DRIVER NUK PUNON TE TJERET I MORI AUTOMATIKISHT NGA WINDOWS I MEPARSHEM... FALEMINDERIT
Krijoni Kontakt